NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Odigrase nesto konacno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Hajmo Raptorsi , odvedite ovo do 7. utakmice. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
jel ovo tema liga šampiona
Kakav gnjidarski potez Siakama
Na areni jedino Edin i Kole su top kada prenose,ovo ostalo dosta tanko,a ovaj veceras ubjedljivo najgori.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- camparinho
- Kontakt:
Pa i do Gasola je npr. Covjek je igrac manje jer ovi nemaju tu vrstu centra koje on moze da brani u postu tijelom ili eventualno da je neko manja prijetnja sutem. Evo sada je on mogao Kantera da cuva, a to su minute kad on nije na terenu.
Clutch city be safe rage hard!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ni oni NI BLIZU kad je ovamo prva ekipa.
Jel realno da ovo nije faul u napadu?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- camparinho
- Kontakt:
Ja Houston ne mogu nigdje gledati osim ovih domacih, na nba passu ljudi vise vremena pricaju o tome kako je MDA igrao za Olimpiu Milano nego o utakmici i plus milijarda nepotrebnih komentara, bas se ne daju slusati i pokvare mi utakmicu.
Clutch city be safe rage hard!
Jos malo, pa da vidimo sta je Malone zamislio i koliko ce mu trebati da skonta da ne igra protiv Utah i da ono sto je tamo funkcionisalo ovde mozda nece..
Ocekujem pritisak na Jokicu i Murrayu od pocetka, a ako pored njih ubacis Craiga i Millsapa, pozdravi se s otvorenim sutevima.. Idealno bi bilo poceti sa Murray, Harris(ako moze izdrzati), MPJ, Grant, Jokic. Harrisa na PGa, Granta na Kawhia, ostali nek se snalaze, ne vjerujem da ce ovi koristiti taktiku koju je Utah koristila, previse igraju solo akcije pa ce to mozda olaksati nama u odbrani
Ocekujem pritisak na Jokicu i Murrayu od pocetka, a ako pored njih ubacis Craiga i Millsapa, pozdravi se s otvorenim sutevima.. Idealno bi bilo poceti sa Murray, Harris(ako moze izdrzati), MPJ, Grant, Jokic. Harrisa na PGa, Granta na Kawhia, ostali nek se snalaze, ne vjerujem da ce ovi koristiti taktiku koju je Utah koristila, previse igraju solo akcije pa ce to mozda olaksati nama u odbrani
Bravo Freddy. Hajde sad jbm ti!
Kemba ubi.
Kemba ubi.
Nekadašnji Gasol bi bio missmatch ko god da ga čuva Theis/Kanter/Williams, on se dolaskom u Toronto pomirio sa role ulogom tj.uklopio se u sistem koji se ne okreće oko visokog kao što je bilo u Grit and Grinde Memphisu.camparinho je napisao/la: ↑04 sep 2020, 02:38Pa i do Gasola je npr. Covjek je igrac manje jer ovi nemaju tu vrstu centra koje on moze da brani u postu tijelom ili eventualno da je neko manja prijetnja sutem. Evo sada je on mogao Kantera da cuva, a to su minute kad on nije na terenu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
a moze ih skolovati sve u postu
I u Memphisu je uvijek bio samo ispomoc Randolphu. Sada je postao samo defanzivni igrac, a lose je sto Boston kao da i nema centra, pa je i nebitan u ovoj seriji.dirkules je napisao/la: ↑04 sep 2020, 02:52Nekadašnji Gasol bi bio missmatch ko god da ga čuva Theis/Kanter/Williams, on se dolaskom u Toronto pomirio sa role ulogom tj.uklopio se u sistem koji se ne okreće oko visokog kao što je bilo u Grit and Grinde Memphisu.camparinho je napisao/la: ↑04 sep 2020, 02:38Pa i do Gasola je npr. Covjek je igrac manje jer ovi nemaju tu vrstu centra koje on moze da brani u postu tijelom ili eventualno da je neko manja prijetnja sutem. Evo sada je on mogao Kantera da cuva, a to su minute kad on nije na terenu.
Torontu igraci nece imati snage za zavrsnicu. Vidi im minutaze.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne bih rekao Edin i Kole su klasa plus odlicne boje glasa imaju, srcanost, emociju, a kosarku u malom prstu imaju, ostali su uzas, ja Webera ne mogu slusati recimo i jos pojedine, Van Gundy i Mark Jackson su najbolji od americkih, ali mi smo navikli pljuvati svoje, a tudje hvaliti
kad cujem onu Doris, hocu da se roknem Bgm
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja napisah prva ekipa ESPNa.Slusao sam ja i Edina i Koleta.Cestao valjaju nebuloze u smislu pravila.I nema te emocije kad Breen uzvikne BANNGGGGG.Barem meni.Ne volim cestu ironiju kod nasih komentatora.
I nije mi isti feel zvuka.
I nije mi isti feel zvuka.
Kad Vanvleet prestane mislit da je Curry imat ce sanse.
Kakav debil je postao Gasol. Usrali se.
Edin i Kole su odlični za naš prostor pogotovo Edin ima taj urođeni talenat što 90% nema, da se unese u utakmicu, donese na svoj način, učini još zanimljivijom za praćenje. Ali što se tiče znanja ipak zaostaju, samo tumačenje situacija/odluka trenera i sudija, pa kako Van Gundy objašnjava milina za slušati, ipak je čovjek sa iskustvom vođenja ekipa za razliku od Edina/Koleta.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.