Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
GDM kaze da ce doci skuplji veznjak samo ako se prodaju Costa ili Retardeski.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ko ce ih? I ako neko zeli, 25miliona je neki max koji se moze uzet za jednog.BuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 07:56GDM kaze da ce doci skuplji veznjak samo ako se prodaju Costa ili Retardeski.
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Torino i Fiorentina pregovaraju s Arsenalom za Torreiru. Posudba 8m + otkup za 16m. Bagatela.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BlaiseMatuidi
Dzeko:
odsteta 12M + plata 7,5M = 34,5M (na 3 godine)
Suarez:
odsteta 0 + plata 10M = 30M (na 3 godine)
Dzeki bi ugovor isao na 2 godine, ali stavio sam na 3 radi poredjenja. Plus je Dzeko godinu stariji od Suareza.
S tim da bih licno izabrao Dzeku, mrzim Suareza.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Costin talenat sam vrijedi 30, a Reta je toliko propao da ga niko ne bi zelio ni na posudbu.Mig_Mig je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:03Ko ce ih? I ako neko zeli, 25miliona je neki max koji se moze uzet za jednog.BuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 07:56GDM kaze da ce doci skuplji veznjak samo ako se prodaju Costa ili Retardeski.
- BuffonGigi
- Kontakt:
I ja bih volio Dzeku, jbg kakvo bih smece od covjeka kao bosanac i bosnjak bio kad bi mi Suarez bio drazi. Ali realno, najrealnije govoreci, urugvajski ker je bolji igrac.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:09Dzeko:
odsteta 12M + plata 7,5M = 34,5M (na 3 godine)
Suarez:
odsteta 0 + plata 10M = 30M (na 3 godine)
Dzeki bi ugovor isao na 2 godine, ali stavio sam na 3 radi poredjenja. Plus je Dzeko godinu stariji od Suareza.
S tim da bih licno izabrao Dzeku, mrzim Suareza.
90% transfer roka se priča o napadaču, da mi je neko pričao ne bih vjerovao. Deficitarne pozicije nisu pojačane, a priča se kao da će napadač sve probleme rješiti, već viđeno s Higuainom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
CDS- Mesijeva odluka da ostane u Barci komplikuje Suarezov dolazak u Juventus.Navodno je Barca u cilju da uvjeri Messija da ostane, obecala da ce i Suarez ostati.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako god okrenes mi smo na dobitku, i ako dodje i ako ne dodje Suki. Onda eto Dzeke svakako.
Ja bih vise volio da osvane vijest da smo prodali nekog od ovih slomljenih krila, da idemo po Aouara.
Ja bih vise volio da osvane vijest da smo prodali nekog od ovih slomljenih krila, da idemo po Aouara.
Ako Roma ne obezbijedi zamjenu (tj Milika), nece pustiti Dzeku. A on je takav karakter da nece insistirati i zahtijevati transfer. Moguce da na kraju ne dodju ni jedan ni drugi.BuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:02Kako god okrenes mi smo na dobitku, i ako dodje i ako ne dodje Suki. Onda eto Dzeke svakako.
Ma radije bi stavio pare na jednog veznjaka bego dovodio napadaca, kad bi biro..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nemas veznjaka za te pare, a da predstavlja poboljsanje nad postojecim kadrom.
- Burberry46
- Kontakt:
Aouara bi bila steta propustiti.
Ma i ovi novinari lupaju i za Suareza i Dzeku jedan dan ovako pa onako, treba sacekati kad bude zvanicno.
Ma i ovi novinari lupaju i za Suareza i Dzeku jedan dan ovako pa onako, treba sacekati kad bude zvanicno.
1946
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da bi ovaj Čupo iz Šalkea mogao biti pun pogodak, pogotovo za ono na cemu Pirlo insistira od dolaska. Mi nemamo tako mnogo atletski mocnih igraca koji mogu svu tekmu pritiskati i vracati brzo posjed. Zato mislim da ce ovaj imati dosta minuta, i ako ih iskoristi mogli bi visestruko profitirati.
AS pise da je Juve zainteresovan za Reguilona.
A evo, navodno je Suarez dogovorio s Barcelonom, isplatit ce mu jednu sezonu i moze ici
A evo, navodno je Suarez dogovorio s Barcelonom, isplatit ce mu jednu sezonu i moze ici
-
- Kontakt:
Bonnuci je i protiv nas uspio biti jadan. Okretanje guzice, ljepota.
Lijep će biti dan kada bude klupiran, a još ljepši kada napusti klub.
Lijep će biti dan kada bude klupiran, a još ljepši kada napusti klub.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
LB19!
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.