U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Zeznuli su ovim crvenim kartonom, ne mogu se sa loptom sastati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
zar nije vec posudjen u malatayu...
nisam gledao ali kod ove sanse se vidi da je lopta malo odskocila...nebitno skroz. vazno je kakav je u polju i hoce li ostati u kadru
nisam gledao ali kod ove sanse se vidi da je lopta malo odskocila...nebitno skroz. vazno je kakav je u polju i hoce li ostati u kadru
- ASD
- Kontakt:
Momak ima nedostataka u igri, ali ima i dobrih prednosti u odnosu na druge igrače. Zna zalomiti igrača i namjestiti se na šut bolje nego skoro svi, a svi znamo kako dobar šut ima tako da bi igrama došao na svoje.
Nadam se da će ostati u timu, a ne ići na posudbu jer mislim da se može izboriti za neku solidnu minutažu, ako ništa da s klupe ulazi neko vrijeme.
Nadam se da će ostati u timu, a ne ići na posudbu jer mislim da se može izboriti za neku solidnu minutažu, ako ništa da s klupe ulazi neko vrijeme.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem ovakvih ekipa popu Besiktasa je sto nece istrpiti mladog igrača. Žele neki gotov proizvod koji ce momentalno davati rezultate.
Dodaj tome da igra jako odgovornu poziciju krilo - kreator, greške i nezrelost se neće praštati.
Ići u veliku istanbulsku trojku je smrt za svakog igrača, velika očekivanja, netrepeljivost između navijača, politika, nestabilnost itd.
Dodaj tome da igra jako odgovornu poziciju krilo - kreator, greške i nezrelost se neće praštati.
Ići u veliku istanbulsku trojku je smrt za svakog igrača, velika očekivanja, netrepeljivost između navijača, politika, nestabilnost itd.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 01 sep 2020, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Po onome sto sam citao na portalima i ja sam mislio da je već otišao na posudbu. Iskreno dok sam to citao malo sam se razocarao, jer sam očekiva da se ostati u Besiktasu. Pa, valjda ostane. 
Ako je Fener istrpio Elmasa ne vidim razlog da zastoi Bešiktaš ne bi istrpio Hasića..

Ako je Fener istrpio Elmasa ne vidim razlog da zastoi Bešiktaš ne bi istrpio Hasića..
- ASD
- Kontakt:
Ma nisu toliko loše ni posudbe. Samo da ne ide u drugu ligu. Ukoliko će na toj posudbi biti jedan od glavnih igrača.
Cenk Ozcacar je ove sezone iz Altaya prešao u Lyon. Odigrao 12 mečeva za Altay u ligi i 4 u kupu. Sezonu prije igrao u četvrtoj turskoj ligi.
Cenk Ozcacar je ove sezone iz Altaya prešao u Lyon. Odigrao 12 mečeva za Altay u ligi i 4 u kupu. Sezonu prije igrao u četvrtoj turskoj ligi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja i dalje ne mogu razumiti zasto je otisao u Tursku Ligu, jednu od najgorih ligi za razvoj mladog igraca. Ako iz nje stasa kao igrac za A-Repke i prvi tim Besiktasa, svaka cast.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bio je dobar danas, sasvim pristojan debi.
⚜️~⚜️~⚜️
Porez u Turskoj 13%.
U EU 45-50% . T o je razlog Hasicevog i mnogih transfera u Tursku
Prioritet je ocigledno bio da se finansijski obezbijede.
Iskoristili sansu koja im se pruzila. Mnogi bi uradili isto.
U EU 45-50% . T o je razlog Hasicevog i mnogih transfera u Tursku
Prioritet je ocigledno bio da se finansijski obezbijede.
Iskoristili sansu koja im se pruzila. Mnogi bi uradili isto.
U21 bekovi Slobode u timu kola po izboru dva različita medija.
Arena Sport
Arena Sport
FaktorAmar Beganović (Sloboda) kapiten Tuzlaka odigrao je dobru utakmicu protiv Širokog koju je krunisao i lijepom asistencijom za treći gol. Ispunio je kvalitetno i odbrambene zadatke, a posao odbrani Slobode dodatno je bio olakšan kada je Široki ostao bez isključenog golmana Martina Zlomislića.
Nemanja Tomašević (Sloboda) po vokaciji krilni igrač, još u prošlom kolu protiv Zrinjskog je pokazao koliko može biti opasan i prodoran po boku, a protiv Širokog je to još bolje demonstrirao. Postigao je efektan gol i to slabijom, desnom nogom, a imao je i još jednu dobru priliku da se potpuno proslavi. Selektor mlade reprezentacije Slobodan Starčević je najavio da računa na Tomaševića u narednom periodu i defnitivno je riječ o zanimljivom igraču koji je skrenuo pažnju na sebe.
Amar BEGANOVIĆ, Nemanja TOMAŠEVIĆ, Dženis BEGANOVIĆ (FK Sloboda) - Tuzlaci su nanijeli prvi ovosezonski poraz Širokom Brijegu, koji tradicionalno dobro igra na Tušnju. Pobjeda Slobode 3:0 možda je i najveće iznenađenje šestog kola, a među najzaslužnijim su dvojica Beganovića i Tomašević. Amar je igrao sjajno u oba pravca, Dženis asistirao za drugi i postigao treći gol, a Tomašević golom i sjajnim utrčavanjima iz drugog plana pokazao da je možda i najveće ovosezonsko otkrovljenje Crveno-crnih.
Ben Woodburn (Liverpool) i Brennan Johnson (Nottingham Forest) sa spiska U21 Velsa su prebačeni u A tim. Oni su bili među četiri igrača koje su istakli kao najbolje u U21 timu, ostali su Robbie Burton (Dinamo Zagreb) i Nathan Broadhead (Everton).
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hoće li moći šta ovi mladići iz domaće lige nešto napraviti protiv Velsa?
⚜️~⚜️~⚜️
Miroljubljivi 0-0.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:49Hoće li moći šta ovi mladići iz domaće lige nešto napraviti protiv Velsa?

Vels los. Razlog zasto smo izgubili gore je Vinko Marinovic. Postavio je pichkastu taktiku i kasnije se morali vaditi sa defanzivcima kad se ganjao rezultat jer gle cuda nije poveo nijednog napadaca malte ne.
I ako tu nema par igraca iz dijaspore, Vels nije nista bolji u mojim ocima sto smo mogli vidjeti u proslom mecu. Takodjer igrali smo protiv njih i prosle kvalifikacije, i tu smo bili bolji, ako nista egal.
Realno je ocekivati pobjedu. Iz vise razloga, a pogotovo jer sa tri boda se vracamo u borbu za baraz. Imamo Belgiju kod kuce jos na jesen tako da bi imali skoro pa sve u vlasitim rukama. Medjutim sumnjam da ce to biti scenario. Ali opet kazem, sasvim realno je ocekivati tri boda protiv Velsa jer igramo kod kuce.
-----------------Kovacevic
-----Beganovic, Mujakic, Sadiku, Pidro
-------------Cavar, Djokanovic
-----------Resic, Kovac, Bradonjic
------------------Lukic
Za konacnih 1-0.

@igrajlopte 🐦
Mislim da sutra možemo do 3 boda!
-----------------------Kovacevic--------------------------
------Beganovic, Mujakic, Sadiku, Salcin(Pidro)-----
--------------------Cavar, Kovac-------------------------
------Resic, Maksimovic, Bradonjic (Savic)----------
-------------------Lukic (Hadzic)-------------------------

-----------------------Kovacevic--------------------------
------Beganovic, Mujakic, Sadiku, Salcin(Pidro)-----
--------------------Cavar, Kovac-------------------------
------Resic, Maksimovic, Bradonjic (Savic)----------
-------------------Lukic (Hadzic)-------------------------

Ima sutra prenos utakmice?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Škaljo sutra kad mu budu njegova djeca iz fks igrala,

⚜️~⚜️~⚜️
Arena

Hvala vam 

Resić je inače najpotcjenjeni mladi igrač.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, jasmin10 i 15 gostiju.