Nemam vremena,ustajem u 7NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:27Momak, haj malo procitaj pravila NBAa, pa nam se vrati, moze?

Znam kako je bilo prije 20 godina,sad se ocigledno nešto promjenilo.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nemam vremena,ustajem u 7NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:27Momak, haj malo procitaj pravila NBAa, pa nam se vrati, moze?
Zaboravljaš da se brani i obruc 2 razlike je u pitanju, sve u svemu u pravu si mada kad vidiš slo mo i koliko je bio blizu da ga izblokira sje.beš se.dirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:26Razumijem weak side ostavlja se više prostora, ali čovjek je sam kao duh, još Theis se izgubio u vremenu i prostoru, Brown morao preuzeti Gasola. Theis krivac.
Brate jedino pri kraju je atmosfera da valja a kroz cijeli mec pretezno bude losa tako da mi nesto i ne nedostaju mada bi bilo bolje da ima navijaca al da se moze bez njih moze za razliku od fudbala gdje bez navijaca nema nikakvog smisla.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:26Mora da se zaje.bavas??
Odlicne tekme jesu, fino je ave ovo oeganizovano, ali nema sanse da ne fali feel iz dvorana, da ne fali ono kad se serija seli negdje, a tim "ozivi" uz svoju publiku itd.
Heheheh Nemoj se ti meni sta uvrijediti.Uveli su prije nekoliko godina da je dovoljno 0.3sec da se uhvati i sutne lopta, a sa 0.2 i 0.1 moze samo tip.AdkoHz je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:29Nemam vremena,ustajem u 7NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:27Momak, haj malo procitaj pravila NBAa, pa nam se vrati, moze?
Znam kako je bilo prije 20 godina,sad se ocigledno nešto promjenilo.
Uopšteno loša timska odbrana u kojoj se istakao Theis, OG se iskrao na weak side bez čuvara, a Theis nije prepoznao situaciju da se vrati na Gasola, šta je branio to nikom nije jasno90minut je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:30Zaboravljaš da se brani i obruc 2 razlike je u pitanju, sve u svemu u pravu si mada kad vidiš slo mo i koliko je bio blizu da ga izblokira sje.beš se.
ADko pao na kladari.![]()
![]()
Što bi se uvrjedio,nisam znao da je tako.Baš cu provjeriti ovaj šut u slow motion,cudan je u najmanju ruku.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:34Heheheh Nemoj se ti meni sta uvrijediti.Uveli su prije nekoliko godina da je dovoljno 0.3sec da se uhvati i sutne lopta, a sa 0.2 i 0.1 moze samo tip.AdkoHz je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:29Nemam vremena,ustajem u 7NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:27
Momak, haj malo procitaj pravila NBAa, pa nam se vrati, moze?
Znam kako je bilo prije 20 godina,sad se ocigledno nešto promjenilo.![]()
Ne slazem se.Zavisi i od dvorane do dvorane, ali publika reaguje i na dobar potez i na lose sudijske odluke, pa se igraci ne cuju recimo itd.Ma more stvari tako da je meni zaista apsurdno reci da ne nedostaju.Mnogo fale, a posebno sad kad su utakmice sve bolje.Ovakav sut OG pogodi, a atmosfera: "E dobro je, izvuce nas, hajmo u hotel".Manuel je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:33Brate jedino pri kraju je atmosfera da valja a kroz cijeli mec pretezno bude losa tako da mi nesto i ne nedostaju mada bi bilo bolje da ima navijaca al da se moze bez njih moze za razliku od fudbala gdje bez navijaca nema nikakvog smisla.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2020, 03:26Mora da se zaje.bavas??
Odlicne tekme jesu, fino je ave ovo oeganizovano, ali nema sanse da ne fali feel iz dvorana, da ne fali ono kad se serija seli negdje, a tim "ozivi" uz svoju publiku itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.