Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Dovodjenjem Sukija samo ce Dybala popusiti tukija.
Sa ugovorom se odugovlaci a Suarezu u ovim godinama se daje 10 plus mil na tri godine. Nema logike da ga yebes. Jos vjerujem da ce uticati i na njegovo mjesto u postavi. Ne iskljucujem i prodaju ako dodje Urugvajac.
Sa ugovorom se odugovlaci a Suarezu u ovim godinama se daje 10 plus mil na tri godine. Nema logike da ga yebes. Jos vjerujem da ce uticati i na njegovo mjesto u postavi. Ne iskljucujem i prodaju ako dodje Urugvajac.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Sky pise da je ipak jos dug put do Suarezovog dolaska.Postoji nekoliko prepreka, prvo se mora okoncati njegov ugovor s Barcelonom, zatim bi mu Barcelona trebala isplatiti određeni dio novca, i Suarez bi morao pristati na smanjenje plaće.
Dzeko ostaje prva opcija za Juve.
Bernardeski out 15 dana, moguce je i da propusti utakmicu protiv Sampdorije.
Edit- DiMarzio: pregovori oko Dzeke su u ovom trenutku blokirani, oko Suareza se pregovara. On mora rijesiti stvari u Barci, iz Juventusa negiraju dogovor.
Da bi Suarez postao slobodan, postoji par nacina,kao recimo određeni bonusi koji bi isli.Barceloni nakon nekog broja utakmica, pobjeda i slicno.
Pise se i da bi se De Paul i Locatelli mogli vratiti u igru oko prelaska u Juve.
Edit- DiMarzio: pregovori oko Dzeke su u ovom trenutku blokirani, oko Suareza se pregovara. On mora rijesiti stvari u Barci, iz Juventusa negiraju dogovor.
Da bi Suarez postao slobodan, postoji par nacina,kao recimo određeni bonusi koji bi isli.Barceloni nakon nekog broja utakmica, pobjeda i slicno.
Pise se i da bi se De Paul i Locatelli mogli vratiti u igru oko prelaska u Juve.
Vodu vari, vodu hladi.Sade7P je napisao/la: ↑02 sep 2020, 23:10Sky pise da je ipak jos dug put do Suarezovog dolaska.Postoji nekoliko prepreka, prvo se mora okoncati njegov ugovor s Barcelonom, zatim bi mu Barcelona trebala isplatiti određeni dio novca, i Suarez bi morao pristati na smanjenje plaće.
Max Allegri
Gazzeta pise da za Savez nije dovoljno to sto Suarezova supruga ima italijanski pasoš, on bi trebao raditi na tome da dobije španski i na taj način ne bi bilo problema za klub
Ovo su znakovi, da ne bi trebali raditi na ovom transferu
Međutim, ako je suditi po instagramu, De Ligt,Bentacur,Chiellini,Artur i Bonuci su vec zapratili Suareza.
Instagram kao najava transfera
Pise se i da je Dybala, kao i njegov agent, pomalo iznenađen sto se jos nije rijesilo pitanje njegovog ugovora.
Ovo su znakovi, da ne bi trebali raditi na ovom transferu

Međutim, ako je suditi po instagramu, De Ligt,Bentacur,Chiellini,Artur i Bonuci su vec zapratili Suareza.
Instagram kao najava transfera
Pise se i da je Dybala, kao i njegov agent, pomalo iznenađen sto se jos nije rijesilo pitanje njegovog ugovora.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dybala sere ko foka, ima jos 2 godine vazeceg ugovora i zuri mu se da si digne platu, ako bi forma naredne sezone slucajno pala da se moze obezbijediti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Vise treba da se zuri upravi nego Dybali slijedece godine ulazi u zadnju godinu ugovora, ako bude u top formi tek onda ce biti povuci potegni a mozes ga izgubiti za 0 .BuffonGigi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:27Dybala sere ko foka, ima jos 2 godine vazeceg ugovora i zuri mu se da si digne platu, ako bi forma naredne sezone slucajno pala da se moze obezbijediti.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nicolo Schira- Kedira ce napustiti Juventus, i to free. U toku su zavrsni pregovori oko prekida ugovora.Zenit je pokazao interes za igraca
Ali kako su odradili ovo za Romera, kupis za koliko,26mil cini mi se, pa ga posalji s jedne posudbe na drugu, pa ces nakon dvije godine dobiti 25mil, ako sam dobro shvatila.
Rugani,MdS,Ramsey,Berna, cini mi se nece nikud
Ali kako su odradili ovo za Romera, kupis za koliko,26mil cini mi se, pa ga posalji s jedne posudbe na drugu, pa ces nakon dvije godine dobiti 25mil, ako sam dobro shvatila.
Rugani,MdS,Ramsey,Berna, cini mi se nece nikud
- BuffonGigi
- Kontakt:
Romero je u tom trenutku kad smo ga kupili djelovao kao jako perspektivan, put bull, novi Ayala. Proslu sezonu ne da nije ostvario ocekivani napredak, nego je jos i nazadovao. Tako da je na kraju i ovo dobro za njega. A za te dole nabrojane igrace nismo ni ocekivali da ce biti ponuda, jer toliko su bili ocajni prosle sezone.
Khedira, Matuidi i Higuain da se zamijene sa mladim igracima, i naravno Pjanic, po meni je to vec nesto u odnosu na proslu sezonu. Kad bi doveli Desta iz Ajaxa i eventualno nekog od Dzeke i Suareza, smatram da bi bili puno jaci u odnosu na proslu sezonu.
Khedira, Matuidi i Higuain da se zamijene sa mladim igracima, i naravno Pjanic, po meni je to vec nesto u odnosu na proslu sezonu. Kad bi doveli Desta iz Ajaxa i eventualno nekog od Dzeke i Suareza, smatram da bi bili puno jaci u odnosu na proslu sezonu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ocito cemo ovaj transfer rok zaraditi samo na Muratoreu. Ovo sve ostalo yebene posudbe. (ne racunajuci peglanje knjiga sa Pjanicem i Arthurom)
Perin suha posudba. Bez obaveze. Bez opcije otkupa. Smijesno.
Romero posudba. Pjaca ce na posudbu garant. Nicolousi Caviglia posudba. Khedira raskid ugovora. Higuain raskid ugovora. Matuidi raskid ugovora.
Vecini cemo i dalje placati ili odmah isplatili plate za novu sezonu. Ukljucujuci Sarria.
Perin suha posudba. Bez obaveze. Bez opcije otkupa. Smijesno.
Romero posudba. Pjaca ce na posudbu garant. Nicolousi Caviglia posudba. Khedira raskid ugovora. Higuain raskid ugovora. Matuidi raskid ugovora.
Vecini cemo i dalje placati ili odmah isplatili plate za novu sezonu. Ukljucujuci Sarria.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Imas Costu i Berna koji ce jedan sigurno otici...bit c3 zarade
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bernadeschi je mjesec dana van terena zbog povrede. Sumnjam da ce ga kupiti ko ovako rahljavog. Pogotovo sto svima treba neko spremam jer prelazni rok traje samo mjesec.
Kad sam vidio da je dns jedna od glavnih vijesti da je DC trenirao sa ekipom dozivio sam sjeb. Pa to sada postala vijest kada covjek odradi trening. Da ne pricam sta ce biti kada dodje do kakve utakmice. To ce biti sok na Apeninima.
U ekipu ulupane ogromne pare a ne mozemo cestito sada za kifle dobiti.
Kad sam vidio da je dns jedna od glavnih vijesti da je DC trenirao sa ekipom dozivio sam sjeb. Pa to sada postala vijest kada covjek odradi trening. Da ne pricam sta ce biti kada dodje do kakve utakmice. To ce biti sok na Apeninima.
U ekipu ulupane ogromne pare a ne mozemo cestito sada za kifle dobiti.
Mi peglamo knjige vazda nesto petljamo a onda useremo i sefa i stanicu sa basnoslovnim ugovorima na 3,4,5 godina igracima preko 33 godine sa platama igraca iz premier lige u svom prajmu.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nas vise kolju igraci koje dovodimo skoro dzabe.
Evo Suarez. Necu reci da nije top igrac i dalje. Ali... Morat cemo dati Barci koji milion. Njemu ide ugovor na tri godine (HEJ HALO 3 GODINE) i plata 10 plus bonusi. Cijela operacija ce kroz tri godine kostati 50 miliona eura. Za Suareza???
Dzeko transfer 10-15 miliona. Plata 7.5 mil. Ugovor na tri godine. 50 mil kroz tri godine.
A obojicu bi se htjeli rijesiti kroz 2 garant. Ili cemo ih slati na posudbe. Jednog u Ajax a drugog u Zelju.
Ili Milik mi je najdrazi. 45 mil transfer a covjek u zadnjoj godini ugovora. Liverpool nece da plati 30 za Alcantaru koji bi nam legao samo tako. I gdje je Milikova plata. A Milik bi trecu sezonu bio na posudbi u Leverkuzenu.
Sve su ovo pisanja i govprim na osnovu toga ali ovo je smijesno. Sami sebe handrimo.
Evo Suarez. Necu reci da nije top igrac i dalje. Ali... Morat cemo dati Barci koji milion. Njemu ide ugovor na tri godine (HEJ HALO 3 GODINE) i plata 10 plus bonusi. Cijela operacija ce kroz tri godine kostati 50 miliona eura. Za Suareza???
Dzeko transfer 10-15 miliona. Plata 7.5 mil. Ugovor na tri godine. 50 mil kroz tri godine.
A obojicu bi se htjeli rijesiti kroz 2 garant. Ili cemo ih slati na posudbe. Jednog u Ajax a drugog u Zelju.
Ili Milik mi je najdrazi. 45 mil transfer a covjek u zadnjoj godini ugovora. Liverpool nece da plati 30 za Alcantaru koji bi nam legao samo tako. I gdje je Milikova plata. A Milik bi trecu sezonu bio na posudbi u Leverkuzenu.
Sve su ovo pisanja i govprim na osnovu toga ali ovo je smijesno. Sami sebe handrimo.
Juventus ce ovu godinu zavrsiti sa gubitkom od 70miliona.
Meni ovo sve izgleda kao jedna velika zbrka..
Mnogo igraca, sa ogromnim plaćama, ne moze se ( ne zna se) niko prodati
Prica se o Suarezu, 33 godine, imao je i tu ozljedu koljena, ajde daj i njemu masnu plaću, ugovor ne manji od 3 godine
Ovamo raskidi ugovora, od toga ova dva odugovlace jer zele uvjeriti trenera da jos mogu nesto
Nekako je krenulo žustro ili je bar meni djelovalo tako, otkaz Sarriju, Paratici na tankom ledu i onda...nista, zastoj
Meni ovo sve izgleda kao jedna velika zbrka..
Mnogo igraca, sa ogromnim plaćama, ne moze se ( ne zna se) niko prodati
Prica se o Suarezu, 33 godine, imao je i tu ozljedu koljena, ajde daj i njemu masnu plaću, ugovor ne manji od 3 godine
Ovamo raskidi ugovora, od toga ova dva odugovlace jer zele uvjeriti trenera da jos mogu nesto
Nekako je krenulo žustro ili je bar meni djelovalo tako, otkaz Sarriju, Paratici na tankom ledu i onda...nista, zastoj
Zato sto imamo dupke pun kadar i zato sto ne znamo se rijesiti igraca osim je ako je mlad, perspektivan,dobar...
Previse igraca imamo na platnoj listi kada dodje spisak za LP ponovo ce biti nezadovoljni, ponovo ce neko morati platiti cijenu, a prosli put su platila dvojica koja to nisu zasluzila, nadamo se se nece ponoviti ista greska.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Evo Di Marzio kaze, ili Dzeko ili Suarez ,koji vec radi na tome da dobije pasoš, procedura traje 15tak dana,Barca ce mu dati određeni bonus za odlazak.
I eto, dat ce mu 10mil sigurno plaću,pa iduce godine ide raskid ugovora
Za Dybalu nema ponuda a za potpis nekog zvucnog imena u sredini, potrebna je prodaja.
I eto, dat ce mu 10mil sigurno plaću,pa iduce godine ide raskid ugovora
Za Dybalu nema ponuda a za potpis nekog zvucnog imena u sredini, potrebna je prodaja.
Sa Dzekom znas da bi imao velemajstorskog spica, koji reseta Italijansku ligu. A izasao bi jeftinije.
Sa Suarezom moras da se kockas ne bi li izvukao Teveza iz njega.
Ne znam sta cekaju sa Dybalom i platom, to je dragulj, MVP sezone i vjerovatno najbolji igrac sezone. Neko ko je u ovom momentu vazniji i bolji za Juventus i od Messija.
Douglas Costa i MDS/Rugani ako se prodaju, za ocekivati je kreativca.
Sa Suarezom moras da se kockas ne bi li izvukao Teveza iz njega.
Ne znam sta cekaju sa Dybalom i platom, to je dragulj, MVP sezone i vjerovatno najbolji igrac sezone. Neko ko je u ovom momentu vazniji i bolji za Juventus i od Messija.
Douglas Costa i MDS/Rugani ako se prodaju, za ocekivati je kreativca.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ja bi volio da Costa ostane, on lijevo Cuadrado desno i gore Dzeko i Rona. Samo ubacuj...
Dybalu bih prodao Barci za 100 miliona
Dybalu bih prodao Barci za 100 miliona