Nema sanse
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako nezalaganje kaze da nisu koraci onda nisu je.bemu
Gama!
LeBron James in the 4th quarter of Game 1:
0/3 FG
0 Points
LeBron James in the 4th quarter of Game 1:
0/3 FG
0 Points
- invincible1921
- Kontakt:
Pises nesto sasvim drugo...eo opet ch slikovitoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:42Samo za neuke, posto ih izgleda imas jos, a fol nesto prozivaju...Kralj floatera i rolinga:
Obratiti paznju na 1:20, 2:00, 4:40.
Vidjeti 0:18. Vrlo slican potez Giannisovom sinoc i to prije 13 god u finalu protiv CLE. Sve NBA LEGALNI potezi!!
P.S.Giannis sinoc jeste napravio korake, ali zbog pomicanja stajne noge, nikako zbog broja koraka kako dvojica strucnjaka to sugerisase.
1. Ovo je nastavak kretnje nakon rolinga. Jeste ima dodatnk korak al to i nba nisu koraci
2. Grk je karijeru napravio na grubom krsenju pravila.Roling/dvkkorak i onda stane...to cak i u rukometu znaju svirat.
3.Kao da mu to nije dovoljno nego jos doda po 2 koraka...
4.Zamisli pratis svog igraca on radi roling ti instkltivno skaces na drugi ili dodatni korak ...a protivnik se napravi budala i stane. znaci to je drugi sport nije kosarka to ne moze ni tunguzijskoj ligi
5. Luka je isto na rolingj dosta sumnjiva jer uradi roling i ako ne prodje onda usitni jos 2 koraka i pomjeri i stajnu nogu
=\_1921_/=
Koliko put mu se ovo se desilo, isto ko i Harden neka pasivnost u zadnjoj cetvrtini
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Invincible Covjece dragi, a znam da ti ne pisem prvi put...
U NBAu JE DOZVOLJENO NAPRAVITI 2 KORAKA STATI I PIVOTIRATI!!! BIO TO OBICAN DVOKORAK ILI ROLING!
Jos ti i video postavih gdje Parker staje bukvalno nakon rolinga kad fintira Gortata i dzaba.
Nauci vec jednom.
U NBAu JE DOZVOLJENO NAPRAVITI 2 KORAKA STATI I PIVOTIRATI!!! BIO TO OBICAN DVOKORAK ILI ROLING!
Jos ti i video postavih gdje Parker staje bukvalno nakon rolinga kad fintira Gortata i dzaba.
Nauci vec jednom.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 05 sep 2020, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno I sta je rekoh u svom jutrosnjem postu??TheChief je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:475 su izbrojali.
4 je uradio 100%.
Prvi korak lijevom
Drugi desnom
Pomjeranje lijeve
Korak desnom
Oni su mozda jos dodali da je na ulasku u rolling pomjerio desnu, jer je i izgledalo tako.
I to je tih 5 koji su oni spomenuli.
Kljucno je ovdje bilo pomjeranje lijeve.
Znaci rekoh da su koraci, ali zbog pomjeranje stajne( ergo to je jedan korak).Ovo ostalo je sve legalno.Roling, stajanje, dodatni korak-sve legalno po NBA pravilima.Uostalom i ja se bzv trosim.Nek mnogi i dalje misle da su sve koraci, nek misle da sudije nemaju pojma, a to ce se i dalje desavati.

U NBAu JE DOZVOLJENO NAPRAVITI 2 KORAKA STATI I PIVOTIRATI I NAPRAVITI JOŠ DVA KORAKA!!! BIO TO OBICAN DVOKORAK ILI ROLING!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da je CP3 mjesto Westbrooka u Rocketsima, glat bi izbacili Lakerse. Ovako nikad ne znaš kad će te sjebati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
RoCo je također za pohvalu, sve radi na terenu. 
Na Russa je povreda ostavila traga, vidi se.

Na Russa je povreda ostavila traga, vidi se.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lebron bez poena u četvrtoj 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovo je lebronu najteze polufinale konferencije u karijeri.
Kakav je osjecaj poslije 8 godina zayebancije na istoku i doći na ovakav megdan...
Kakav je osjecaj poslije 8 godina zayebancije na istoku i doći na ovakav megdan...
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ko je ovaj padobranac na temi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.