Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
I ti si drkao na Kondgodbiu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Mada, citira vedu i begana, ne cudi sto su oni neznalice u svakom slucaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
De ti momak naočale metni.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
ja mislim da je svršio nakon traženja ovih postova, kad ih je sabrao i zalijepio
Ali sta ljudi vide u tim bukvama to mi nije jasno. Kad citam postove o Maitland Nilesu isto ko da zivim u paralelnom svijetu, yebote neko nasekiran sto ce ta polovna bukva otici i to za nestvarnih 25 miliona. Ono umjesto da se nabijas nogom sto ima budala koje ce dati te pare za smece ala Iwobi ili on ti nesto dodjes i kukas. Podsjeca me na ono kad se Koscielny povezivao sa Realom a ljudi nasekirani bili ode klasa.
Ovaj AA23 zivi u oblacima on i dalje konta da je Lakazete top napadac
Ovaj AA23 zivi u oblacima on i dalje konta da je Lakazete top napadac

čudno od prodaje velikog guendozija kojeg su proglašavali nekim velikim talentom,došli smo do toga da se bi se rješilo bellerina jer za druge velike titane nema nikakvih ponuda,pa čupavog nitko neće jer je **** od talenta,a još veće smeće od klinca,šta je s prodajom crnog mačka,opet niti jedna ponuda
po njima bolje prodati bellerina nego crno krme
pogotovo za ovu smiješnu lovu koju psg nudi,a za par milja se može rješiti ovoga nilesa i još zaraditi,reklo bi vuk sit,a ovce na broju
totalna glupost bi bila prodati bellerina i ostati na ovom klocu koji je u njihovim očima neki igrač i na cedricu koji je ubijen od ozljeda
crnjo kmečao da hoće igrati u vezi,a sad bi potpisao novi ugovor i igrao lijevog i desnog beka
zna da bi fino uhljebio narednih par godina,igra sve pozicije a niti sam nezna koja mu je zapravo najbolja,takvi panjevi su mi najbolji
tad su rekli da odbijaju RAMOSA za wc kepeca
kuknjava

lottin mačak u vreći,ovaj lakazet dokazana klasa
AA23 » 23 jun 2017, 20:42
Ja nisam da kalimo Mbappea za Real, pa to bi bila sramota za klub općenito, platiti malca 100 miliona koji će do 22 godine otići u Real?
da bar i ovo radimo danas kolko smo nisko pali
AA23 » 18 jun 2017, 00:25
Da hoće neko uzeti Lakazeta iz EPL pa da nas natrpa čovjek ono fino poštenski, pa neka nama Žirua, Wolkota i ostalih pokemona u špicu
vreće s kukuruzom
Napoli president De Laurentiis: “We’re working to get Sokratis Papastathopoulos from Arsenal, we’re considering him as an option. Koulibaly? I’m ready to sell him if some club will submit the right bid. Allan to Everton seems to be a done deal, yes”. #AFC #EFC #MCFC
2:16 PM · Sep 3, 2020
i nemaju pišljivih 5 milja nego nagovaraju klub da raskinu ugovor s grkom da bi ga dobili besplatno

tad su rekli da odbijaju RAMOSA za wc kepeca

lottin mačak u vreći,ovaj lakazet dokazana klasa

AA23 » 23 jun 2017, 20:42
Ja nisam da kalimo Mbappea za Real, pa to bi bila sramota za klub općenito, platiti malca 100 miliona koji će do 22 godine otići u Real?
da bar i ovo radimo danas kolko smo nisko pali

AA23 » 18 jun 2017, 00:25
Da hoće neko uzeti Lakazeta iz EPL pa da nas natrpa čovjek ono fino poštenski, pa neka nama Žirua, Wolkota i ostalih pokemona u špicu
vreće s kukuruzom

Napoli president De Laurentiis: “We’re working to get Sokratis Papastathopoulos from Arsenal, we’re considering him as an option. Koulibaly? I’m ready to sell him if some club will submit the right bid. Allan to Everton seems to be a done deal, yes”. #AFC #EFC #MCFC
2:16 PM · Sep 3, 2020
i nemaju pišljivih 5 milja nego nagovaraju klub da raskinu ugovor s grkom da bi ga dobili besplatno

Jednog hoce PSG drugog Wolverhampton, sve ti je tu receno, svaka usporedba je suvisna. Belerin je uz Gnabrya bio najbolji igrac te 95 generacije i izgleda oba ce otici iz Arsenala u bolje ekipe i to kao visak i nedovoljno dobri za Arsenal. Guendozi propali talenat kojeg nikog nece, mislim da jos jedino onaj Arnel vjeruje u karijeru ovog clana nekog francuskog tinejdzerskog benda kojeg je neki agent podvalio Arsenalu pod velikog fudbalskog talenta.
Dje li je crni Iniesta Gedion Zelalem? Je li se probio iz Americke druge lige?
Dje li je crni Iniesta Gedion Zelalem? Je li se probio iz Americke druge lige?
Zadnja izmjena: japa, dana/u 03 sep 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Chapman1886
- Kontakt:
E nek si mi ti stručnjak u pm ovdje ubjeđivo pošten svijet kako treba razbiti sve pare što se ima na Kepu, još sklopio priču kako ga Simeone želi dovesti umjesto Oblaka možeš mi misliti, izvor informacije treća moždaba komora korisnika Seaman

Seaman je napisao/la: a ovome gore šta se sere po kepi i valjda prema njemu je navas neka velika golmančina![]()
dobro pa cholo nezna odabrati golmana,čudim se kako hoće baš kepu za zamjenu oblaka kojeg će masno prodatijeidno neznam kad je rico tolko bolji od kepe,da je kepa duplo skuplji golman od rica
ovaj rico može biti samo zamjena dr.cechu
Samo Sloboda | COYG
Bolje baciti na Kepu koji je potencijal i moze postati nesto nego na petog golmana njemacke reprezentacije. Prerano ste ga otpisali, vjerotavno se ne sjecate De Geinih prvih sezona...izbacio ga neki lik iz prve kojem se vise ne sjecam ni imena znam da je bio neki skandinavac..
Kakva dva babuna sunce ti 

još stigne do atletica
nisam ga metao na đeksona martineza kojeg ste priželjkivali kao velikog centarfora,pa nećemo to zaboraviti
kad smo kod golmana dok ste ga mećali na poljsku budalu i kolumbijskog kepeca,prije 5 godina
spojite se na kisik ,i sad bi prodali martineza da bi leno bio prvi golman,a po svemu martinez zaslužio jedinicu,pa leno nemože izaći na jednu **** visoku loptu
Schneiderlin » 27 jun 2015, 02:48
sam sebe demantiraš u istome postu
Cech je institucija od golmana i samo budala može uspoređivati njega s Ospinom,kad vam je tolko stalo do kolumbijca,pišite voajeru da **** poljsku ludu iz kluba,čak je i meni taj scenarij draži nego ostanak poljske lude koji stagnira jer u glavi šupalj ko švicarski sir,čak mi onaj mali martinez više obećava nego ovaj blesavi poljak,ili opcija slanja budalaša na posudbu a Ospina klupa
pozdravio te đekson martinez

kad smo kod golmana dok ste ga mećali na poljsku budalu i kolumbijskog kepeca,prije 5 godina

Schneiderlin » 27 jun 2015, 02:48
sam sebe demantiraš u istome postu

pozdravio te đekson martinez

Sto se mene licno tice i Fabianski i Martinez su vise nego opravdali svoje mjesto u Arsenalu, vec unazad puno godina. Ne kazem da su nivo Neuer, ali s tim da nisu bili prvi izbor, uvijek su mi dobro izgledali na tekmama kad su branili. Cak sam se ponekad nadao da ce duze braniti osim u kupovima itd.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Lucas Torreira and Arsenal have not agreed a deal with any club. Torino and Fiorentina are in the running, another Italian club could join the race, but high costs for everyone, including the engagement. [@MatteoPedrosi]
Arsenal were offered West Ham’s Brazilian forward Felipe Anderson with a staggering loan fee of £5m. Hard to believe West Ham would sanction that anyway but he is looking to get out. [@MirrorFootball]
kupit još 200 krila
According to
@FabrizioRomano
, #Arsenal are not interested in Roma midfielder Amadou Diawara.
nadam se da je točno
Emi Martinez says he is inspired by Petr Cech and wants to challenge for the Argentinian no 1 spot.
ja mislio lenom ili poljskom ludom
a prije toga beton pojačanje,mentalno jak kao bik
slika i prilika kakav je i danas pekar

jedna od većih provala je bila ova
i ovaj put su voajeroljupski skauti zaboravili očale
platili u to vrijeme 45 milja za ovaj šrot,pa sad da dođe ovaj razvaljeni kondogbia od ozljeda bi bio bolji od njega,tolko o velikom pekaru
takav pekarski mozak koji nije niti u stanju iskoristiti svoju fizičku snagu se ne rađa 2x,a da negovorim o taktici,veliku većinu tih igrača koje ismijavate bi bila duplo bolja i u najgorem scenariju od ovih šrotera koji su došli i koje ste masno precijenjili
najluđe od svega šta se hrpa prosjeka navukla na klupsku sisu i sad se nedaju s masnih plaća koje imaju
plaćeni kao top igrači,a ono teški prosjek,i to sam previše rekao
Marsal » 22 stu 2015, 17:02
Paja, Xhaka je beton. Legao bi nam samo tako...
Marsal » 20 svi 2016, 16:19
Smijesno, Xhaka jos nije ni dosao a Paji i Seamenu vec je fail i spremni su ga pljuvat a pojma nemaju kakav je igrac.

Arsenal were offered West Ham’s Brazilian forward Felipe Anderson with a staggering loan fee of £5m. Hard to believe West Ham would sanction that anyway but he is looking to get out. [@MirrorFootball]
kupit još 200 krila

According to
@FabrizioRomano
, #Arsenal are not interested in Roma midfielder Amadou Diawara.
nadam se da je točno

Emi Martinez says he is inspired by Petr Cech and wants to challenge for the Argentinian no 1 spot.
ja mislio lenom ili poljskom ludom

a prije toga beton pojačanje,mentalno jak kao bik

jedna od većih provala je bila ova

Marsal » 22 stu 2015, 17:02
Paja, Xhaka je beton. Legao bi nam samo tako...
Marsal » 20 svi 2016, 16:19
Smijesno, Xhaka jos nije ni dosao a Paji i Seamenu vec je fail i spremni su ga pljuvat a pojma nemaju kakav je igrac.
Wanyama 

Jeste primijetili kako jedino ja pratkicki nemam nikakvih promasenih prognoza? 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Za razliku od tebe debilčino purgerska ja svjetla obraza priznam da sam pogriješio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa i on ce priznati da je pgorijesio za Krihoviaka ili ja za Kondogbiu ali ti igraci nisu dosli u Arsenal i sada mozemo samo bacati grah kakvi bi bili. Ja i dalje stojim da bi Kondogbia u onom momentu bio vrh pojacanje koje je falilo da se uzme titula, i Krihowiak isto. Kondogbia propao u Interu pa u toj ligi su i Vieira i Henry ko mladi bili flopovi, valjalo bi i njima i Arsenalu da smo ih doveli, ovako su oni napravili lose za svoje karijere a mi lose za klub jer smo doveli skart.
Znači Lacazette nema opravdanje sto je došao u raspali Arsenal, Arsenal koji je bio uništen sagom Alexisa, Wengerova zadnja sezona, jedna od najgorih sezona ikada, a Kondogbia i Kryczowiak imaju alibi?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.