Imam osjecaj kada bi se cudo desilo da nadje neku curu i ona ga ostavi da bi bio u stanju da je pita "a jel zbog Zelje"?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo ga jos jedan zalutali insan.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:27E moj mitomane kada ste vi osvajali titule, onda nije bila BH cemer liga.
A dolazi osma godina , i djeca krenuse u drugi razred
Bila je cemer, ali je makar nismo osvajali na smijesne nacine kao vi i zrinjski.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:27E moj mitomane kada ste vi osvajali titule, onda nije bila BH cemer liga.
A dolazi osma godina , i djeca krenuse u drugi razred
Aj nadjite neku bolju pricu bgti... Ova je i na pocetku mogla nekako proci, al sad je zaqurac.
Kad ste komedija, a ja komedije volim da gledam.ReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:25Ja mislim da ovaj @Zip ka se probudi prvo pomisli na Zelju, pa onda krene sa danom. Zajedno sa par pojedinaca sa pdfa Sarajeva non-stop, ali bas non-stop uzima Zelju u usta. Nevezano o cemu je rijec, stadion, pare, igraci, titule bla bla... I onda im krivo kad se ljudi sprdaju na njihov racun. Nazalost mnogi normalni navijaci Sarajeva trpe zbog te djece koja spava na ovom forumu i mlati praznu slamu.
Imam osjecaj kada bi se cudo desilo da nadje neku curu i ona ga ostavi da bi bio u stanju da je pita "a jel zbog Zelje"?![]()
Sustina je to da, hajmo reci, igrom slucaja, Savez da je pustio da se nastavi prosla sezona, vrlo lako bismo mogli biti mi, koji su osvojili titulu, ili da nisu onda svirali 2 penala u Bijeljini Zrinjskom, i tada smo mogli biti sampioni. Tako da tih 8 godina, nije isto ko vasih 7-8, koliko je vec bilo posta.Zip je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:34Aj nadjite neku bolju pricu bgti... Ova je i na pocetku mogla nekako proci, al sad je zaqurac.
Cirkus ste vi jer u ovakvoj ligi, kakvu ti kazes, niste 8 godina osvojili.
I sad vi takvi ismijavate titule drugih
Pa sad ti skontaj kakav smo mi cirkus, a kakav ste vi tek...
farrys je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:38Sustina je to da, hajmo reci, igrom slucaja, Savez da je pustio da se nastavi prosla sezona, vrlo lako bismo mogli biti mi, koji su osvojili titulu, ili da nisu onda svirali 2 penala u Bijeljini Zrinjskom, i tada smo mogli biti sampioni. Tako da tih 8 godina, nije isto ko vasih 7-8, koliko je vec bilo posta.Zip je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:34Aj nadjite neku bolju pricu bgti... Ova je i na pocetku mogla nekako proci, al sad je zaqurac.
Cirkus ste vi jer u ovakvoj ligi, kakvu ti kazes, niste 8 godina osvojili.
I sad vi takvi ismijavate titule drugih
Pa sad ti skontaj kakav smo mi cirkus, a kakav ste vi tek...
Mitomane, procitaj jos jednom sta sam ja napisao , a sta si ti odgovorio.ReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:29Evo ga jos jedan zalutali insan.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:27E moj mitomane kada ste vi osvajali titule, onda nije bila BH cemer liga.
A dolazi osma godina , i djeca krenuse u drugi razredU istom postu kudis tu istu ligu u kojoj najavljujes nove titule.
![]()
![]()
Ovaj pdf je fakat otisao u onu stvar.
Mitomane, mitomane, mitomaneKockoglavi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:52Mitomane, procitaj jos jednom sta sam ja napisao , a sta si ti odgovorio.ReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:29Evo ga jos jedan zalutali insan.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:27E moj mitomane kada ste vi osvajali titule, onda nije bila BH cemer liga.
A dolazi osma godina , i djeca krenuse u drugi razredU istom postu kudis tu istu ligu u kojoj najavljujes nove titule.
![]()
![]()
Ovaj pdf je fakat otisao u onu stvar.
Malo se gubis.
Istina boli.farrys je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:13Mitomane, mitomane, mitomaneKockoglavi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:52Mitomane, procitaj jos jednom sta sam ja napisao , a sta si ti odgovorio.
Malo se gubis.
Mitomane, mitomane, mitomane,
Vrati se odakle si dosao, mitomane
Peres nas vec vise sa jedno te istom rijeci
Da su babi muda....SoulEclipsee je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:53Ovako su se pitari qurcili prosle godine pa im uvalismo 5 pa poslije 3 i sigurno bi ih opet mlatnuli,onda je bio muk na forumu pola ih se sakrilo a neki su i nestali nema ih vise a neki su opet isplivali kad su prekinuli ligucast izuzecima ima normalni.Da se nastavila liga sigurno je nebi osvojili ,ostalo svi znamo kako se zavrsila.Karma je qucka samo laganice
![]()
BratSoulEclipsee je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:53Ovako su se pitari qurcili prosle godine pa im uvalismo 5 pa poslije 3 i sigurno bi ih opet mlatnuli,onda je bio muk na forumu pola ih se sakrilo a neki su i nestali nema ih vise a neki su opet isplivali kad su prekinuli ligucast izuzecima ima normalni.Da se nastavila liga sigurno je nebi osvojili ,ostalo svi znamo kako se zavrsila.Karma je qucka samo laganice
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.