Igrace Zelje BL i Handzic U19 oko 12 sati.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ima li kakva ozbiljna stranica prve lige FBiH? Ova što ismijava šta stigne je komedija, daleko je od ozbiljne stranice. Jedne prilike su ismijavali i Fadila Hodžića pa je neko ostavio komentar imenom i prezimenom ko vodi tu stranicu i odakle je, naravno komentar je izbrisan čim ga je admin pročitao...denimb je napisao/la: ↑02 sep 2020, 16:44
I eto vam ona stranica na FB, sad vidite cija je, zahebavati Semsu, praviti razdor medju navijacima klubova to mu je posao...odrzavati ovakvo stanje, sad je pokazao da je na platnom spisku ovog **** federalnog saveza, kojeg cobani vode sa kupljenim diplomama, dok svi pisu o ovome on ni rijeci...o Semsi ce malo poslije, dok se stisa ovo.
Nije to taj.nebeskasila je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:43Mislim da su pisali da navijač Olimpika vodi onu stranicu zvani Aldin ali nisam siguran. Tako sam čitao. Ko god da vodi samo se zayebava jer nije ništa profesionalno pola klubova sprda
Momak je iz Goražda. Sad putuje s njima najčešće. Do skora je bio s Olimpikom sve, al je nešto pukla tikva na relaciji Olimpik - on. Jednom sam ovdje napisao njegovo ime i prezime, izbrisan mi komentar i upozoren pred ban. Zašto, ne znam. Al većina nas zna ko je...harden je napisao/la: ↑02 sep 2020, 21:45Nije to taj.nebeskasila je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:43Mislim da su pisali da navijač Olimpika vodi onu stranicu zvani Aldin ali nisam siguran. Tako sam čitao. Ko god da vodi samo se zayebava jer nije ništa profesionalno pola klubova sprda
Kad stranica ima 35 hiljada pratioca znas kako ide. Evo svi se slažemo da je frajer kreten, da nije u dosta stvari realan, da piše takve stvari kako bi se raja prepucavala i dizala mu rejting .. i jos dosta stvari, ali opet većina nas kuca tu stranicu da vidimo sta ima novo, jel sta objavio. Ušemio se čovjek dzaba sve.
Jest se uvezao, nema šta. Ja ga pratim samo zato što najbrže izbaci promjenu rezultata pa mi dobro dođe kad Igman igra u gostima,inače se smijem na objave.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 sep 2020, 00:49Kad stranica ima 35 hiljada pratioca znas kako ide. Evo svi se slažemo da je frajer kreten, da nije u dosta stvari realan, da piše takve stvari kako bi se raja prepucavala i dizala mu rejting .. i jos dosta stvari, ali opet većina nas kuca tu stranicu da vidimo sta ima novo, jel sta objavio. Ušemio se čovjek dzaba sve.
Pa da se hoće vratiti Munib Usanovic da smijeni ove lopove ja bi bio sretan a kamoli neko drugi7aprildomemoj je napisao/la: ↑03 sep 2020, 06:54Evo ja npr. nisam nikad posjetio tu stranicu a znam za nju jer dodje mi obavjest kad neko od prijatelja lajka neku objavu ili komentira. A ovdje na ss ima tekstualni prijenos svih tekmi tako da nešto ne vjerujem da je tamo nesto ažurnije. Ako Tigar u Krajini smijeni Durića i kompaniju pa na čelo NSFBIH dođu drugi ljudi onda možda se može nešto i očekivati. Ovako sa ovim poltronima na čelu Saveza samo tonemo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.