TheChief je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:00
dirkules je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:55
Ljudi nije tema gdje se procjenjuju, preispituju moralne kvalitete igrača kao osobe ili koju muziku preferiraju, koji su im filmovi najdraži, otvorite temu za to. Ovdje bi rebalo da se komentariše isključivo ono što se dešava na terenu i posljedice pa i to što je gađao sudiju loptom.
Poenta svega ovoga je da lik glumi nekog good guya, a da je ustvari sasvim susta suprotnost toga.
Kako na parketu, tako i van njega.
Razumijem ja tebe, rekao sam prije da se ni meni kao fanu Dallasa ne sviđa to što nekad više priča nego što se koncentrira na igru. O tome kakav je kao osoba na parketu je druga stvar, evo primjer mogao je ovu situaciju sa Harrellom iskoristiti za nešto više pa nije, ovo gađanje sudije sve stoji nepotrebno, sankcionisan je za to. Mimo terena vjeruj mi ne dotiče me se, jedan od razloga su i ispadi koji nisu dostojni sportiste u javnosti. Najbitnije mi je šta radi na terenu, koliko doprinosi ekipi čiji sam fan, nisam od njega počeo navijati za Dallas. No za procjene ljudske kvalitete i karaktera postoji tema chat, prepucavanja.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80