A jesi stručnjk ti i sastav i izmjene kada koja u minutu. Treba tebe predložiti ako ništa za pomocnika.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 23:46TOSK - Jedinstvo
TOSK, klub iz jedne od najbogatijih opcina u BIH, uvijek neugodan protivnik i od kako su usli u plf konkurent za sredinu i vrh tabele. Imaju par fantasticnih pojedinaca koji u svakom momentu mogu rijesiti utakmicu, a neke od njih mi vrlo dobro znamo, jer smo imali priliku pratiti njihovu karijeru.
Jedinstvo, s druge strane, pod pritiskom od javnosti, navijača, pa vjerujem i same uprave kluba mora ganjati pozitivan rezultat, bez obzira na sve.
Willi bi se trebao vratiti na gol, a isto tako i Koprivica koji je stub odbrane.
Midzic pokazao u zadnje dvije utakmice da moze odigrati beka, iako mu to nije prirodna pozicija.
Olic, nisam siguran s njegovim statusom.
Kremenovic, vjerujem da se vraca na svoju poziciju zadnjeg veznog, zajedno s Besagicem, kojeg mjenja ojeda na poluvremenu.
Na krilu ocekujem Nuspahica i Tankuljica, eventualno Ibrisimovic u drugom poluvremenu.
Napad Fajic, Haracic od prve minute.
3 igraca do 21 Olic, Tankuljic, Besagic(Makic).
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mozemo mi pricati sta hocemo ali je on dobar strucnjak i dobar trener. Ima svoj stav i svoje ja. Sigurno da bi nam dobro dosao na klupi uz ovakvu ekipu jer je dovoljno godina proveo po ovim terenima i zna odakle pusu vjetrovi.harden je napisao/la: ↑04 sep 2020, 14:50Vidi ovog 'gospodina' al se nabacuje haha, kad ga vidim ne bude mi dobro.
Darko Vojvodić pozitivan na koronavirus, ali poručuje: "Odavno imam želju i ne krijem da preuzmem klupu bihaćkog Jedinstva pa nek mi to bude 5-ti put zaredom da uvodim u Premier ligu BiH".
Usput, Denis Zeric raskinuo ugovor sa Slobodom, bilo bi ga dobro kontaktirati iako nije zasticeno godiste, odlican vezni igrac.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Neka, draze mi je gledati Berbera nego ovog Karaca za bogate. Pusti trenera koji mora yebati majku igracu da bi imao autoritet.bihacity je napisao/la: ↑04 sep 2020, 14:57Mozemo mi pricati sta hocemo ali je on dobar strucnjak i dobar trener. Ima svoj stav i svoje ja. Sigurno da bi nam dobro dosao na klupi uz ovakvu ekipu jer je dovoljno godina proveo po ovim terenima i zna odakle pusu vjetrovi.harden je napisao/la: ↑04 sep 2020, 14:50Vidi ovog 'gospodina' al se nabacuje haha, kad ga vidim ne bude mi dobro.
Darko Vojvodić pozitivan na koronavirus, ali poručuje: "Odavno imam želju i ne krijem da preuzmem klupu bihaćkog Jedinstva pa nek mi to bude 5-ti put zaredom da uvodim u Premier ligu BiH".
Usput, Denis Zeric raskinuo ugovor sa Slobodom, bilo bi ga dobro kontaktirati iako nije zasticeno godiste, odlican vezni igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vojvodic gospodin i veliki stručnjak. I jedva čekam da ga vidim na klupi Jedinstva. 

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Vojvoda kralj i jeste istina da je uvijek htjeo Jedinstvo da ne bi sad neki pametan pisao da hoce zbog para, cesto on i dode u Bihac sad kad je Hamdo komadant tu ima i sigurnost
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dobar je Vojvodic trener i sigurno bi dobro dosao Jedinstvu.
Samo ne znam tolike godine uvodi ekipe u PL a nikoga ne vodi od ekipa u PL
Samo ne znam tolike godine uvodi ekipe u PL a nikoga ne vodi od ekipa u PL
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
To onaj sto se ne boji nikoga pa ni posranog Bihaca?
Svaki je bolji od ovog trenera antitalenta.4 kola su prosla mi nismo odigrali dobro poluvrijeme.A vodimo se(jos uvijek),kao favoriti za ulazak u PL.Mislite o tome!
Dan tmuran ja mahmuran
Pišu da bi Darko Vojvodic mogao preuzet trenersku poziciju
-
- Kontakt:
@Craina
Zar je tesko posloziti ekipu bolje od Berbera? Sjedi jedan.
@vojvodic
Pratim ovu ligu od 2008 godine, jedno je sigurno, ako neko zna i voli namjestiti utakmicu onda je to Darko. O kvaliteti necu da pricam, jer vise od pola titula su bile kupljene, a ovih ostalih se ne mogu sjetiti sta je bilo, al sigurno cisto nije.
Al opet kazem, od Berbera bi Pasaga bolje poslozio ekipu.
Zar je tesko posloziti ekipu bolje od Berbera? Sjedi jedan.
@vojvodic
Pratim ovu ligu od 2008 godine, jedno je sigurno, ako neko zna i voli namjestiti utakmicu onda je to Darko. O kvaliteti necu da pricam, jer vise od pola titula su bile kupljene, a ovih ostalih se ne mogu sjetiti sta je bilo, al sigurno cisto nije.
Al opet kazem, od Berbera bi Pasaga bolje poslozio ekipu.
Ni igrači nisu zadovoljni Berberom, kažu ni ne oznoje se na treningu.
Evo kažu da Berberovic više nije trener
-
- Kontakt:
Hvala ti Berbere, ali nije Prva liga FBiH za tebe. Sretno dalje!
-
- Kontakt:
Nije Vojvodic po meni toliki trener ali da je bolji od ovog jeste sigurno. Hvala tebi Berberovicu sretno ti bilo
Jesmo li mi danas kompletni? Jesu svi otisli u Tesanj?
Ako jesu da i naplatim to onda, 1.90 kvota na nas na X2.
Ako jesu da i naplatim to onda, 1.90 kvota na nas na X2.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
najvece pojacanje ovog ljeta sve najbolje Pipi ziv bio!
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hvala Pipi, sretno dalje.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 05 sep 2020, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vidjet ćemo je li samo do trenera.