Sigurno ce biti.Tako je oduvijek bilo, da ne bi bilo previse razlike u danima pauze.
Inace, dobar potez BKN, po meni, za Nasha.Tu je on vec nekoliko sezona oko GSa.Imao je sta da vidi i nauci i sigurno odatle vec ima konekciju sa Durantom.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sigurno ce biti.Tako je oduvijek bilo, da ne bi bilo previse razlike u danima pauze.
Ma kazna je nebitna.
Bolje da je nazvao Montrezla crnjom, ne bi dobio kaznu za to
Nail for Real je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25Bolje da je nazvao Montrezla crnjom, ne bi dobio kaznu za to.
![]()
Ne treba zaboraviti ovoBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25Pogrijesio sam cijeli fudbalski teren sto se procjene kvalitete doticnog tice i to priznajem, ali nema dileme da je prava ljiga i hinja![]()
To je navodno bila montaza kao i jos jedan incident sa Bajom tako da mu to ne treba uzimati za zlo. Ukoliko se ispostavi da je stvarno ljubitelj lika i djela istog, proklet bio ko ga bude podrzavao barem na ovom forumuTheChief je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:36Ne treba zaboraviti ovoBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25Pogrijesio sam cijeli fudbalski teren sto se procjene kvalitete doticnog tice i to priznajem, ali nema dileme da je prava ljiga i hinja![]()
Ima i ovo.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:38To je navodno bila montaza kao i jos jedan incident sa Bajom tako da mu to ne treba uzimati za zlo. Ukoliko se ispostavi da je stvarno ljubitelj lika i djela istog, proklet bio ko ga bude podrzavao barem na ovom forumuTheChief je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:36Ne treba zaboraviti ovoBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25Pogrijesio sam cijeli fudbalski teren sto se procjene kvalitete doticnog tice i to priznajem, ali nema dileme da je prava ljiga i hinja![]()
Nije montaza ,Bio je priznao glupost,kao Kada je pjevao ,pustao Zvezdine pjesme ,gdje se pjeva o Albancima.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:38To je navodno bila montaza kao i jos jedan incident sa Bajom tako da mu to ne treba uzimati za zlo. Ukoliko se ispostavi da je stvarno ljubitelj lika i djela istog, proklet bio ko ga bude podrzavao barem na ovom forumuTheChief je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:36Ne treba zaboraviti ovoBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25Pogrijesio sam cijeli fudbalski teren sto se procjene kvalitete doticnog tice i to priznajem, ali nema dileme da je prava ljiga i hinja![]()
Nisam za ovo znao. Pao mi je u ocima bas.TheChief je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:41Ima i ovo.
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.p ... id=1671650
Ovo skandiranje. Od 50 sek videa 20 se govori "ubij, zakolji, da siptar ne postoji" i kasnije se pravi lud.
Pa jeste za ove pacenike, nista drugo u zivotu nemaju osim da pljuju po poznatim licnostimadirkules je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:55Ljudi nije tema gdje se procjenjuju, preispituju moralne kvalitete igrača kao osobe ili koju muziku preferiraju, koji su im filmovi najdraži, otvorite temu za to. Ovdje bi rebalo da se komentariše isključivo ono što se dešava na terenu i posljedice pa i to što je gađao sudiju loptom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.