Sri, 29 Apr 2009 16:30

SVI NA UTAKMICU!!!
Glupa ti ta...i uopće nije njihov ako ćemo već tako...vfc1922 je napisao/la:njihov je sudija. Pazimo se prekida. Najbolja moguća situacija 0-1 do 85minute. onda preokret. Sretno nam bilo.... Iljo, Iljo ko visoko leti, nisko pada.....
Ma Velež nek ide svaku tekmu na pobjedu i osvojit ćemo sigurno 10 bodova iz zadnje 4 utakmice !Rz88 je napisao/la:Širokom trpa ko hoće tricu![]()
![]()
![]()
Čestitam Veležu samo da ovo Orašje ne prestigne Veleža ili Travnika. Velež gostuje sada a Orašje igra kod kuće.....
Dobije li Travnik Slobodu večeras,što je vrlo moguće jer Sloboda ide svakako u Evropu onda mi možemo komotno dobiti Travnika gore i ostale tekme nek teku prema standardnom,ono pobjeda kući i poraz u gostima i Travnik i mi ostajemo !Rz88 je napisao/la:Protiv kostolomaca u Travniku....Okey da njima ne treba, ali vjeruj mi izgubiti će Velež. Bolje da ne igraju važniji igraći da ne bi dobili neki crveni karton koja kamera neće da ubilježi, da vam ne ozljede najboljeg igrača ili još nešto treće. Dobijate kući, ali treba vam nešto na strani jer Orašje nama dolazi a znaš i sam da smo najednom počeli da igramo na strani a što to baš protiv Posušja.![]()
Malo logike i sve je jasno, ovoj ligi je obavezno potrebno smanjenje.Kakvi Laktaši, Modriča. Orašje, Posušje, ko su to oni.
Sloboda ide svakako u Evropu,jer idu 4 kluba u Evropu(koliko ja znam) !Rz88 je napisao/la:I tu si upravu. Ko zna možda im dadne Sloboda, iako im Kup Uefa nije osiguran jer idu Slaviji u kupu, ali takđer Slavija ispred njih na tabeli, samo još može da Sarajevo pokvari planove Slobode. Izuzetno zanimljivo će da bude, sve je moguće. ali i dalje smatram da će Oostati u ligi , NAŽALOST.
Sretno u nastavku, nama još 2 boda i osigurali smo opstanak.
Ja lično ne bih baš previše polagao nade na ostale rezultate i bi išli svaku tekmu na pobjedu jer s ovakvom ekipom sigurno možemo na strani dobiti Travnika i Modriču ! Ali...Rz88 je napisao/la:Ako dobiju naravno licencu, ja mislim također da idu 4. jedan lp 3 kup uefa kvalifikacije te jedna ekipa intertoto kup koji se ne zove više tako, ma zaboravio sam, ali Čelik je 3 završio išao je u intertoto kup , pa zato nisam siguran. Ma neka smo živi i zdravi akoBogda pa da vidimo šta će se desiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.