Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 05 sep 2020, 12:48

Ovaj postao levat gori od romagniolia...

Znaci lik sam stvori sebi pricu i trpa je da je netko drugi rekao to...

Kakva dva mil. Svaka cast ako je Hakimi placen manje od 2 mik, kakav biser...

Jos spominje Tonalia, pa lik je kod vas cisto sto je Inter odustao od njega, a do tada je bio nahajpani talijancic, a vidim sad je vec druga prica...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 sep 2020, 12:51

Neki ne bi prepoznali sarkazam ni zayebanciju ni da se sudare s njom.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2020, 12:53

Znaci nista od Messija,steta

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 sep 2020, 12:57

Ono kad se Milanisti kao nešto dignu da je Milan potrošio više od Intera pa skužiš da je Inter skoro tri puta više potrošio ovog prijelaznog roka :urnebes:

To ova shema od prije koju sezonu:
slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2020, 13:00

Siamo a je li Tonali zavrwsena stvar,on ide u inter,oluja dovodi Messija.

Sad realno,vi ako ste zadovoljni da dovodite igrace u godinama oa bio to i Vidal onda posteno,ako je to vas taj projekat koji najajvljujete vec godinama

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 05 sep 2020, 13:09

ronaldo99 je napisao/la:
05 sep 2020, 12:34
Biscione je napisao/la:
05 sep 2020, 12:26
ronaldo99 je napisao/la:
05 sep 2020, 12:14
Kazes ti to tako,a reci mi hoce Messi doci,bila ona neka slika na milanskoj katedrali,kaze dolazi olujom u inter,ima li istine u tome
Pa gdje si vidio te informacije pitaj njih gdje je zapelo jer meščini čak ni ovi levatski kvazinovinari sa ss.ba su bili toliko prisebni da nisu pisali da će u Inter, a ti ako si još povjerovao u takve nebuloze bojim se da da za to nema lijeka :mrgreen:
Nista ja povjerovao nisam,ovdje se na forumu to najvljivalo,o nekom nezaustavljivom interu,o nekim olujama,odg intera na Ronalda u juventusu je da ce se dovesti Messi i tako to. Pisalo se Messi kupio kucu,to je to sig dolazi.

A ja kako vidim inter ima problema i transfere od 2 mil da zavrsi.
De citiraj te interiste ako su to stvarno pisali da im se i ja smijem?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 sep 2020, 13:38

Huska je napisao/la:
05 sep 2020, 12:48

Jos spominje Tonalia, pa lik je kod vas cisto sto je Inter odustao od njega, a do tada je bio nahajpani talijancic, a vidim sad je vec druga prica...
Nevezano za vasu raspravu, Tonali je zelio samo u Milan, a ta prica da je Inter odustao je za malu djecu. Sam Cellino je izjavio da Tonali zeli samo u Milan i da je to to.
Sandro Tonali turned down Barcelona and Manchester United because he preferred a move to AC Milan, Brescia president Massimo Cellino has claimed.

Tonali is a three-time Italy international and starred for Brescia in 2019-20, although they were relegated from Serie A. The 20-year-old was heavily linked with a move to Inter, but is now set to join Milan. Cellino said Tonali was eager to join Milan despite offers from Barcelona and United.

"In January we received an offer of €65million from Barcelona. Not later than 10 days ago we received an offer of 10 million higher than Milan's from Manchester United," he told Top Calcio 24. "But the lad was determined to join the Rossoneri."

Cellino added: "I know that [Antonio] Conte has thought a lot about Tonali, but I was also convinced that he was going to Inter. But at a certain point the boy didn't want to hear anything anymore and went to Milan."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 05 sep 2020, 13:48

ronaldo99 je napisao/la:
05 sep 2020, 13:00
Sad realno,vi ako ste zadovoljni da dovodite igrace u godinama oa bio to i Vidal onda posteno,ako je to vas taj projekat koji najajvljujete vec godinama
Stvar je u tome da Inter, za razliku od Milana, ne kreće od 0, Inter ima odličnih 10/11 igrača (samo fali takav i lijevi bek) i trenera. Ovi transferi iskusnih igrača za džabe (Alexis, Young, Vidal, Kolarov) su samo za širinu klupe. Da se ne lažemo svi bi mi voljeli da ko Real i na klupi imamo igrače od 50 mil ali jbg ovo je Italija, ni Juve nema takav luksuz, tako da su to takvi igrači za džabe sve dobri transferi, kao što si mogao primjetit Alexis i Young su opravdali povjerenje a ne sumnjam da će i Vidal koji još uvijek igra na visokom nivou (Barcini navijači kažu da je još uvijek njihov fizički najspremniji igrač), ai ugovori su 1+1 tako da neće nit priblem riješiti ih se kad više ne budu od koristi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 sep 2020, 13:53

ronaldo99 je napisao/la:
Siamo a je li Tonali zavrwsena stvar,on ide u inter,oluja dovodi Messija.

igrac od 38 godinama vam je glavni, ismijava vam klub, molite ga da potpiše, tamo placete sto niste doveli Silvu... I onda pricas o starim igračima...

Jedini igrac preko 30 da je u Interu siguran u 11 je Handanovic... Ovo ostalo je sve u rotaciji...

Inter ima 8 igraca 50+mil.vrijednosti a svi 28 godina i mlađi...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2020, 13:57

Biscione je napisao/la:
05 sep 2020, 13:48
ronaldo99 je napisao/la:
Stvar je u tome da Inter, za razliku od Milana, ne kreće od 0, Inter ima odličnih 10/11 igrača (samo fali takav i lijevi bek) i trenera. Ovi transferi iskusnih igrača za džabe (Alexis, Young, Vidal, Kolarov) su samo za širinu klupe. Da se ne lažemo svi bi mi voljeli da ko Real i na klupi imamo igrače od 50 mil ali jbg ovo je Italija, ni Juve nema takav luksuz, tako da su to takvi igrači za džabe sve dobri transferi, kao što si mogao primjetit Alexis i Young su opravdali povjerenje a ne sumnjam da će i Vidal koji još uvijek igra na visokom nivou (Barcini navijači kažu da je još uvijek njihov fizički najspremniji igrač), ai ugovori su 1+1 tako da neće nit priblem riješiti ih se kad više ne budu od koristi.
Milan ne krece od nule,problem je bio u pogresnom treneru i guranju igraca na neprirodnu poziciju i samim tim smo izg dosta bodova,al ok neke stvari su se promjenile.

Milan kao Milan ima poprilicno dobru ekipu,nama fali stoper,desnk bek i desno krilo da onda mozemo sa sig reci da cemo sig biti top4, a da se nadamo necemu vise morale bi se neke stvari poklopiti (recimo kao onaj niz nakon restarta sezone).

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 sep 2020, 14:15

Ja ne znam kako netko može stavit ekipu sa Kjaerom, Kessiem, Calhanogluom i 39-godisnjim napadačem u prvih 11 ispred Napolija, Lazia i Atalante.. 2-3 godine se sere po Hakanu i Kessiu i sad su nakon 2 mjeseca odjednom elita Serie A. Ovo je nešto slično kad je Pioli preuzeo Inter pa kad smo mi od Gagliardinija napravili novog Thiaga Mottu. :D

Po meni Milan ima Donnarummu, Romagnolija, Thea i Bennacera koji zaslužuju da nose dres Milana i koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe. Rebić je imao dobar drugi dio sezone, pa zasluzuje da ostane kao rotacija. Leao kao talent takodjer može proć za rotacije.
Sve ostalo s noge na nogu nabit iz kluba. Igrači rang Torina/Sassuola.

Eto nemojte se uvrijedit, samo moje mišljenje. :silent:
#SuningOUT

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 sep 2020, 14:35

sljedece sezone je juventus favorit za scudetto kao i uvijek, mada mislim da bi im inter mogao ukrasti scudetto, a sto se tice preostale dvije pozicije koje vode u lp, niti za jednu ekipu se ne moze reci da ce sigurno u istu, mada mi lazio i atalanta kotiraju kao najozbiljnije ekipe za trece i cetvrto mjesto, jer tim ekipama ne treba mnogo, s druge strane, roma, napoli i milan nakon losih sezona moraju ostvariti dobar napredak, kako u igrackom kadru, tako i na zelenom terenu, sto znaci da trener mora biti onaj pravi, a ne znam dal su to fonseca, gattuso i pioli

ocekujem dobru i uzbudljivu sezonu, sigurno ocekujem bolju romu, napoli i milan, a i fiorentina bi mogla biti dobra, ne za lp, al za le i mogli bi ponuditi dobar fudbal u derbi tekmama, cisto da uzivamo u istim

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2020, 14:49

Jericho je napisao/la:
05 sep 2020, 14:15
Ja ne znam kako netko može stavit ekipu sa Kjaerom, Kessiem, Calhanogluom i 39-godisnjim napadačem u prvih 11 ispred Napolija, Lazia i Atalante.. 2-3 godine se sere po Hakanu i Kessiu i sad su nakon 2 mjeseca odjednom elita Serie A. Ovo je nešto slično kad je Pioli preuzeo Inter pa kad smo mi od Gagliardinija napravili novog Thiaga Mottu. :D

Po meni Milan ima Donnarummu, Romagnolija, Thea i Bennacera koji zaslužuju da nose dres Milana i koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe. Rebić je imao dobar drugi dio sezone, pa zasluzuje da ostane kao rotacija. Leao kao talent takodjer može proć za rotacije.

Eto nemojte se uvrijedit, samo moje mišljenje. :silent:
Sreca pa je to samo tvoje misljenje

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 sep 2020, 14:58

Šteta što i Suso nije ostao.. Sad bi bio najbolje krilo lige. :cry:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 sep 2020, 15:18

milanist je napisao/la:
05 sep 2020, 13:38
Huska je napisao/la:
05 sep 2020, 12:48

Nevezano za vasu raspravu, Tonali je zelio samo u Milan, a ta prica da je Inter odustao je za malu djecu. Sam Cellino je izjavio da Tonali zeli samo u Milan i da je to to.
Sandro Tonali turned down Barcelona and Manchester United because he preferred a move to AC Milan, Brescia president Massimo Cellino has claimed.

Tonali is a three-time Italy international and starred for Brescia in 2019-20, although they were relegated from Serie A. The 20-year-old was heavily linked with a move to Inter, but is now set to join Milan. Cellino said Tonali was eager to join Milan despite offers from Barcelona and United.

"In January we received an offer of €65million from Barcelona. Not later than 10 days ago we received an offer of 10 million higher than Milan's from Manchester United," he told Top Calcio 24. "But the lad was determined to join the Rossoneri."

Cellino added: "I know that [Antonio] Conte has thought a lot about Tonali, but I was also convinced that he was going to Inter. But at a certain point the boy didn't want to hear anything anymore and went to Milan."
Cellino je izjavio i da je odbio 65M od Barcelone za Tonallija.Kako da ne.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 sep 2020, 15:24

SiamoNoi je napisao/la:
05 sep 2020, 15:18

Cellino je izjavio i da je odbio 65M od Barcelone za Tonallija.Kako da ne.
Ma ja ba svi lazu samo vi istinu govorite. Ti pored ociju ne vidis, ali ko ga yebe ne ubjedjuje mi se vala ni sa kim, samo sam prenio izjavu Cellina, koji valjda bolje od mene i tebe i ostalih zna kako i kome je prodao Tonalia i pod kojim uslovima. :wave:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 sep 2020, 15:26

Jok,eto vjerovat ću da je Cellino odbio 65M od Barcelone i 10M bolju ponudu Uniteda samo da bi poslao Tonallija u Milan :rol: Baš pravi svetac taj Cellino.
Huska je napisao/la:
05 sep 2020, 13:53
Inter ima 8 igraca 50+mil.vrijednosti a svi 28 godina i mlađi...
Točnije 9 igrača od 40+ (da se uključi Bastoni :mrgreen: ),a svi 28 ili mlađi.28,28,27,27,25,23,23,21,21.

Milan ima dvojicu,od čega je jedan pred istekom ugovora :hmmmm:
Jericho je napisao/la:
05 sep 2020, 14:15

Isto mislimo više-manje.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2020, 15:34

Siamo ovdj d.r.kao na dolazak Tonalija u Inter i sad je ipak Tonali precjenjen,kakav lik.

Samo oni govore istinu,samo oni znaju sve,oni imaju najbolju ekipu,a Juve evo dominira jednu deceniju iako Inter ima bolju ekipu,itd itd

Oluja se sprema

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 sep 2020, 16:01

rijec "drkao" nije cenzurisana na ovom forumu

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2020, 16:04

Chinaglia je napisao/la:
05 sep 2020, 16:01
rijec "drkao" nije cenzurisana na ovom forumu
Ev sad znam :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.