Sa Safetom Oručevićem još nisam završio. On zna da sam ja s Cetinja i da je u mojoj porodici već 150 godina prisutna krvna osveta. I ja mu to još nisam, kako se ono kaže, halalio. Vrijeme će pokazati šta će biti sa Safetom Oručevićem.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sa Safetom Oručevićem još nisam završio. On zna da sam ja s Cetinja i da je u mojoj porodici već 150 godina prisutna krvna osveta. I ja mu to još nisam, kako se ono kaže, halalio. Vrijeme će pokazati šta će biti sa Safetom Oručevićem.
Zip je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:47Mene boli briga za repku, vec par godina... Al nema potrebe da dizes svoje a spustas druge, a znas da je slroz drugi problem.. a ne pozivi bivsih igraca SarajevaSudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:36Šeha i Amir ne valjaju - zato su Dulja i Sarić prva liga.![]()
Ali nije to čak ni poenta. Problem je nastao kada su poziv u repku dobijali oni što ga ne zaslužuju.
Samo daj boze da halihodzic ovo ne procita. Opet ce se ranitiDrape je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:56Intervju sa legendom Veleža![]()
Dje smo grohnuli, Italija nam meda ne moze u prvom poluvremenuSudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 21:08Zip je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:47Mene boli briga za repku, vec par godina... Al nema potrebe da dizes svoje a spustas druge, a znas da je slroz drugi problem.. a ne pozivi bivsih igraca SarajevaSudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:36
Šeha i Amir ne valjaju - zato su Dulja i Sarić prva liga.![]()
Ali nije to čak ni poenta. Problem je nastao kada su poziv u repku dobijali oni što ga ne zaslužuju.
Ali moraš priznati, čim je ojačao vaš lobi u savezu, nama je repka grohnula.![]()
Samo neka nema duljevica i sarica. Vidiš kako to ide glat sa izdancima Željine škole.Zip je napisao/la: ↑04 sep 2020, 21:30Dje smo grohnuli, Italija nam meda ne moze u prvom poluvremenuSudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 21:08
Ali moraš priznati, čim je ojačao vaš lobi u savezu, nama je repka grohnula.![]()
![]()
Đe ide glat, Italija van forme sinoć bila totalno. Oči me bolile kako su loši bili Gojak, Hadžiahmetović, Hodžić i strašni Višća. Užas. Kako je onaj posto najbolji igrač Turske, pa onda im je liga u rangu naše svegami. I onaj naš je ko muha bez glave bio. Sreća naša da one nije htjela lopta sinoć, mi smo trebali peticu primiti sa onom igrom.SudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:06Samo neka nema duljevica i sarica. Vidiš kako to ide glat sa izdancima Željine škole.Zip je napisao/la: ↑04 sep 2020, 21:30Dje smo grohnuli, Italija nam meda ne moze u prvom poluvremenuSudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 21:08
![]()
![]()
Sehic, Hadziahmetovic, Gojak, Hodzic, Visca, Dzeko - svi ZeljoTele33 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:39Večeras od prvih 11 u repci, samo Dzeko, Gojak i Kolosinac nisu odigrali ozbiljnu sezonu u Premijer Ligi. Svi ostali su se tu afirmisali barem u prvom koraku karijere. To će u budućnosti biti još izraženije. Da savez misli ispravno, shvatio bi da je pravo mjesto za ulaganje u reprezentaciju upravo premijer liga. Infrastruktura, najbolja dostupna edukacija mladih trenera i sl.
Stroj1946 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 08:16Đe ide glat, Italija van forme sinoć bila totalno. Oči me bolile kako su loši bili Gojak, Hadžiahmetović, Hodžić i strašni Višća. Užas. Kako je onaj posto najbolji igrač Turske, pa onda im je liga u rangu naše svegami. I onaj naš je ko muha bez glave bio. Sreća naša da one nije htjela lopta sinoć, mi smo trebali peticu primiti sa onom igrom.SudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:06Samo neka nema duljevica i sarica. Vidiš kako to ide glat sa izdancima Željine škole.![]()
Stroj1946 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 08:16Đe ide glat, Italija van forme sinoć bila totalno. Oči me bolile kako su loši bili Gojak, Hadžiahmetović, Hodžić i strašni Višća. Užas. Kako je onaj posto najbolji igrač Turske, pa onda im je liga u rangu naše svegami. I onaj naš je ko muha bez glave bio. Sreća naša da one nije htjela lopta sinoć, mi smo trebali peticu primiti sa onom igrom.SudoHusika je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:06Samo neka nema duljevica i sarica. Vidiš kako to ide glat sa izdancima Željine škole.![]()
E mob pitagora, zbir kvadrata nad katetom kod tebe nije jednak kvadratu nad hipotenuzom. Hoću reć, mitomaski aršini. Npr. Visca je Zeljo a ne Budućnost Ban., Cimi je Leotar a ne Sarajevo. Jes jesPitagora je napisao/la: ↑05 sep 2020, 08:32Sehic, Hadziahmetovic, Gojak, Hodzic, Visca, Dzeko - svi ZeljoTele33 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:39Večeras od prvih 11 u repci, samo Dzeko, Gojak i Kolosinac nisu odigrali ozbiljnu sezonu u Premijer Ligi. Svi ostali su se tu afirmisali barem u prvom koraku karijere. To će u budućnosti biti još izraženije. Da savez misli ispravno, shvatio bi da je pravo mjesto za ulaganje u reprezentaciju upravo premijer liga. Infrastruktura, najbolja dostupna edukacija mladih trenera i sl.
Cimirot - Leotar
Kolasinac - Njemacka
Sanicanin - Borac
Sunjic - Zrinjski
Cipetic - Hrvatska
Civic - Sloboda
Besic - Njemacka
Milosevic - Belgija
Jos na klupi ostali
Sabanadzovic i Hajradinovic - Zeljo
Kvrzic - Hrvatska
Begovic - Kanada/eng
Bicakcic - Njemacka
Buric - Celik
Danilovic - Borac
Duljevic - Olimpik
Koljic - Krupa
Fk Sarajevo
![]()
Cimirot je igrao par godina seniorskog nogometa za Leotar u Premijer ligi i sa 22 god je dosao u Sarajevo, a Visca je sa 18-19 dosao iz trece lige, nije se sigurno tamo afirmiraoTele33 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:07E mob pitagora, zbir kvadrata nad katetom kod tebe nije jednak kvadratu nad hipotenuzom. Hoću reć, mitomaski aršini. Npr. Visca je Zeljo a ne Budućnost Ban., Cimi je Leotar a ne Sarajevo. Jes jesPitagora je napisao/la: ↑05 sep 2020, 08:32Sehic, Hadziahmetovic, Gojak, Hodzic, Visca, Dzeko - svi ZeljoTele33 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:39Večeras od prvih 11 u repci, samo Dzeko, Gojak i Kolosinac nisu odigrali ozbiljnu sezonu u Premijer Ligi. Svi ostali su se tu afirmisali barem u prvom koraku karijere. To će u budućnosti biti još izraženije. Da savez misli ispravno, shvatio bi da je pravo mjesto za ulaganje u reprezentaciju upravo premijer liga. Infrastruktura, najbolja dostupna edukacija mladih trenera i sl.
Cimirot - Leotar
Kolasinac - Njemacka
Sanicanin - Borac
Sunjic - Zrinjski
Cipetic - Hrvatska
Civic - Sloboda
Besic - Njemacka
Milosevic - Belgija
Jos na klupi ostali
Sabanadzovic i Hajradinovic - Zeljo
Kvrzic - Hrvatska
Begovic - Kanada/eng
Bicakcic - Njemacka
Buric - Celik
Danilovic - Borac
Duljevic - Olimpik
Koljic - Krupa
Fk Sarajevo
![]()
![]()
No kako to nije tema o kojoj sam govorio, svakako si promašio s odgovorom na post. Drži se geometrije i izdrži, preguraće Željezničar ova teška vremena.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.