NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Lakersi od Meloa napravili Prime Meloa i ovde se pise kakvu odbranu igraju.. Jel ga Vogel cuvao?
Bice gust gledati Brontarde kako placu i traze izgovore.
Bit će gušt tebe čitati kada Lakersi osvoje.
Ah, tad te neće biti na temi...
Ah, tad te neće biti na temi...
- BosniaBoston
- Kontakt:
U svakom sportu su najtrofejniji najveci.Fudbal,tenis,golf,formula,motori,skijanje,plivanje(tu su najbrzi najveci al et ista stvar) samo se u kosarci nesto izmislja kao ono lakersi najveci jer su satro najveca imena igrala tu ili zato sto je LABuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:13Najveci je uspjeh igranje za najvecu i najsnazniju fransizu na svijetu.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 sep 2020, 12:36U zadnjih 7 i kusur godina od vecih uspjeha i nagrada ima 1 titulu, 1 FMVP i reinkarnaciju Taco Tuesdaya
P.S. Ako napises na ovo "zar je igrao za Boston", ispunit ces ocekivanja, zato naprijed![]()

Celticsi najveci dok god imaju najvise titula.Kraj price
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa "izmišlja" zato što u zadnjih 30 godina imaju jedan prsten, a većina je osvojena kad se igralo u staroj Grčkoj na jedan obruč
- BosniaBoston
- Kontakt:
I real je npr 2013 imao 2 LS u zadnjih 40+ godina dok im jr Milan bio za petama pa su ipak bili najveci.Isto i sa celticsima
#Punoljetstvo
Ja se nisam ku?cio i bahatio i govorio ovaj igrac najbolji u napadu, zaustavice sve u odbrani, prepisace sve, bice goat, mogu ovi igrati dok ne nalete na njega, ovaj drugi je DPOY a u napadu dominira nema ga ko cuvati, dominacija i pisanje u najavi ta ce Clippersi..
Covjek koji je zadnjih pet godina mogao bez problema biti mvp.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Nisam znao za ovo. Igraci i sudije mogu dovesti goste, a treneri ne mogu. Koja je logika?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Harrell najbolji 6.igrac.
- BuffonGigi
- Kontakt:
White ass bitch
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pregledao itekako dosta utakmica, njegova odbrana nije elitna i to je bezobrazluk tako formulirati
Ali nista neocekicano od tebe hype boya,kojem je sve naj naj ili najgore
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nista, vec ti hocu reci isto ko sto ce Lakersi tesko zaustaviti Kawhia, tako ce i ovi tesko ista moci BronuBrokula je napisao/la: ↑04 sep 2020, 17:16Bgt sta sam ja to napisao za njegov napad?Nail for Real je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:41Aha, a ko ce to da zaustavi LeBrona junace? Oni Luki nista mogli nisu a ne Hillary supportera da stopiraju
.
![]()

A odgovor za ovog provokatora dolje: RS je bikini.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Svaki duel za sad izmedju MIL-MIA krenuo je jako efikasno u prvoj cetvrtini.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Grk sere gace,do toga smo dosli ,da im je Lopez najbolji.
MVP hahahahahaha
Ne pratim NBA intenzivno, ali ovo što sam pogledao stičem dojam da je Giannis poprilično precijenjen.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.