UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
101
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 161

Zabit
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Zabit » 04 sep 2020, 01:53

90minut je napisao/la:
04 sep 2020, 01:50
Khabib mora dobiti u nizu Justina, Conora i Tonija u zraku je borba s GSP-a, al' to cemo tek vidjeti šta i kako i tek onda može imati solidan argument ako pobjedi..

A zbog toga što ima jedan trik u rukavu nece nikad biti veci od nekoliko njih.
Dustin je puno bolja pobjeda Khabibu nego Tony. To ce se dokazati u Oktobru.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2020, 02:01

Zabit je napisao/la:
04 sep 2020, 01:53
90minut je napisao/la:
Khabib mora dobiti u nizu Justina, Conora i Tonija u zraku je borba s GSP-a, al' to cemo tek vidjeti šta i kako i tek onda može imati solidan argument ako pobjedi..

Da za njega bi to bilo vrh da mu Dustin uzme mjeru to nisam ni dodao jer nije zvanicno ništa mada bi trebalo biti vrlo brzo Dustin vs Toni i Toni pobjedom tek ulazi u mix koji sam gore spomenuo ako ne pobjedi borba protiv Khabiba otpada...

Justin i Conor je obaveza Conor pogotovo jer prošli put nije shvatio borbu ozbiljno glava mu je bila u partijanju i zajeb.anciji danas je to druga prica.

Na kraju bi se moglo vrlo lagano desiti ako pobjedi Justina da mu GSP bude zadnja borba.

E tu kad bi pobjedio to bi vec bio legacy.

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 04 sep 2020, 02:06

90minut je napisao/la:
04 sep 2020, 02:01
Zabit je napisao/la:
90minut je napisao/la:

Da za njega bi to bilo vrh da mu Dustin uzme mjeru to nisam ni dodao jer nije zvanicno ništa mada bi trebalo biti vrlo brzo Dustin vs Toni i Toni pobjedom tek ulazi u mix koji sam gore spomenuo ako ne pobjedi borba protiv Khabiba otpada...

Justin i Conor je obaveza Conor pogotovo jer prošli put nije shvatio borbu ozbiljno glava mu je bila u partijanju i zajeb.anciji danas je to druga prica.

Na kraju bi se moglo vrlo lagano desiti ako pobjedi Justina da mu GSP bude zadnja borba.

Tvoji argumenti se gube cim si ti popusio tu Conorovu pricu da nije shvatio ozbiljno najvecu borbu u karijeri. Tek sad vidim da si napisao da se Khabib nije sreo sa miksovanjem MMA, sta ti fkt mislis da on samo zna hrvanje i tako pobjeduje ljude?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 04 sep 2020, 02:10

Khabib se drži tog da nikad neće dati Ircu revanš samo zato što je on Connor, već samo ako ga zasluži kao pravi borac, mora se boriti i pobjeđivati i tako izboriti borbu za titulu. Da mu je do novca čak bi se i zalagao da dođe do te borbe, ali njemu je osnovni sportski motiv i jednostavno ne vidi sportski izazov u Ircu. Connor kaže da ga se Khabib boji što sigurno nije istina, neće da se bori sa njim jer uopšte ne vidi u njemu dostojnog protivnika zbog kojeg se isplati potrošiti pola godine života ne pripreme, promociju i borbu.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2020, 02:13

Zabit je napisao/la:
04 sep 2020, 02:06
90minut je napisao/la:
04 sep 2020, 02:01
Zabit je napisao/la:

Tvoji argumenti se gube cim si ti popusio tu Conorovu pricu da nije shvatio ozbiljno najvecu borbu u karijeri.
Kavanagh nije pricao par mjeseci s njim nakon borbe u intervjuima ga savjetovao da se oprosti više puta rekao da nije to to bilo.

Naravno da je trenirao, al' jedno je trening kad si gladan za borbom drugo je malo treniranja pa nastavak u kafani i slicno ( bilo je milijardu slika ).

Sve u svemu ova prica s GSP je pokusaj da navuce Đorđa na borbu isto onoliko koliko vuce UFC za uho da mu baš, baš plati za borbu s njim.

Suma sumarum više manje bice ista borba kao prošla naravno da sam ja svjestan toga.

@ Drape

Naravno da je Khabibu do novca, al' ne da ga trosi na kurve i ostalo vec da ima za uloziti za raznorazne humanitarne stvari. :thumbup:

Nije da mislim vec je to cinjenica " zabit " dokazana 10 puta zna se zaletiti glumiti da ce te udariti ici na obaranje i to je to uvijek ista šema koju je usavršio do usijanja..

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 04 sep 2020, 09:00

Zabit je napisao/la:
04 sep 2020, 01:16
brate jel tebi ofirno namjerno kontrirati na svakoj mogucoj temi, boomer
Ma frajer je glup, najblaže rečeno. Koje li sad veze ima što je musliman :urnebes: Možda to i jest glavni problem, treba probat preći na kršćanstvo pa da ovaj glupko bude zadovoljan. :mrgreen:

Također treba mjenjati pravila pod hitno, kako mu pada na pamet da se bori na način na koji njemu paše :mrgreen: možda izbacit hrvanje, a sport nazvat mma bez hrvanja :rol:

Eno sad nije huda Conor ni trenirao, čojk došo tek tako na borbu :urnebes: i ovaj glupko fura tu priču :rol:

Mislim da će ti čir pući kad Khabib i ovog sljedećeg protivnika uspava, možda da već kreneš sa pričom kako nije ozbiljno shvatio borbu. :rol:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 04 sep 2020, 10:22

kakve kurcologije. Isto kao da kažemo: "Ona Barca s Pepom je igrala možda i najbolji fudbal ikad, ali **** bi ikog pobijedili i išta osvojili da su igrali bunker".

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 04 sep 2020, 10:29

Imas fudbalera koji zna samo jedan dribling, toliko je dobar u tome da svi protivnici znaju sta ce uraditi ali mu ne mogu nista.
Lik zabije gol poslije tog driblinga svaki put i ti mu kazes K bi zabio da nemas taj svoj J dribling, probaj nesto drugo pa cec K zabiti gol:-)

ovo sto 90minut pise je stvarno tesko svariti:-)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 04 sep 2020, 11:49

KapitenK je napisao/la:
04 sep 2020, 10:22
kakve kurcologije. Isto kao da kažemo: "Ona Barca s Pepom je igrala možda i najbolji fudbal ikad, ali **** bi ikog pobijedili i išta osvojili da su igrali bunker".
"Jeste Inter pod Murinhom uzeo Ligu sampiona igrajuci defanzivno. Da su igrali napadacki rijesila bi ih Barsa lagano."

To je jednako ovoj prici: "Lako je Khabibu u parteru, ubili bi ga drugi na nogama".

A i ako je Khabib toliki amater na nogama meni stvarno nije jasno kako ga neko u karijeri, makar slucajno, nije uspio nokautirati ili nanijeti neku znacajniju stetu. Nije da mec pocne tako sto on legne na nekoga pa sudija da znak za pocetak ili svaki sekund svake runde provede u parteru.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 sep 2020, 11:50

babino je napisao/la:
04 sep 2020, 10:29
Imas fudbalera koji zna samo jedan dribling, toliko je dobar u tome da svi protivnici znaju sta ce uraditi ali mu ne mogu nista.
Lik zabije gol poslije tog driblinga svaki put i ti mu kazes K bi zabio da nemas taj svoj J dribling, probaj nesto drugo pa cec K zabiti gol:-)

ovo sto 90minut pise je stvarno tesko svariti:-)
90minut je dobro mlad ... skontaće on neke stvari za neku godinu ili kad tad :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 sep 2020, 12:15

Khabib se može smatrati amaterom u stojci kad bi ga stavio u kik boks meč. U mma stojci je dobar (nije elita ali je dobar). Defanzivno je vrlo dobar jer ima jako čudne i nekonvencionalne pokrete i dobar rad nogama i glavom, u napadu je ok samo zbog prijetnje rušenja zbog čega protivnici spuštaju ruke (primjer meč sa Iaquintom gdje ga je ovaj pustio da vježba direkt na njemu samo da ne bi bio srušen). Uglavnom amater definitivno nije.

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 04 sep 2020, 16:48

Donnie Darko je napisao/la:
04 sep 2020, 12:15
Khabib se može smatrati amaterom u stojci kad bi ga stavio u kik boks meč. U mma stojci je dobar (nije elita ali je dobar). Defanzivno je vrlo dobar jer ima jako čudne i nekonvencionalne pokrete i dobar rad nogama i glavom, u napadu je ok samo zbog prijetnje rušenja zbog čega protivnici spuštaju ruke (primjer meč sa Iaquintom gdje ga je ovaj pustio da vježba direkt na njemu samo da ne bi bio srušen). Uglavnom amater definitivno nije.
sta te to nema na NBA temi

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2020, 19:44

Donnie Darko je napisao/la:
04 sep 2020, 12:15
I kako ti to objasniti pojedinim glupanima koji misli ako stavi 15 smajlija da je u pravu, a gleda UFC 2 godine..

Rekao sam isto dovoljno samo procitati postove da je PRIJE bio totalni amater ranije u karijeri sad je vec OK nije totalni amater u stojci, sve u svemu nekoliko levela ispod top 5 boraca u diviziji sasvim sigurno ne mozes ni ti ovo poreci.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 sep 2020, 19:54

Ovaj lik kontaminira vise tema svojim umobolnim postovima, nemojte se ljutit sto je ovdje najglasniji. Vjerovatno iskustvo i ekspertizu vuce iz ulicnih tuca, jer vidim da jos vise nebuloza pise po tim navijackim temama. Kud prije ne vidjeh historijat njegovih postova. :facepalm:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2020, 19:57

Ti mene debilu austrijski pratiš vec mjesecima cak si mi se javljao u PM da me ispituješ neke stvari gdje sam te odj.ebao u startu zato se i javljaš sad i pišeš to jer sam te ukinuo momentalno.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 sep 2020, 19:59

hahhaha ovo mu je glavni argument. Daj dokaze da smo ti i ja ikad pricali preko privatnih poruka. Vidio sam neki dan, da si isto nekome pricao. Zamijenio si me s nekim. Mozda sizofreni alter ego.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 04 sep 2020, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2020, 20:02

Vidio si kazes..Eto vidite da me prati šta pišem zar je potrebno bilo šta dodati?

Opusti se nisam ti htio odgovoriti i šta nema potrebe da me napadaš smiri se.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 sep 2020, 20:03

Ovakav gore dokaz samo daj, pa te ljudi nece mozda dozivljavat kao forumsku dvorsku ludu. ;)

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 sep 2020, 20:04

Opusti se nisam ti odgovorio i šta nece svijet propasti mozes ti brisati do sutra nece to ništa promjeniti.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 04 sep 2020, 20:04

90minut je napisao/la:
04 sep 2020, 19:57
Ti mene debilu austrijski pratiš vec mjesecima cak si mi se javljao u PM da me ispituješ neke stvari gdje sam te odj.ebao u startu zato se i javljaš sad i pišeš to jer sam te ukinuo momentalno.

Odmori dan
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.