UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
sjajno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vcrs je jedna od rijetkih situacija da nam protiv takvih odgovara rezultat. Prije, i ako klepimo bod,ne valja
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nama gode ovakve tekme, nalože se maksimalno. I prošlu s Talijanima pod Robijem smo bili odlični, ali opet pacerski i preglupi golovi nas koštaju. Isto i večeras, ali to je do nedostatka kvaliteta u tim situacijama.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pobjeda protiv Poljske znači vjerovatno opstanak u A grupi. 

"We need to suffer. And we need to fight."
A Bog ti jadan, 15 dana prošlo

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne brine mene ovo,brine me kako cemo se ponasati u barazu kad je protivnik tu negdje kvalitetom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Razmontirat ćemo ih.

E to bi valjalo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Drago mi je da jw oboren mit kako Begović neće u reprezentaciju zato što je izgubio startnu poziciju, a evo došao čovjek, Duško mu vjerovatno objasnio kako stvari stoje i džentlmenski i sportski sjeo na klupu i prepustio poziciju Šehi koji je odlično odradio posao. Nek su živi i zdravi obojica.
Samo Sloboda | COYG
Jako dobar, disciplinovan nastup. Dosta nam je ekipa odigrala kompaktno, a i hrabro.
Cipetić i Saničanin se pokazali kao jako dobri. Džeko dominira. Ostali isto dobri ili u najmanju ruku solidni. Šehić spasio kada je trebalo spasiti.
Obzirom da su Talijani ionako individualno kvalitetniji, kada se uzmu u obzir naši izostanci onda je ovo baš jako dobar rezultat i sve pohvale momcima...
Cipetić i Saničanin se pokazali kao jako dobri. Džeko dominira. Ostali isto dobri ili u najmanju ruku solidni. Šehić spasio kada je trebalo spasiti.
Obzirom da su Talijani ionako individualno kvalitetniji, kada se uzmu u obzir naši izostanci onda je ovo baš jako dobar rezultat i sve pohvale momcima...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Istina danas je bio dobar u zadnjih 15 minuta, a Cipetic i Sanicanin fantasticni bravo momci.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sve je dobro sto se dobro svrsi
Edin Dzeko ostaje nerjesiva enigma za svjetski poznatu tvrdu italijansku odbranu
Edin Dzeko ostaje nerjesiva enigma za svjetski poznatu tvrdu italijansku odbranu
NEMA NAZAD
- Chapman1886
- Kontakt:
Imal gdje pojedinih forumaša
Samo Sloboda | COYG
Čekam evo skoro dva sata da vidim hoće li iko pohvaliti Ibrahima Šehića večeras? Svaki izlazak sa gola (kod kornera ili centaršuteva) pravovremen, siguran, spasio čist gol kod rezultata 1-1, na lopti nogom također bez greške večeras iako su ga par puta ukopavali sa povratnim pasovima
Svaka čast Begoviću, veliki respekt prema njemu, vjerovatno jeste naš najbolji golman ali Šehić je odličan. A samo mi je krivo što da je večeras Begović radio ono što je Šehić, mislim da bi bilo jedno 30 komentara kako je Asmir 3 klase iznad Šehića, uz naravno nezaobilazan repertoar pljuvanja prema Šehiću.

Svaka čast Begoviću, veliki respekt prema njemu, vjerovatno jeste naš najbolji golman ali Šehić je odličan. A samo mi je krivo što da je večeras Begović radio ono što je Šehić, mislim da bi bilo jedno 30 komentara kako je Asmir 3 klase iznad Šehića, uz naravno nezaobilazan repertoar pljuvanja prema Šehiću.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Poljska ima mlade bekove, nadam se da će Cipetić moći pokazati svoj ofanzivni potencijal, po meni mu je to najbolji dio igre, kompenzira za kriminalan prenos lopte Begića i Marica u Širokom.
Samo polako da se oslobodi momak
Samo polako da se oslobodi momak

Raonffa je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:08Čekam evo skoro dva sata da vidim hoće li iko pohvaliti Ibrahima Šehića večeras? Svaki izlazak sa gola (kod kornera ili centaršuteva) pravovremen, siguran, spasio čist gol kod rezultata 1-1, na lopti nogom također bez greške večeras iako su ga par puta ukopavali sa povratnim pasovima![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vico Zeljković, član Izvršnog odbora NSBiH i budući predsjednik “krovnog” Saveza za naš portal ovako je ocijenio igru bh.reprezentacije:
“Čestitke svim igračima, selektoru Bajeviću i njegovim saradnicima na sjajnoj taktici koju je postavio. Džeko je kapitenski odigrao. Svi su momci bili odlični, a Saničanin je bio besprijekoran. Odigrao je bez greške, iako je čuvao vrlo nezgodne italijanske napadače. Siniša je debitant, a odigrao je kao da je godinama u reprezentaciji. Reprezentacija je dobila stopera narednih desetak godina”, izjavio je za **** Zeljković.
“Čestitke svim igračima, selektoru Bajeviću i njegovim saradnicima na sjajnoj taktici koju je postavio. Džeko je kapitenski odigrao. Svi su momci bili odlični, a Saničanin je bio besprijekoran. Odigrao je bez greške, iako je čuvao vrlo nezgodne italijanske napadače. Siniša je debitant, a odigrao je kao da je godinama u reprezentaciji. Reprezentacija je dobila stopera narednih desetak godina”, izjavio je za **** Zeljković.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@Raonffa
Golmani su nama najmanji problem, realno. Tu smo predobro pokriveni, Šehić i Begović zaslužuju respketabilan klub gdje će braniti od prve. Reče ASD da su Švabe nahvalile Šehu večeras.
Nadam se da će ova tekma utjecati na par transfera naših.
Golmani su nama najmanji problem, realno. Tu smo predobro pokriveni, Šehić i Begović zaslužuju respketabilan klub gdje će braniti od prve. Reče ASD da su Švabe nahvalile Šehu večeras.
Nadam se da će ova tekma utjecati na par transfera naših.
Ti si izuzetakharden je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:09Raonffa je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:08Čekam evo skoro dva sata da vidim hoće li iko pohvaliti Ibrahima Šehića večeras? Svaki izlazak sa gola (kod kornera ili centaršuteva) pravovremen, siguran, spasio čist gol kod rezultata 1-1, na lopti nogom također bez greške večeras iako su ga par puta ukopavali sa povratnim pasovima![]()
Svaka čast Begoviću, veliki respekt prema njemu, vjerovatno jeste naš najbolji golman ali Šehić je odličan. A samo mi je krivo što da je večeras Begović radio ono što je Šehić, mislim da bi bilo jedno 30 komentara kako je Asmir 3 klase iznad Šehića, uz naravno nezaobilazan repertoar pljuvanja prema Šehiću.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cipetić je bio najslabija karika... 

Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 05 sep 2020, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, edin139, Normus90, Proximic i 36 gostiju.