Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovaj postao levat gori od romagniolia...
Znaci lik sam stvori sebi pricu i trpa je da je netko drugi rekao to...
Kakva dva mil. Svaka cast ako je Hakimi placen manje od 2 mik, kakav biser...
Jos spominje Tonalia, pa lik je kod vas cisto sto je Inter odustao od njega, a do tada je bio nahajpani talijancic, a vidim sad je vec druga prica...
Jos spominje Tonalia, pa lik je kod vas cisto sto je Inter odustao od njega, a do tada je bio nahajpani talijancic, a vidim sad je vec druga prica...
Neki ne bi prepoznali sarkazam ni zayebanciju ni da se sudare s njom.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znaci nista od Messija,steta
Ono kad se Milanisti kao nešto dignu da je Milan potrošio više od Intera pa skužiš da je Inter skoro tri puta više potrošio ovog prijelaznog roka 
To ova shema od prije koju sezonu:

To ova shema od prije koju sezonu:

Siamo a je li Tonali zavrwsena stvar,on ide u inter,oluja dovodi Messija.
Sad realno,vi ako ste zadovoljni da dovodite igrace u godinama oa bio to i Vidal onda posteno,ako je to vas taj projekat koji najajvljujete vec godinama
Sad realno,vi ako ste zadovoljni da dovodite igrace u godinama oa bio to i Vidal onda posteno,ako je to vas taj projekat koji najajvljujete vec godinama
De citiraj te interiste ako su to stvarno pisali da im se i ja smijem?ronaldo99 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 12:34Nista ja povjerovao nisam,ovdje se na forumu to najvljivalo,o nekom nezaustavljivom interu,o nekim olujama,odg intera na Ronalda u juventusu je da ce se dovesti Messi i tako to. Pisalo se Messi kupio kucu,to je to sig dolazi.
A ja kako vidim inter ima problema i transfere od 2 mil da zavrsi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nevezano za vasu raspravu, Tonali je zelio samo u Milan, a ta prica da je Inter odustao je za malu djecu. Sam Cellino je izjavio da Tonali zeli samo u Milan i da je to to.Huska je napisao/la: ↑05 sep 2020, 12:48Ovaj postao levat gori od romagniolia...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Stvar je u tome da Inter, za razliku od Milana, ne kreće od 0, Inter ima odličnih 10/11 igrača (samo fali takav i lijevi bek) i trenera. Ovi transferi iskusnih igrača za džabe (Alexis, Young, Vidal, Kolarov) su samo za širinu klupe. Da se ne lažemo svi bi mi voljeli da ko Real i na klupi imamo igrače od 50 mil ali jbg ovo je Italija, ni Juve nema takav luksuz, tako da su to takvi igrači za džabe sve dobri transferi, kao što si mogao primjetit Alexis i Young su opravdali povjerenje a ne sumnjam da će i Vidal koji još uvijek igra na visokom nivou (Barcini navijači kažu da je još uvijek njihov fizički najspremniji igrač), ai ugovori su 1+1 tako da neće nit priblem riješiti ih se kad više ne budu od koristi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
igrac od 38 godinama vam je glavni, ismijava vam klub, molite ga da potpiše, tamo placete sto niste doveli Silvu... I onda pricas o starim igračima...
Jedini igrac preko 30 da je u Interu siguran u 11 je Handanovic... Ovo ostalo je sve u rotaciji...
Inter ima 8 igraca 50+mil.vrijednosti a svi 28 godina i mlađi...
Milan ne krece od nule,problem je bio u pogresnom treneru i guranju igraca na neprirodnu poziciju i samim tim smo izg dosta bodova,al ok neke stvari su se promjenile.Biscione je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:48Stvar je u tome da Inter, za razliku od Milana, ne kreće od 0, Inter ima odličnih 10/11 igrača (samo fali takav i lijevi bek) i trenera. Ovi transferi iskusnih igrača za džabe (Alexis, Young, Vidal, Kolarov) su samo za širinu klupe. Da se ne lažemo svi bi mi voljeli da ko Real i na klupi imamo igrače od 50 mil ali jbg ovo je Italija, ni Juve nema takav luksuz, tako da su to takvi igrači za džabe sve dobri transferi, kao što si mogao primjetit Alexis i Young su opravdali povjerenje a ne sumnjam da će i Vidal koji još uvijek igra na visokom nivou (Barcini navijači kažu da je još uvijek njihov fizički najspremniji igrač), ai ugovori su 1+1 tako da neće nit priblem riješiti ih se kad više ne budu od koristi.
Milan kao Milan ima poprilicno dobru ekipu,nama fali stoper,desnk bek i desno krilo da onda mozemo sa sig reci da cemo sig biti top4, a da se nadamo necemu vise morale bi se neke stvari poklopiti (recimo kao onaj niz nakon restarta sezone).
Ja ne znam kako netko može stavit ekipu sa Kjaerom, Kessiem, Calhanogluom i 39-godisnjim napadačem u prvih 11 ispred Napolija, Lazia i Atalante.. 2-3 godine se sere po Hakanu i Kessiu i sad su nakon 2 mjeseca odjednom elita Serie A. Ovo je nešto slično kad je Pioli preuzeo Inter pa kad smo mi od Gagliardinija napravili novog Thiaga Mottu.
Po meni Milan ima Donnarummu, Romagnolija, Thea i Bennacera koji zaslužuju da nose dres Milana i koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe. Rebić je imao dobar drugi dio sezone, pa zasluzuje da ostane kao rotacija. Leao kao talent takodjer može proć za rotacije.
Sve ostalo s noge na nogu nabit iz kluba. Igrači rang Torina/Sassuola.
Eto nemojte se uvrijedit, samo moje mišljenje.

Po meni Milan ima Donnarummu, Romagnolija, Thea i Bennacera koji zaslužuju da nose dres Milana i koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe. Rebić je imao dobar drugi dio sezone, pa zasluzuje da ostane kao rotacija. Leao kao talent takodjer može proć za rotacije.
Eto nemojte se uvrijedit, samo moje mišljenje.

#SuningOUT
sljedece sezone je juventus favorit za scudetto kao i uvijek, mada mislim da bi im inter mogao ukrasti scudetto, a sto se tice preostale dvije pozicije koje vode u lp, niti za jednu ekipu se ne moze reci da ce sigurno u istu, mada mi lazio i atalanta kotiraju kao najozbiljnije ekipe za trece i cetvrto mjesto, jer tim ekipama ne treba mnogo, s druge strane, roma, napoli i milan nakon losih sezona moraju ostvariti dobar napredak, kako u igrackom kadru, tako i na zelenom terenu, sto znaci da trener mora biti onaj pravi, a ne znam dal su to fonseca, gattuso i pioli
ocekujem dobru i uzbudljivu sezonu, sigurno ocekujem bolju romu, napoli i milan, a i fiorentina bi mogla biti dobra, ne za lp, al za le i mogli bi ponuditi dobar fudbal u derbi tekmama, cisto da uzivamo u istim
ocekujem dobru i uzbudljivu sezonu, sigurno ocekujem bolju romu, napoli i milan, a i fiorentina bi mogla biti dobra, ne za lp, al za le i mogli bi ponuditi dobar fudbal u derbi tekmama, cisto da uzivamo u istim
Sreca pa je to samo tvoje misljenjeJericho je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:15Ja ne znam kako netko može stavit ekipu sa Kjaerom, Kessiem, Calhanogluom i 39-godisnjim napadačem u prvih 11 ispred Napolija, Lazia i Atalante.. 2-3 godine se sere po Hakanu i Kessiu i sad su nakon 2 mjeseca odjednom elita Serie A. Ovo je nešto slično kad je Pioli preuzeo Inter pa kad smo mi od Gagliardinija napravili novog Thiaga Mottu.![]()
Eto nemojte se uvrijedit, samo moje mišljenje.![]()
Cellino je izjavio i da je odbio 65M od Barcelone za Tonallija.Kako da ne.milanist je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:38Nevezano za vasu raspravu, Tonali je zelio samo u Milan, a ta prica da je Inter odustao je za malu djecu. Sam Cellino je izjavio da Tonali zeli samo u Milan i da je to to.Huska je napisao/la: ↑05 sep 2020, 12:48Ovaj postao levat gori od romagniolia...
Ma ja ba svi lazu samo vi istinu govorite. Ti pored ociju ne vidis, ali ko ga yebe ne ubjedjuje mi se vala ni sa kim, samo sam prenio izjavu Cellina, koji valjda bolje od mene i tebe i ostalih zna kako i kome je prodao Tonalia i pod kojim uslovima.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jok,eto vjerovat ću da je Cellino odbio 65M od Barcelone i 10M bolju ponudu Uniteda samo da bi poslao Tonallija u Milan
Baš pravi svetac taj Cellino.
),a svi 28 ili mlađi.28,28,27,27,25,23,23,21,21.
Milan ima dvojicu,od čega je jedan pred istekom ugovora

Točnije 9 igrača od 40+ (da se uključi Bastoni

Milan ima dvojicu,od čega je jedan pred istekom ugovora

Isto mislimo više-manje.Jericho je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:15Po meni Milan ima Donnarummu, Romagnolija, Thea i Bennacera koji zaslužuju da nose dres Milana i koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe. Rebić je imao dobar drugi dio sezone, pa zasluzuje da ostane kao rotacija. Leao kao talent takodjer može proć za rotacije.
Siamo ovdj d.r.kao na dolazak Tonalija u Inter i sad je ipak Tonali precjenjen,kakav lik.
Samo oni govore istinu,samo oni znaju sve,oni imaju najbolju ekipu,a Juve evo dominira jednu deceniju iako Inter ima bolju ekipu,itd itd
Oluja se sprema
Samo oni govore istinu,samo oni znaju sve,oni imaju najbolju ekipu,a Juve evo dominira jednu deceniju iako Inter ima bolju ekipu,itd itd
Oluja se sprema
rijec "drkao" nije cenzurisana na ovom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.