FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To kad fudbaler napuni 30-tu niti malo ne znači da je star. Takvo razmišljanje je ostalo od vremena od prije 25 godina i više kad je to značilo da igrač pomalo završava s karijerom. Danas su se granice pomaknule u odnosu na to vrijeme i većina igrača može do 35-te igrati na vrhunskom nivou. Ako će Pejović igrati do kraja ugovora na onom nivou na kojem je igrao protiv Dinama, ta cifra niti malo nije velika.
edit: čuj mene idiota, protiv Radnika, ne Dinama..
edit: čuj mene idiota, protiv Radnika, ne Dinama..
Zadnja izmjena: nyhc, dana/u 06 sep 2020, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
Protiv Radnikanyhc je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:17To kad fudbaler napuni 30-tu niti malo ne znači da je star. Takvo razmišljanje je ostalo od vremena od prije 25 godina i više kad je to značilo da igrač pomalo završava s karijerom. Danas su se granice pomaknule u odnosu na to vrijeme i većina igrača može do 35-te igrati na vrhunskom nivou. Ako će Pejović igrati do kraja ugovora na onom nivou na kojem je igrao protiv Dinama, ta cifra niti malo nije velika.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zayebaje se čovjek
Lakše bi mi opet bilo da smo i platili za Pejovića toliko nego što smo dali +100k nečega za Zinedina. Čovjek je za jednu utakmicu pokazu više nego Zinedin za ovih skoro godinu od kako je tu.

Lakše bi mi opet bilo da smo i platili za Pejovića toliko nego što smo dali +100k nečega za Zinedina. Čovjek je za jednu utakmicu pokazu više nego Zinedin za ovih skoro godinu od kako je tu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zayebava se covjek gdje cemo za Pejovica 250.000€ platiti 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Malo serete za zinedina. Dobro serete. Momak ima 21 godinu i ima dosta fudbala iza sebe. On je od 14. Godine u ceskoj i navikao se na fudbal tamo. Sem sparte prag i plzena ostale ekipe su rang nased sarajeva ali je način igre mnogo razlicit. Momku treba tekmi i vremrna da dodje sebi. Ocito je van forme ali sam gledao mnogo tekmi njegovih i vrhunski je igrac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zinedin je i mene oduševio kad sam ga gledo u U-21 prošlih godina. Treba uradit sve da se momak vrati na pravi kolosijek. Ovo što sad igra je očajno.
Samo naprijed Saraj'vo!
@Giljotina...
Duzurni pljuvaci delirijum...
Znaci treba vjesati kod vjecne vatre...

Duzurni pljuvaci delirijum...
Znaci treba vjesati kod vjecne vatre...

Koje mnoge tekme njegove si gledao?Pantelija je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:42Malo serete za zinedina. Dobro serete. Momak ima 21 godinu i ima dosta fudbala iza sebe. On je od 14. Godine u ceskoj i navikao se na fudbal tamo. Sem sparte prag i plzena ostale ekipe su rang nased sarajeva ali je način igre mnogo razlicit. Momku treba tekmi i vremrna da dodje sebi. Ocito je van forme ali sam gledao mnogo tekmi njegovih i vrhunski je igrac
Djecak ba ima 21 godinu, radius kretanja, dinamiku, pokrete, duel igru, mogucnost pracenja ozbiljnijeg tempa na razini nekoga 35, ali van forme nekog od 35. Pa pokreti su mu spori i tromi.
Zinedin je u nasem dresu pokazao nista. Jedino su tu price od prije, i price e vidjet cete vi kad proigra.
- FKS -
Zinedin u toj godini kod nas dobio 110 minuta ukupno kroz 7 utakmica, a Pejović 90 kroz jednu utakmicu. Ruku na srce kad je dobio šansu od prve minute protiv Veleža užasno je izgledao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:32Zayebaje se čovjek![]()
-
- Kontakt:
I milanovic recimo nije nista pokazao,al je decko trcao to sto ne zna je drugo,ovaj bolan crko u 40 min igre,a i pored toga igra nula do te 40 min.prije ce hebib haman uci u formu nego on sto nije imao povredu.haris004 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:58Zinedin u toj godini kod nas dobio 110 minuta ukupno kroz 7 utakmica, a Pejović 90 kroz jednu utakmicu. Ruku na srce kad je dobio šansu od prve minute protiv Veleža užasno je izgledao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:32Zayebaje se čovjek![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Istina, nije ni zaslužio priliku jer je vjerovatno i na treningu onakav kao i na terenu u zvaničnim utakmicama, očajno katastrofalan.haris004 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:58Zinedin u toj godini kod nas dobio 110 minuta ukupno kroz 7 utakmica, a Pejović 90 kroz jednu utakmicu. Ruku na srce kad je dobio šansu od prve minute protiv Veleža užasno je izgledao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 10:32Zayebaje se čovjek![]()
Igra na mjestu Rahmanovića koji je naš jedan od najboljih igrača, kad nije bilo Amara, Velkoski je krpio tu poziciju, pa onda i Tatar je prekomandovan sa krila prije Zinedina. Dovoljno govori o njegovoj igri u našem dresu. Daj Bože da proigra, al teško. Trom, spor, nespreman, nezainteresovan, sebičan.
FK Sarajevo
Da su ga milion platili, lik je pravio razliku na terenu protiv Radnika.
Vidjet cemo kakav ce biti u nastavku sezone.
Ne dajem ih iz svog djepa, ako misle da vrijedi ja im vjerujem. Dovoljno kredita su zaradili da ne sumnjam u Upravu i Emira.
Samo jako
Vidjet cemo kakav ce biti u nastavku sezone.
Ne dajem ih iz svog djepa, ako misle da vrijedi ja im vjerujem. Dovoljno kredita su zaradili da ne sumnjam u Upravu i Emira.
Samo jako
Ja na tom profilu i na ovom sto sad pisem sam placenik Uprave i branim sto oni placaju igrace...

-
- Kontakt:
E cuj 250 000 € za lika kojem je, pazi sad, ISTEKAO UGOVOR... Nismo ga platili nista. Ali eto treba dat malo povoda da se pojedinci trznu i napadnu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ulaganje je dvosmjerna kategorija. Ja mislim da je baš široke ruke, zbog svega gore pobrojanog. Naravno, u pravu si kad kažeš da je normalno tražiti i očekivati bolje i više. Po prvi put u istoriji imamo kontinuitet, što je važnije od svega ostalog. Nema turbulencija, niti oscilacija, što nas je manje-više "krasilo" kroz cijelo postojanje. I mi sa svoje strane, moramo opravdati i potpomoći ulaganje. A to možemo samo ulaganjem u obrazovanje i infrastrukturu, te oslobađanjem od robovanja "legendama", "zaslužnim", "babinim" itd. Stvari su vrlo jednostavne; znaš - ne znaš, obrazovan si - nisi. Ostalo je sve mlaćenje prazne slame.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2020, 09:13Nazalost sve je ovo tacno sto si napisao. Al ima malo i do investitora Tan ni u Kardifu nije široke ruke, tamo je sve uredjeno pa nikad nisu bili zadovoljni koliko ulaže u ekipu. Ma da mi nemamo pravo pricati protiv nasi ulagaca od kako su došli 2016 mi imamo 3 prvenstva i 2 kupa, ma da je normalno sto ocekujemo bolje i vise.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 sep 2020, 08:11Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom. Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.