NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Koliko bolje izgledamo u drugom poluvremenu. Nas samo ubija pravilo za 3 igraca U21.
Trebalo bi Olica i Alena ubaciti, probati na svjezinu izvuci 3 boda.
Trebalo bi Olica i Alena ubaciti, probati na svjezinu izvuci 3 boda.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Moze se ovdje do 3 boda, daj Alena
Jel moguce sta promasi
Jel moguce sta promasi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Haracic wtf
Hallite na upadu, ali ne mogu se nacudit
Hallite na upadu, ali ne mogu se nacudit
Zadnja izmjena: fudbalfudbal, dana/u 05 sep 2020, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si naša ljubav jedina!
- ASD
- Kontakt:
Ovo bi Fajić s 20% snage zakucao, ne bi čekao sigurno.
Kakva steta, ovo da je zabio bar bi bod imali siguran
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nije dobro ljudi lose igramo, ne zaboravite da nam je cilj ove sezone PL, ovo je sve naguzove
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
daj bodove naguzove dok se ne dovede novi trener, nakon 2-3 kola kod njega mozemo ocekivati nesto konkrentijeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:02nije dobro ljudi lose igramo, ne zaboravite da nam je cilj ove sezone PL, ovo je sve naguzove
za sada daj samo bodove
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Wily, Besagic, Tankuljic u prvom poluvremenu i Vlada za 10 plus bravo.momci.
Ovo poluvrijeme je mozda i najbolja igra do sada
-
- Kontakt:
Haracicuuuuu aaaaa fajic namjestil bolje nije moglo
Muri najspremniji
Ubjedljivo najbolje, onda znas kako smo igrali ovih pet kola
Predobro drugo poluvrijeme. Ani i Muri ubice na ovoj strani, sredina proigrala sa Ojedom... Jos da je Dzeno pogodio bila bi druga prica
-
- Kontakt:
Ovaj sudija sere s tosk poserem koje su gube ovi igraci njihovi
al ova sirovina skrsi Muju
Sta sere zivota ti, extra sudi osim sto je pomocni svirno bzvz faul iz kojeg ste zabili Al eto, zasluzeno, najrealnije ovako i da zavrsi.nebeskasila je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:14Ovaj sudija sere s tosk poserem koje su gube ovi igraci njihovi
Bod kao kuca, cisto da se prekine serija poraza ,mogli smo dobiti a mogli i izgubiti na kraju.
Najrealniji rezultat, TOSK bolji prvo poluvrijeme Jedinstvo drugo.Flufy je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:17Sta sere zivota ti, extra sudi osim sto je pomocni svirno bzvz faul iz kojeg ste zabili Al eto, zasluzeno, najrealnije ovako i da zavrsi.nebeskasila je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:14Ovaj sudija sere s tosk poserem koje su gube ovi igraci njihovi
Moglo se i do 3 boda a i izgubiti, drugo poluvrijeme najbolje do sada!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ne moze biti dobro ako matori Dizdarevic otresa nasih 11 igraca ne spremni smo totalno na sredini terena ginemo bez produkta do Fajica ni jedna lopta nije stigla . . . uzas otvori te oci i pogledajte realno treba nam kompletan remont u fizickom i taktickom smislu ima tu puno posla PL stavite u drugi plan nista negativno sam realno svaki trener trazi najmanje 4, 5 kola da spremi ekipu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Flufy je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:17Sta sere zivota ti, extra sudi osim sto je pomocni svirno bzvz faul iz kojeg ste zabili Al eto, zasluzeno, najrealnije ovako i da zavrsi.nebeskasila je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:14Ovaj sudija sere s tosk poserem koje su gube ovi igraci njihovi
Prekrsaj na mujagicu je bio crveni karton a i dizdarevic vam glumi ko da je benzema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.