Moze Goretzka pokriti to a Tolisso na njegovu poziciju u sredini.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:49A sta ako se ne daj Boze povrijedi Muller, ko ce na njegovu poziciju?
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Burazeru moj,niti je svijetska, niti svjetska klasa. Sto prije to shvatis lakse ce ti biti.SiamoNoi je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:51Napisano je da je svjetska klasaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:08Evo par postova prije napisano da je svijetska klasa. Kad me hercika nije strefila. Jos se tresem.![]()
![]()
Retard je bio najbolji igrač Intera prošle sezone do prekida sezone.Već dvije godine igra na visokom nivou,tamo od početka 2018.I vjerojatno ostaje u Interu što je najvažnije.A i ako slučajno ode to sigurno neće bit za ispod 60ak M što je opet malo.
Toliko igraca svjetske klase u tom Interu a oni ne mogose ni Evropa ligu da osvoje. U Evropskom fudbalu trenutno postoji desetak igraca koji prave ozbiljnu razliku na terenu, taj Marselo nije sigurno medju njima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Briga mene jel on svjetska klasa il nije
Najvažnije je da najvjerojatnije ne ide nigdje.Ako se za Skriniara traži 70ak M,neće se manje ni za ovoga.A Bayern koliko sam skuzio lovi nekakvu low cost opciju.

Najvažnije je da najvjerojatnije ne ide nigdje.Ako se za Skriniara traži 70ak M,neće se manje ni za ovoga.A Bayern koliko sam skuzio lovi nekakvu low cost opciju.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ako moze Marselo za 10 miliona i gajbu piva ja cu aminovati. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Manimo se Brozovića i okrenimo se ozbiljnim temama.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Brozovic bi imao dje da igra kod nas, ali onda bi Tolisso bas igrao manje i mislim da bi on sad i otisao.
Meni na sredini i ne skripi toliko, Kimmich i Lav kao prva opcija, Tolisso i Cuisanse/Fein kao zamjena. Jos ne znamo sta je sa Javijem. Mozda bi Roco iz Espanyola bio dobar ulov, za rotaciju, ako ode Javi.
Desni bek je pod must. Ne treba Kimmicha trositi tu kad Pavarda nema.
Meni na sredini i ne skripi toliko, Kimmich i Lav kao prva opcija, Tolisso i Cuisanse/Fein kao zamjena. Jos ne znamo sta je sa Javijem. Mozda bi Roco iz Espanyola bio dobar ulov, za rotaciju, ako ode Javi.
Desni bek je pod must. Ne treba Kimmicha trositi tu kad Pavarda nema.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Evo Bellerin izgleda je taj desni bek.
Sve su prilike da će u PSG (25+5 ponuda) i hvala Bogu na tome, što dalje od nas.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
A koga bi ti kao back up beka molim te kad ti jedan Bellerin nije dovoljno dobar?
Ne vjerujem da bi ga Arsenal pustio tako jeftino, a za vise bi bio skup obzirom da je backup. Ima Kimmich hehe 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Igrač koji je više povrijeđen nego što je igrao u posljednje dvije sezone, mislim da Arsenal ga neće pustiti ispod 30-35 miliona, za nas kao zamjenu za Pavarda je to previše. Radije sam za neku opciju talenta, Dest (19), Aarons (20) se povezuju. Ovaj Dest mi je baš šmek igrač, tehnika vrh, brzina, kontrola lopte plus igra u sistemu kojeg nijanse razlikuju u odnosu na Flickov.agentzero7 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 01:10A koga bi ti kao back up beka molim te kad ti jedan Bellerin nije dovoljno dobar?
odlican igrac koji jos moze da napredujeFRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:33Znas li koliki je down kad sa Thiaga spadnes na Brozovica.
Bez komentara!
Ja sam siguran da Ce Flick dobro razmisli i uzeti mladju i korisniju opciju, a ima ih sigurno.
Uzeti Aouara i imas vezni red bar 5-7 godina
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Coutinho se hvala Bogu vraca u Barcelonu. Hvala mu za sve ali ne bih mogao jos podnijeti onog njegovog peljanja lopte i usporavanja akcija 

Athletic Club have an agreement with Javi Martínez but must now convince Bayern. Bayern were asking for €12m at first but now would settle for just under €10m. Martínez is willing to take a pay cut to go back to Bilbao [@marca]
- Centre forward
- Kontakt:
Nakon što se kod njih haman ništa suštinski neće promijenit', opet će on negdje na posudbu.
Kad se pogleda kako ostali fulaju, transfer Hernandeza izgleda k'o džabni dolazak Lewandowskog.
Posudba je opravdana posle postizanja SEDMOG i OSMOG gola matičnom timu u LP.
Ovo sa Messijem je sve zasjenilo. Ima li šta kod nas po pitanju kakvih dolazaka ?

Kad se pogleda kako ostali fulaju, transfer Hernandeza izgleda k'o džabni dolazak Lewandowskog.
Posudba je opravdana posle postizanja SEDMOG i OSMOG gola matičnom timu u LP.

Ovo sa Messijem je sve zasjenilo. Ima li šta kod nas po pitanju kakvih dolazaka ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Njega je Flick haman vratio u zivot, za jos jedno pola sezona Coutinho bi bio vrh jer mu se vraca samopouzdanje. Gledaj sad kad u Barci proigra, ne bi me cudilo.Bundesliga je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:41Coutinho se hvala Bogu vraca u Barcelonu. Hvala mu za sve ali ne bih mogao jos podnijeti onog njegovog peljanja lopte i usporavanja akcija![]()
Da nijednu utakmicu ne odigra osim one protiv Barce, posudba je uspjeh.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ništa. Natežu se Interom za Perišu, Flick bi ga volio nazad jer se pokazao kao dobar backup.Centre forward je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:57Ovo sa Messijem je sve zasjenilo. Ima li šta kod nas po pitanju kakvih dolazaka ?
Klubovi izglasali da ovo pravilo sa pet izmjena ostaje i za narednu sezonu, kako u BL tako i u Cvajti.
Desni bek je na radaru, i dalje se spominje interesovanje za Desta i Aaronsa čak navodno da obojica žele kod nas mimo interesovanja drugih klubova, način i visina transfera je problem, u slučaju Dest od prije mi bi ga htjeli posuditi uz otkup, Ajax traži novac (oko 25), Aarons Norwich traži 25-30. Na Perišiću se radi to je jasno. No sve se čeka da ekipa Thiago, Javi napuste klub da bi se dalje dovelo.
-
- Kontakt:
Ma tesko ce njega ko vratiti u formu. Malo se bio popravio jer je trenirao u ozbiljnom klubu gdje nema zajebancije. Opet nije bio ni na 20% onog iz Liverpoola, a i inace je precijenjen igrac. Nije uopste bila losa posudba, ako nista zbog sirine i te utakmice protiv Barcelone. Ne stima Bayernu njegov stil usporavanja igre, gubljenja lopte i presporog rjesavanja iste.
On je odličan igrač samo nije za ovog sistema, pogotovo nije za Barsinog, a pogotovo ako je Messi tamo. Bojim se da u današnjem fudbalu ovakvi igrači izumiru. Kao i James na primjer. 10-ke više ne trebaju. Dok se takav igrač postavi u svoju poziciju, dok sačeka druge, dok vidi kome će dodati, ko ide u akciju prođe voz. Prije je moglo tako, danas više ne. Danas uspjevaju ovakvi kao Muller, Gnabry, samo presing, odmah dodaj i idi na prvo slobodno mjesto i dodaj prvom koga vidiš da je slobodan i opet tako, 100 puta ako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.