Nemojte se momci zahebavati molim vas.
UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Liga nacije će bukvalno odrediti u kojem si šeširu na EURO kvalifikacijama 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Naravno da pratimo ove utakmice jer su 5x bolje od prijateljskih protiv Albanije, Luksemburga, Rumunije, Senegala, JKoreje i sl.
Jednostavno igra se na ozbiljnijem nivou i to se jasno vidjelo proslu jesen.
A naravno da nam je LN nebitna u odnosu na baraz.
...
Nasa nesreća je sto se bas sad ne igra pred navijacima...priča bi sigurno drugacija bila i vec protiv Poljske bi bilo puno Bilino polje a pogotovo protiv Holandije i Italije.
Jednostavno igra se na ozbiljnijem nivou i to se jasno vidjelo proslu jesen.
A naravno da nam je LN nebitna u odnosu na baraz.
...
Nasa nesreća je sto se bas sad ne igra pred navijacima...priča bi sigurno drugacija bila i vec protiv Poljske bi bilo puno Bilino polje a pogotovo protiv Holandije i Italije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na toj poziciji nam ne treba Ara Hodžić, samo će se Džeko bezveze morati vraćati dublje po loptu, jer momak nije nikakav kreator, i ovaj će bukvalno biti igrač manje. Dodaj tome da ništa ne može ponuditi u defanzivi i imaš igrača manje i u posjedu kao i bez.hurem je napisao/la: ↑02 sep 2020, 20:52Ma igrat ce Sanicanin umjesto Bicakcica...pretpostavljam.
Ja bih radije njega ili Kovacevica nego Bicu. Jednostavno su spremniji. + Sunjic.
Krenuo bih i s Hodzicem u prvih 11...na mjestu 10-ke jer tesko da ce Dzeko propustiti ovu utakmicu....Civic ispred Kolasinca..Gojak i Cimirot starteri naravno.
Uglavnom krenuo bih s ovima sto su odigrali vec nekoliko utakmica..nek trce. Ionako smo oslabljeni.
Ako već guraš Aru Hodžića, može igrati samo kao drugi napadač. Da se pozvao Demirović, moglo se igrati 3-5-2 Ara i Demirović 2 napadača, ali ovo je preozbiljna ekipa za neke zezancije.
Prirodno bi Hajradinović trebao igrati tu poziciju, ali od onog što sam ga gledao, poprilično je užasan.
Nemamo ni jednog pristojnog kreatora u ekipi, neko ko će vući konce od polovine do protivničkog šesnaesterca, praviti višak, igrati dupli pas itd.
Uostalom u 4-3-3 moraš imati box to box kreatora koji će i defanzivno pomoći ekipi, a ne samo klasičnog AM. Bajke je trenutno misterija za sve nas.
⚜️~⚜️~⚜️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jesi to Sasu i Ichu slusaoforgempp je napisao/la: ↑02 sep 2020, 21:58Nemojte se palit na ove utakmice, tj ako obe izgubimo pa da padamo u ambis, ili ako dobijemo da euforije neke stvaramo, ovo takmicenje je nebitno za sve, osim za UEFU koja puni kasu i za trenere koji probavaju razlicite stvari, sve nam treba biti usmjereno ka Sj. Irskom.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ok
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sehic
Kvrzic - Sunjic - Bicakcic - Kolasinac
Besic/Hadziahmetovic - Cimirot
Visca - Hajradinovic - Gojak
Dzeko
Gledam, razmisljam... po meni najbolja opcija trenutno... Sehic je branio u zadnje vrijeme, Beg je vece ime ali je isto tako drugi golman zadnji 9 mjeseci.
Kvrzic je fino odigrao protiv Finkske, ne bi bilo pametno sa Cipeticem koji igra u nasoj ligi. Civic moze komotno umjesto Kolasinca taj duel mi je 50/50
Mozda eventualno Menalo umjesto Hajdarevica onda stavit Gojaka u sredinu...
Kvrzic - Sunjic - Bicakcic - Kolasinac
Besic/Hadziahmetovic - Cimirot
Visca - Hajradinovic - Gojak
Dzeko
Gledam, razmisljam... po meni najbolja opcija trenutno... Sehic je branio u zadnje vrijeme, Beg je vece ime ali je isto tako drugi golman zadnji 9 mjeseci.
Kvrzic je fino odigrao protiv Finkske, ne bi bilo pametno sa Cipeticem koji igra u nasoj ligi. Civic moze komotno umjesto Kolasinca taj duel mi je 50/50
Mozda eventualno Menalo umjesto Hajdarevica onda stavit Gojaka u sredinu...
Marjan na liveu na ytJavierBosnia je napisao/la: ↑03 sep 2020, 00:51Jesi to Sasu i Ichu slusaoforgempp je napisao/la: ↑02 sep 2020, 21:58Nemojte se palit na ove utakmice, tj ako obe izgubimo pa da padamo u ambis, ili ako dobijemo da euforije neke stvaramo, ovo takmicenje je nebitno za sve, osim za UEFU koja puni kasu i za trenere koji probavaju razlicite stvari, sve nam treba biti usmjereno ka Sj. Irskom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Najbolja solucija je gledati preko antene, ja nedavno halalio 10ak maraka.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑02 sep 2020, 17:14Gdje će biti PRIJENOS utakmica Lige Nacija?
Nemam NOVA BH vec duzi period... Hvala.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Slusalica brate, jel' ga nema i je li perfidno?
PS. Ovakve igrace treba odmah odstraniti kao primjer drugima, neka se prodaje preko Borca, a ne reprezentacije za koju ga boli kita, ucero mu Vico.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- grbavicka1921
- Kontakt:
Šta drugo očekivati od srbo-četnishkog agresora?!Beduin je napisao/la: ↑03 sep 2020, 08:17Slusalica brate, jel' ga nema i je li perfidno?
PS. Ovakve igrace treba odmah odstraniti kao primjer drugima, neka se prodaje preko Borca, a ne reprezentacije za koju ga boli kita, ucero mu Vico.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Zeljeznicar za zivot cijeli!
na aerodromu svi nose maske osim kapetana broda, 'ta ce njemu to:-)
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Postava koja nas je unistila u proslim kvalifikacijama.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
De nam brate sastavi svoju idealnu postavu da vidimo i to 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Italijani će igrati 4-3-3, imat će brzu trojicu u napadu Imobille, Chiesa i Insigne, možda kombinacija sa Zaniollom, bitno je da odigramo disciplinovano, u bloku jer u zračnim duelima i ubačajima ne bi smjeli praviti problem.
Nemaju neke divlje kreatore na sredini terena pa da nas sasijeku vjerovatno će biti Barella Jorginho i možda Sensi.
Nadam se da naši cirkusanti neće izlaziti visoko, tj da će stoperi i vezni biti u sinergiji i malo dublje biti kod gola.
Talijanima najveći adut su tranzicije, kad budemo gubili posjed i korištenje ove brze front 3. I naravno prekidi, kad buu dolazili njihovi štoperi.
Nemaju neke divlje kreatore na sredini terena pa da nas sasijeku vjerovatno će biti Barella Jorginho i možda Sensi.
Nadam se da naši cirkusanti neće izlaziti visoko, tj da će stoperi i vezni biti u sinergiji i malo dublje biti kod gola.
Talijanima najveći adut su tranzicije, kad budemo gubili posjed i korištenje ove brze front 3. I naravno prekidi, kad buu dolazili njihovi štoperi.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 sep 2020, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Vala samo nek nasi ne igraju vise onu sugavu 4 3 3 formaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
4-3-3 koristiš kad imaš Insignea na lijevom krilu a ne buregdžiju. Naši cirkusanti iz saveza to počeli furat iz nekog razloga jer je eto svi poznati treneri to rade.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 sep 2020, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
- JavierBosnia
- Kontakt:
On je svoju sastavio ovakvim i slicnim komentarimaWandelanoite je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:22Bajevic je najveci idiot na klupi reprezentacije u njenoj historiji, covjek je sjebo i Robija.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma wandi niko i nista ne valja.
...
Uglavnom, izgubiti necemo.
Vjerujem Bajevicu i Custovicu...ostalima u stručnom stabu ne.
...
Uglavnom, izgubiti necemo.
Vjerujem Bajevicu i Custovicu...ostalima u stručnom stabu ne.
hurem optimista kao uvijek unazad 2 godine:-)
pricajte vi sta hocete, ovo sto wanda pise o 352 i izboru igraca ima smisla, itekako:-)
znam da cu lagano ispratiti tekmu kao da je neka najbezveznija, pod uslovom da sportklub pusti tekmu na nasem podrucju. Upitno je hocu li je i gledati ako budem morao streamove ganjati:-)
Nekad me bude strah koliko sam ohladio od repke u zadnje vrijeme a do unazad par godina brojao dane, sate..
kakav je samo praznik bio u zenici na dan tekme, na stadion se ulazilo i 3 sata prije pocetka.
pricajte vi sta hocete, ovo sto wanda pise o 352 i izboru igraca ima smisla, itekako:-)
znam da cu lagano ispratiti tekmu kao da je neka najbezveznija, pod uslovom da sportklub pusti tekmu na nasem podrucju. Upitno je hocu li je i gledati ako budem morao streamove ganjati:-)
Nekad me bude strah koliko sam ohladio od repke u zadnje vrijeme a do unazad par godina brojao dane, sate..
kakav je samo praznik bio u zenici na dan tekme, na stadion se ulazilo i 3 sata prije pocetka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.