Playstation 4/5
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Playstation 4
Odlicno ako bude oko milje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Ma nemoj uzimati PS4 nikakav. Bit ce support jos par godina i to je to. Sta imas bacati pare na to. Ako volis konzole cekaj PS5 kao sto kazu 399 eura je cijena za sada. Kod nas milja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
a ko je rekao da je €400 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Za digitalnu se najviše spominje za cijena od 399, a za obicnu 499, ali vidjeti cemo

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Uzeo sam ps4 plus za pogresnu regiju, tacnije usa.
Da li jos uvijek mogu iskoristiti i kako.
Hvala unaprijed na odgovorima
Da li jos uvijek mogu iskoristiti i kako.
Hvala unaprijed na odgovorima
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Napravi account novi i eto ga

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hocu li moci skinuti free games i na stari account ako napravim novi. Inace sam na Australia regiji.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:53Napravi account novi i eto gana kojoj si regiji inače?
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Mislim d hoće, jer čim imaš na 1 accountu na ps4 ps+, svi accounti ga koriste.scorpy je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:08Hocu li moci skinuti free games i na stari account ako napravim novi. Inace sam na Australia regiji.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:53Napravi account novi i eto gana kojoj si regiji inače?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sve od dana aktiviranja ps plus tj. Od ovog mjeseca mozes skidati free igre i na svakom akauntu ih igratiscorpy je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:08Hocu li moci skinuti free games i na stari account ako napravim novi. Inace sam na Australia regiji.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:53Napravi account novi i eto gana kojoj si regiji inače?
Ako si neke imao ranije skupljene na tom akauntu njih gubis, a od ovog mjeseca ma us skupljas
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Znaci izgubicu sve igre koje sam skupio proteklih godinu dana na ps plus sa Australia regije?Azpi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:59Sve od dana aktiviranja ps plus tj. Od ovog mjeseca mozes skidati free igre i na svakom akauntu ih igratiscorpy je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:08Hocu li moci skinuti free games i na stari account ako napravim novi. Inace sam na Australia regiji.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:53
Napravi account novi i eto gana kojoj si regiji inače?
Ako si neke imao ranije skupljene na tom akauntu njih gubis, a od ovog mjeseca ma us skupljas
Onda necu ni aktivirati ps plus za usa regiju. Pokusat cu je prodat nekom za upola cijene a kupit Australia regiju i sacuvat igre. Imam previse igara u proteklih godinu dana sa ps plusa.
https://www.pushsquare.com/news/2018/12 ... unt_on_ps4
Ipak je moguce igrati igrice i na starom accountu, ako napravim novi. I nece mi se izbrisati.
Ipak je moguce igrati igrice i na starom accountu, ako napravim novi. I nece mi se izbrisati.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pretpostavio sam da je tako, jer ako su igre za PS plus iste za svaku regiju, onda nema veze za koju regiju je tvoj PS plus, bitno je da jedna od accounta na PS4 ima PS plus.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma nece moci znam sta pricam, za free igre koje si skupio moras na tom akauntu imati aktivan ps plus
Nema veze sto na drugom imas, online mozes igrati sa svakog, ali neces stare skupljene imati
Znam sta pricam
I ne znam gdje si ti u tom gore clanku nasao da ces moci
Nema veze sto na drugom imas, online mozes igrati sa svakog, ali neces stare skupljene imati
Znam sta pricam

I ne znam gdje si ti u tom gore clanku nasao da ces moci
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
As long as you've set your PS4 as your primary PS4 you can play every game you own from all of your PSN accounts tied to your PS4. In short, games you buy on your console will appear in the games list for all of your PSN accounts on the same system.
I ove free su kao kupljene valjda. Ali nema veze, aktiviralo mi se automatsko produzenje po punoj cijeni danas. Morat cu to naci gdje je pa iskljucit.
I ove free su kao kupljene valjda. Ali nema veze, aktiviralo mi se automatsko produzenje po punoj cijeni danas. Morat cu to naci gdje je pa iskljucit.
Mozes kupljene igre kao sto ja mogu sa akaunra gdje je NBA igrati tu igru na svom akauntuscorpy je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:48As long as you've set your PS4 as your primary PS4 you can play every game you own from all of your PSN accounts tied to your PS4. In short, games you buy on your console will appear in the games list for all of your PSN accounts on the same system.
Ali ti nisi te igre kupio nego si dobio, i uslov za njihovo igranje je aktivan ps plus
Probaj vidjeti ces, znam sta pricam
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pozdrav ljudi, uz Ps4 kad sam uzimao došao samo 1 džojstik, i uzeo drugi neki Snoopy, tako nekako. Eh taj drugi se nažalost i nije iskazao, eno već nekako ishaban pa gledam da uzmem drugi. Jel' postoji neka "kopija" a da valja, il' da odmah keširam 110-120KM za "original"?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Keširaj za original, najbolja opcija definitivno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Prodaje li neko Persona 5?
- Marsal
- Kontakt:
Isplati li se i dalje kupit novu PS4?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naravno...jos ako uzmes opciju sa nekim igricama u paketu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.