NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
I Lebron koristi snagu al njegov sut je dosta bolji od Gianisovog s tim da Lebron ima fenomenalan pregled igre dok ovaj drvosječa samo zna korake da pravi i zakucava se u protivničke igrace
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Kao drugog sto da ne,kao prvog ne hvala.
Kako igra Butler, vidi se da je znao Pat sta radi kad ga je doveo 

Iznenađujuće da Gordon ide na Brona umjesto Covingtona, Tucker na Davisa, ovo se jedva čeka.Mike D’Antoni says Eric Gordon, the Rockets’ best perimeter defender, will be the primary defender on LeBron James. Gordon’s defense on Chris Paul down the stretch in Game 7 was an underrated key to the Rockets’ win.
Rondo igra večeras.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dobro kod nas bi vjerovatno bio 1B, Luka 1A.lumani je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:02Kao drugog sto da ne,kao prvog ne hvala.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Igrom slucaja veceras gledam tekmu na Areni i pravo se desi razlog sto ne volim domace komentatore....
Giannis napravi roling, stade, pivotira i zakuca , a ovamo prica o koracima...Nepoznavanje pravila.U NBAu je dopusteno napraviti roling stati i pivotirati. I tako kod mnogih ovdje krene prica kamo stalno pravi korake sto je daleko od istine.Pravih ih ponekad, kao i svi superstari, ali ni blizu koliko se o tome prica.
Giannis napravi roling, stade, pivotira i zakuca , a ovamo prica o koracima...Nepoznavanje pravila.U NBAu je dopusteno napraviti roling stati i pivotirati. I tako kod mnogih ovdje krene prica kamo stalno pravi korake sto je daleko od istine.Pravih ih ponekad, kao i svi superstari, ali ni blizu koliko se o tome prica.
Sigurno neznalica Edin prenosi. Zato i ne gledam nikad na areni.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:16Igrom slucaja veceras gledam tekmu na Areni u pravo se desi razlog sto ne volim domace komentatore....
Giannis napravi roling, stade, pivotira i zakuca , a ovamo prica o koracima...Nepoznavanje pravila.U NBAu je dopusteno napraviti roling stati i pivotirati.
Middleton i Lopez vuku Giannisa. Smijesna ce biti prica kako treba ici u drugu ekipu jer mu treba pomoc. Ako izgube ovu seriju on je iskljucivi krivac.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tek kad sam poceo redovno slusati Edina na Areni sam shvatio koliko je precijenjen. Mislim solidan je komentator ali kad pocne zavijat nakon svake trojke ne bude mi dobro. Nepoznavanje koraka isto mana
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Edin i Kole, da.Trebaju se updateovati kad su pravila NBAa u pitanju.Nisu ista kao prije 20-30 godina.Potom ide prica kako je nebitan faktor, a upravo zadnje 3-4minute covjek vuce na oba kraja parketa. Znaci pola foruma pise ovih par stvari i tek veceras vidjeh izvor svega. 

Mislim da je napravio dodatni korak.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:16Igrom slucaja veceras gledam tekmu na Areni i pravo se desi razlog sto ne volim domace komentatore....
Da.lumani je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:24Mislim da je napravio dodatni korak.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:16Igrom slucaja veceras gledam tekmu na Areni i pravo se desi razlog sto ne volim domace komentatore....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upalio je malo motore Giannis. Vakat je bio, nadam se da ce nastaviti jer je momak vrlo simpatican
#Punoljetstvo
Nezz sere jer Edin ne voli SAS,covjek je fenomenalan komentator i itekako ima znanja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I to je dozvoljeno.Iz pivotiranja mozes napraviti centarski korak.Dakle ono sto je nezamislivo u FIBA kosarci da stanes na rolingu, pivotiras i pravis centarski korak u NBAu moze.lumani je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:24Mislim da je napravio dodatni korak.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:16Igrom slucaja veceras gledam tekmu na Areni i pravo se desi razlog sto ne volim domace komentatore....
@L train Nidje veze.Stvar ukusa, ali nepoznavanje pravila je nedopustivo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato ga ti gotivis radi ociglednog razloga

Navija za Jazz>Mrzi Bullse>Mrzi Jordana>Navija da neko drugi bude GOAT...Jasan je algoritam. Covjek je jedan od vecih d-ridera Lebrona iz tog razloga

#Punoljetstvo
Napisao sam tako iz perspektive ovih što su govorili da je u GSW-u Currya bio 1A a KD 1B ili obrnuto. A tih slučajeva je još bilo npr.kod nas u kratkoj eri Nasha/Dirka, oba MVP kalibar i ne bih rekao da je neko od njih dvojice bio izraženo prva opcija ekipe, dok Cuban nije zasro.
@lumani Tome se i ja nadam, previše se troši.
Falilo je ideje u napadu cijelu 3/4 , odlično se ušlo u zadnju četvrtinu , odmah se svela visoka prednost na samo 4 razlike , može se ovo okrenuti. Nadam se još jednom Jimmyevom takeoveru.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.