NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Kawhi je priča za sebe, kao i prošli PO razina igre i efikasnosti na većem nivou u odnosu na regularnu sezonu. Mišljenja sam da ga ne može niko čuvati u ligi, nema tog lockdown defendera koji će braniti ovaj fadeway koji je poezija, baš podsjeća na MJa, a ima nevjerovatnu snagu, pa Klebera je unosio u reket. A kao što@NEZALAGANJE kaže treba se posvetiti udvajanju i više testirati njegove razigravačke sposobnosti i rješavanje tih situacija jer je vidljivo jedini segment koji nije na vrhunskom nivou u njegovoj igri.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma ne mozes mu nista, vecina suteva je bila dobro preko ruke nije sad da ga pustaju da suta al imas osjecaj da je baci s kraja na kraj da bi usladirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 04:39Kawhi je priča za sebe, kao i prošli PO razina igre i efikasnosti na većem nivou u odnosu na regularnu sezonu. Mišljenja sam da ga ne može niko čuvati u ligi, nema tog lockdown defendera koji će braniti ovaj fadeway koji je poezija, baš podsjeća na MJa, a ima nevjerovatnu snagu, pa Klebera je unosio u reket. A kao što@NEZALAGANJE kaže treba se posvetiti udvajanju i više testirati njegove razigravačke sposobnosti i rješavanje tih situacija jer je vidljivo jedini segment koji nije na vrhunskom nivou u njegovoj igri.
Kod njega je izgleda samo stvar hoće li se umoriti, kao robot je, al izgleda od umora ovaj PO nema ništa jer se dozirao kroz sezonu.JHam je napisao/la: ↑04 sep 2020, 05:01Ma ne mozes mu nista, vecina suteva je bila dobro preko ruke nije sad da ga pustaju da suta al imas osjecaj da je baci s kraja na kraj da bi usladirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 04:39Kawhi je priča za sebe, kao i prošli PO razina igre i efikasnosti na većem nivou u odnosu na regularnu sezonu. Mišljenja sam da ga ne može niko čuvati u ligi, nema tog lockdown defendera koji će braniti ovaj fadeway koji je poezija, baš podsjeća na MJa, a ima nevjerovatnu snagu, pa Klebera je unosio u reket. A kao što@NEZALAGANJE kaže treba se posvetiti udvajanju i više testirati njegove razigravačke sposobnosti i rješavanje tih situacija jer je vidljivo jedini segment koji nije na vrhunskom nivou u njegovoj igri.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Mozes se samo nadati da mu se ne igra taj dandirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 05:07Kod njega je izgleda samo stvar hoće li se umoriti, kao robot je, al izgleda od umora ovaj PO nema ništa jer se dozirao kroz sezonu.JHam je napisao/la: ↑04 sep 2020, 05:01Ma ne mozes mu nista, vecina suteva je bila dobro preko ruke nije sad da ga pustaju da suta al imas osjecaj da je baci s kraja na kraj da bi usladirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 04:39Kawhi je priča za sebe, kao i prošli PO razina igre i efikasnosti na većem nivou u odnosu na regularnu sezonu. Mišljenja sam da ga ne može niko čuvati u ligi, nema tog lockdown defendera koji će braniti ovaj fadeway koji je poezija, baš podsjeća na MJa, a ima nevjerovatnu snagu, pa Klebera je unosio u reket. A kao što@NEZALAGANJE kaže treba se posvetiti udvajanju i više testirati njegove razigravačke sposobnosti i rješavanje tih situacija jer je vidljivo jedini segment koji nije na vrhunskom nivou u njegovoj igri.

Imam osjecaj da se krene taktikom pusti njega cuvaj ostale da bi zabio 100 poena bez da se oznoji
Hocel ova serija sa Denverom nakon Dalasa za Clipe biti samo malo jaci trening?
- Gumistucna
- Kontakt:
Što se tiče njihovih, Kevin Harlan,Marv Albert,Mike Breen, pa puno mjesta praznih.rudy91 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:26Ja recimo volim tu ironiju kod Edina, svakako da je Breen najjaci ali ova dvojica za nase uslove i ostalo su prejak tandem, normalno Avdic je bolji od Koleta. Recimo onaj od Netsa komentator, msm da je Eagl tako nesto je bas dobar a ne dobija puno prostora. Fudbal je tek nemoguce pratiti na donacim kanalima, samo beinsportNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:06Ja napisah prva ekipa ESPNa.Slusao sam ja i Edina i Koleta.Cestao valjaju nebuloze u smislu pravila.I nema te emocije kad Breen uzvikne BANNGGGGG.Barem meni.Ne volim cestu ironiju kod nasih komentatora.
I nije mi isti feel zvuka.
A od ovih s naših prostora sviđalo mi se kako je kosarku radio Vlado Majer
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
-
- Kontakt:
Ne komentarisu ni oni sudjenje u ABA ligi, kao sto ni Amerikanci ne komentarisu sudjenje u NBA.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:06Ja napisah prva ekipa ESPNa.Slusao sam ja i Edina i Koleta.Cestao valjaju nebuloze u smislu pravila.I nema te emocije kad Breen uzvikne BANNGGGGG.Barem meni.Ne volim cestu ironiju kod nasih komentatora.
I nije mi isti feel zvuka.
Da kojim slucajem Amerikanci prenose ABA ligu (

Ipak si malo slobodniji kada komentarises "tudje" i ne mislis hoce li ti se Covic ili neki slican "javiti" poslije meca. Americki komentatori iz slicnih razloga ne komentarisu sudjenje u NBA i ne govore nista na katastrofalne odluke koje donose NBA sudije.
Ironije prilikom komentarisanja NBA ima iz istih razloga. Ni oni nece bacati neke komentare na igrace u ABA ligi.
Toliko ironije kod Amerikanaca nema jer su naravno puno vece trziste i moraju biti sto "zategnutiji". Ali da su i oni prema svima takvi nije istina. Baš neki dan kada je igrao BKN i napravi lik flagrant 1 na Musi i oni krenuse sa ironijom i ismijavanjem Dzanana. I oni se ponasaju komotnije kada komentarisu nekog "sa strane" i ko je "nepoznat".
Da krene ismijavati Jamesa otkaz bi iste sekunde dobio.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Izgleda je Denver dao sve sto je imao protiv Jute, oni jednostavno nemaju odbranu da se biju s ovim huliganima.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Treba vidjeti kako ce odgovoriti u naredne dvije, u ovu su ipak usli i psihicki i fizicki premoreni nakon serije s Jutom, vidilo se nakon prve cetvrtine koliko ne mogu i koliko se gube u pojedinim situacijama od umora. Ne ocekujem sad da mi ubijemo LACe naredne 4 logicno, ljudi imaju previse kvalitetnih igraca plus na to jos dodas Kawhia koji ne fula, ali isto tako ne bih otpisao ekipu koja je preokrenula 3 1 nakon samo jedne odigrane utakmice.BuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 09:30Izgleda je Denver dao sve sto je imao protiv Jute, oni jednostavno nemaju odbranu da se biju s ovim huliganima.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Rano je za pricati, slazem se, ali mislim da ce druga utakmica odrediti tok serije. Ako Klipe ovako lako dobiju i drugu, onda mislim da je metla najrealniji scenario. Po meni, ovdje sve pocinje i zavrsava s Jokicem, on ima sansu da izdominira Zubca i ostale visoke u Klipersima, vidjecemo ima li drajva u njemu za takvo nesto.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Klipersi su druga dimenzija naspram Denvera, ne treba se zavaravati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja bih prije rekao da je treca, je iskreno ne vjerujem da je Malone dovoljno pametan da do druge utakmice skonta kako da igra protiv ovih, do trece mu neko mozda vec i sapneBuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:46Rano je za pricati, slazem se, ali mislim da ce druga utakmica odrediti tok serije. Ako Klipe ovako lako dobiju i drugu, onda mislim da je metla najrealniji scenario. Po meni, ovdje sve pocinje i zavrsava s Jokicem, on ima sansu da izdominira Zubca i ostale visoke u Klipersima, vidjecemo ima li drajva u njemu za takvo nesto.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema dileme da ga se mora poceti udvajati i zivjeti s tim da ce on naci rjesenje ili da te dobiju igraci poput Beverleya, Jacksona, pa cak i Shameta koji je odlican suter za 3p i koji bi sigurno bio Docova prilagodba na ostavljanje ove prve dvojice.Treba ih totalno ignorisati i vidjeti da li mogu zabiti 20 ili vise poena svaku tekmu.dirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 04:39Kawhi je priča za sebe, kao i prošli PO razina igre i efikasnosti na većem nivou u odnosu na regularnu sezonu. Mišljenja sam da ga ne može niko čuvati u ligi, nema tog lockdown defendera koji će braniti ovaj fadeway koji je poezija, baš podsjeća na MJa, a ima nevjerovatnu snagu, pa Klebera je unosio u reket. A kao što@NEZALAGANJE kaže treba se posvetiti udvajanju i više testirati njegove razigravačke sposobnosti i rješavanje tih situacija jer je vidljivo jedini segment koji nije na vrhunskom nivou u njegovoj igri.
Ovo sto radi Kawhi u POu vec 2.sezonu zaredom je razlog zasto je on trenutno najbolji igrac u ligi.Niko ne dominira s ovakvom konstantom u oba pravca.Niko.
Inace, Draymond Green says Miami doesn’t respect the shooters Milwaukee surrounded Giannis with.
Kao da je citao sta sam pisao zadnja 2-3 dana.

Jednostavno, MIL kreira i premalo prostora za Giannisa, obzirom na njegov nedostatak.Barem 3 sutera oko njega, u svakom trenutku, moraju biti 37%+ sa linije za 3p, inace ce se desavati sto se desava, a on snositi ogromne kritike.To je moje misljenje.U prevodu, Bledsoe mora ici, Matthews mora ici, Lopez mora ici ili makar da nisu dio najjace petorke.Znam da bi to itekako uticalo na njihovu odbranu, (posebno gubitak Lopeza), ali drugog nacina nema.Giannis nikad nece nauciti sutirati dovoljno dobro da ga se respektuje, to je sad svima jasno.Zato se MIL treba okrenuti formuli gdje ce najbolja petorka biti Giannis na C, Middleton na PFu i 3 3&D igraca sa pomenutim procentima suta.
Vidjet cemo koliko ce Kawhi trpat kad ga LeBron uzme. Protiv Dallasa ga Kleber i THJ cuvali, a protiv Denvera je i Mitchell izgledao kao Wade iz primea sa sutom za 3.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bron nema "snage" da ga cuva cijelu tekmu.Snaga pod navodnicima, jer bi mu se sigurno to cuvanje odrazilo na ostatak igre, a to LAL sebi ne mogu priustiti.Prije da ce ga cuvati Green, KCP, pa mozda i Davis kako je to bilo u RSu.
James to mozda bude cinio u samoj zavrsnici.
James to mozda bude cinio u samoj zavrsnici.
Ma kakav James i branjenje Kawhia, mozda par minuta na tekmi, necemo se lagati i ocekivati nekog sada defsnzivnog Jamesa najednom 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
LeBron ove godine igra elitnu odbranu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igra vrlo dobru odbranu, ali nije isto braniti na nocnoj bazi npr Willa Bartona(on je neki aritmeticki prosjek SFova u RS) i Kawhia Leonarda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.