FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 02 sep 2020, 18:22

I to sto ima BH pasos nam igra ulogu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dobrinja12345
Kontakt:

Post Postao/la Dobrinja12345 » 02 sep 2020, 18:24

MortemHz je napisao/la:
02 sep 2020, 18:16
marconato je napisao/la:
02 sep 2020, 17:58
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 sep 2020, 17:36
Vala bas, sta te boli briga ko ce nama doci i sta mi mislimo o Ozegovicu...
Obzirom da me se x puta prizivalo ovde da dajem svoje misljenje o (potencijalnim) pojacanjima iz Srbije, podijelio sam ga i za Ozegovica.

Ako vi mislite da je extra pojacanje, ok, vasa stvar... :wave:
Naravno, čim te više ljudi citira i piše javno na temi da daš svoje mišljenje onda ga slobodno i napiši. Upućeniji si od nas svakako i cijeni te dosta forumaša. Ožegović je po meni jedan od najvećih talenata na balkanu bio dugi niz godina ali nikada to nije mogao do kraja ''izgurati''. Nije on star, i dalje ima šanse ali po meni je imao mnogo veći potencijal prije par godina, fakat sam očekivao dobru karijeru, ne znam je li do mene.
Koji su po tebi bolji igrači od njega a da koštaju kao on?
Zerina ???

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 sep 2020, 18:31

MortemHz je napisao/la:
02 sep 2020, 18:16
marconato je napisao/la:
02 sep 2020, 17:58
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 sep 2020, 17:36
Vala bas, sta te boli briga ko ce nama doci i sta mi mislimo o Ozegovicu...
Obzirom da me se x puta prizivalo ovde da dajem svoje misljenje o (potencijalnim) pojacanjima iz Srbije, podijelio sam ga i za Ozegovica.

Ako vi mislite da je extra pojacanje, ok, vasa stvar... :wave:
Naravno, čim te više ljudi citira i piše javno na temi da daš svoje mišljenje onda ga slobodno i napiši. Upućeniji si od nas svakako i cijeni te dosta forumaša. Ožegović je po meni jedan od najvećih talenata na balkanu bio dugi niz godina ali nikada to nije mogao do kraja ''izgurati''. Nije on star, i dalje ima šanse ali po meni je imao mnogo veći potencijal prije par godina, fakat sam očekivao dobru karijeru, ne znam je li do mene.
Koji su po tebi bolji igrači od njega a da koštaju kao on?
Pa evo recimo kao sto sam rekao, pada mi na pamet Nikolić iz Spartaka. Pricam iskljucivo o njegovim licnim primanjima. Kad ga je mogao Spartak dovesti, mozete i vi. Msm da je on na pozajmici iz Partizana,zato i naglasavam primanja.
Ne vjerujem da bi bio nesto puno ni za otkupiti. Slicna prica kao sto je Olimpija dovela Ivanovića neki dan...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 sep 2020, 18:52

I onda za godinu opet trazi napadaca

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2020, 18:53

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 sep 2020, 18:57

Ma nije ni jeftin Ozegovic sigurno u Partizanu je igrao skoro za 150K eura godisnje,u Njemackoj i vise sigurno.Prosle godine je odbio Rozenborg jel su mu davali malo para on trazio 250-300 .Znaci u Njemackoj je dobio te pare sigurno vjerovatno i vise od toga.I ako mu je karijera sad u padu a prije godinu da je odbio ove cifre pitanje koliko bi i sad trazio sigurno ispod 15 milja mjesecno nevjerujem da ce igrati.

Rozenborg Ožegoviću nudi oko 150.000 evra na godišnjem nivou, što je zarada gotovo identična onoj koju ima i u Partizanu. S tom razlikom što se u Srbiji sa tim novcem živi sasvim bezbrižno, dok je u Norveškoj standard života mnogo, mnogo viši i pomenuta suma ne predstavlja ništa sem solidne plate, a Ožegović želi da "izboksuje između 250.000 i 300.000 evra.

Plus mu je glede godina,toga sto ima papire nase,minus sto bi ga vracali u zivot sto mu karijera ide prema dole,minus sto je lud u glavu(dobro to nekad moze i plus biti).

Generalno rizik je ali eto ko ne riskira i ne profitira.U dva smjera sam glede njega,imam i za argumenata imam i dosta protiv.Nesto svakako dovesti trebamo,vremena sve manje za to,teska odluka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 sep 2020, 18:58

MortemHz je napisao/la:
02 sep 2020, 18:53
slika
Vidi, vidi...Sta se moderator sjetio...Tali maske u privatnoj reziji i jos ovdje reklamira...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 sep 2020, 18:58

Stvarno mislis da mi mozemo priustiti Nikolica.
Nasa realnost i realnost lige su igraci koji su opali u formi pa im trebaju nase oranice za se vrate u zivot. Zato, ako je istina, nasi ganjaju Ozegovica i slicne, bas kao sto je npr Hrvoje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2020, 19:05

Vanja8 je napisao/la:
02 sep 2020, 18:58
MortemHz je napisao/la:
02 sep 2020, 18:53
slika
Vidi, vidi...Sta se moderator sjetio...Tali maske u privatnoj reziji i jos ovdje reklamira...
Nisu ove za tebe svakako... :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 sep 2020, 19:05

Kada @marconato shvati da nismo u rangu Zvezde niti Partizana bit će lakše i njemu a posebno nama.
Pročitah da jedni za Sadiqa daju 40 hiljada eura a drugi za Boakyea 60 hiljada eura mjesečno. Sve i da to nije istina, manje od toga nije 100%.
I onda kaže Ožegović je za 10 hiljada eura loš igrač. A nama za 10 hiljada maraka Ahmetović jedan od najboljih igrača.

Ja odgovorno tvrdim da ako dodje prepišat će ligu i bit njen njbolji strijelac, ako bude htjeo naravno i ako nije neki boliqrac, jer sam momka gledao i u Vojvodini i u Partizanu posebnoo, više puta.

A i ovi naši ovdje se odmah naložili, nešto kao nisu zadovoljni, a 75% vas nije ga gledalo ni pratilo.
I nadasve to momak ima 26 godina, idealno za ulazak u formu i napredovanje, te eventualnu prodaju.

Ni Zvezda ni Partizan nisu mjerilo, pored njihovih Sadiqa, Kataia, Boakyea, Bena, Asana, Tošića, Stevanovića... Ožegović i dodje kao srednja klasa, a da ima mjesta kod ta dva tima sa nama se ne bi ni povezivao.

Sigurno je slučajno igrao za dva najbolja tima u Srbiji, u drugoj njemačkoj i u solidnoj ruskoj ligi, valjda ga menadzeri guraju.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 02 sep 2020, 19:10

ajdohordas je napisao/la:
02 sep 2020, 19:05
Kada @marconato shvati da nismo u rangu Zvezde niti Partizana bit će lakše i njemu a posebno nama.
Pročitah da jedni za Sadiqa daju 40 hiljada eura a drugi za Boakyea 60 hiljada eura mjesečno. Sve i da to nije istina, manje od toga nije 100%.
I onda kaže Ožegović je za 10 hiljada eura loš igrač. A nama za 10 hiljada maraka Ahmetović jedan od najboljih igrača.

Ja odgovorno tvrdim da ako dodje prepišat će ligu i bit njen njbolji strijelac, ako bude htjeo naravno i ako nije neki boliqrac, jer sam momka gledao i u Vojvodini i u Partizanu posebnoo, više puta.

A i ovi naši ovdje se odmah naložili, nešto kao nisu zadovoljni, a 75% vas nije ga gledalo ni pratilo.
I nadasve to momak ima 26 godina, idealno za ulazak u formu i napredovanje, te eventualnu prodaju.

Ni Zvezda ni Partizan nisu mjerilo, pored njihovih Sadiqa, Kataia, Boakyea, Bena, Asana, Tošića, Stevanovića... Ožegović i dodje kao srednja klasa, a da ima mjesta kod ta dva tima sa nama se ne bi ni povezivao.

Sigurno je slučajno igrao za dva najbolja tima u Srbiji, u drugoj njemačkoj i u solidnoj ruskoj ligi, valjda ga menadzeri guraju.
ma pusti ovog lako je tudjim parama se rasipati ,lako je kad drzava sve placa kad imas manijaka na celu drzave koji navija za taj klub ,kada imas penal kad zagusti ,nek im tomane vrijedi tih miliona a Ozegovic bolji igrac od njega ...
Zato tamo imas da navijaci postanu milioneri da gradjevinske firme prijavljuju na stadionu marakani ,u zamjenu da budu ulicna vojska Av ,ali sad su dobili konkurenciju sa druge strane u vidu Janicara (stara srpska rijec i grupa )...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 02 sep 2020, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 sep 2020, 19:15

Dovodili smo mi igrace koji su bili pljuvani na svakom koraku , ismijavaju, potcjenjivani...
Nije im se vjerovalo,prozivala se Uprava, SD i na kraju ti isti igraci postadoše kao zakletva...
Kad se sjetim kako se pisalo za Tatara, Rahmanovica,ranije cak i za Mersu...

Evo ovih dana citam za Pejovica, pjevač, polovnjak iz Srbije i za 45 minuta covjek postade ikona...

Ko garantuje da Ozegovic kod nas ne bi vratio formu,ko garantuje kod nas ne bi opet eksplodirao...

Ali niko ne moze dati garanciju i da bi...
Talentovan je igrac, ima njuh za gol, brzinu, sve ono sto nama treba...

Iskreno,volio bih da dodje,jer je napadac kontra onog profila kojeg godinama gledamo i ta promjena u stilu bi nam donijela neku novu dimenziju...
Nadam se da ce potpisati pa cemo onda suditi o njegovim kvalitetima

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 sep 2020, 19:48

marconato je napisao/la:
02 sep 2020, 17:04
Denchi je napisao/la:
02 sep 2020, 17:00
A glava mu u oblacima idalje, on misli da treba u psg-u igrat...
Debilko...Nema navijaca Partizana koji mu nije zelio vidjeti ledja!

Da se ovde prica o recimo Nikoliću koji kida u Spartaku i koji je isto bio u Partizanu, moglo bi se reci o potencijalno yebackom pojacanju, ali Ožegović.. :damn:

Nisam upratio odakle dolazis(promaklo mi). Hvala ti sto dijelis svoje misljenje s nama. FKS trebaju igraci po kvalitetu i karakteru slicni STANOJEVICU.
Momak koji je promjenio pristup gostujucim utakmicama FKS ( zajedno sa Rahmanovicem), momak koji je tesko povrjedjen stao na Sjever i vodio navijanje. Dobar je bio i Lazic, pravi profesionalac, ali bez emocije koju je ispoljio Stanojevic. Dakle momci od 24-26 god., sa ambicijom za napredak.

Nije da u BiH nema talenata, ali do 17 god. Problem je sto nemamo strucne ljude da ih provedu do seniora. To u Srbiji ima, jer sve sto je bilo strucno u bivsoj drzavi je islo u Begis. Izgradili ste taj strucan pristup u svim kolektivnim sportovima.Ponjelo me, hvataju me prenosi. Vozdra :thumbup:

PS. Molim te misljenje o Pejovicu. Hvala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 sep 2020, 20:00

Moze slika Besima ona sa bordo sedmice?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 sep 2020, 20:13

Cujem danas, ako se Adukor vrati, da bi trebali pojedini forumasi da se zabrinu...
Hoce Vedad da ga pita Zasto nije produžio ugovor prosle godine i zna li ko mu je to polupao prozore u februaru... :hmmmmm:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 sep 2020, 20:16

Vanja8 je napisao/la:
02 sep 2020, 19:15
Dovodili smo mi igrace koji su bili pljuvani na svakom koraku , ismijavaju, potcjenjivani...
Nije im se vjerovalo,prozivala se Uprava, SD i na kraju ti isti igraci postadoše kao zakletva...
Kad se sjetim kako se pisalo za Tatara, Rahmanovica,ranije cak i za Mersu...
Evo ovih dana citam za Pejovica, pjevač, polovnjak iz Srbije i za 45 minuta covjek postade ikona...
Ko garantuje da Ozegovic kod nas ne bi vratio formu,ko garantuje kod nas ne bi opet eksplodirao...
Ali niko ne moze dati garanciju i da bi...
Talentovan je igrac, ima njuh za gol, brzinu, sve ono sto nama treba...
Iskreno,volio bih da dodje,jer je napadac kontra onog profila kojeg godinama gledamo i ta promjena u stilu bi nam donijela neku novu dimenziju...
Nadam se da ce potpisati pa cemo onda suditi o njegovim kvalitetima

Sve je to tacno @Vanja , ali gore nabrojani i recimo Stanojevic su usli na mala vrata. Ozegovic je u nivou TSS , vjerovatno vrlo skup, samim tim i vrlo rizican. Doci ce aBd vrijeme kad cemo takve dovoditi, bez puno dumanja. Od 4 bar 2 cemo pogoditi. Sad fula bi bila pogubna. Znam da dobar igrac nije skup , ali ovaj mi bas suhveli. Nigdje nije godinu dana ostao. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 sep 2020, 20:20

Vanja8 je napisao/la:
02 sep 2020, 20:13
Cujem danas, ako se Adukor vrati, da bi trebali pojedini forumasi da se zabrinu...
Hoce Vedad da ga pita Zasto nije produžio ugovor prosle godine i zna li ko mu je to polupao prozore u februaru... :hmmmmm:
odma se brata paulusa sjetim hahahaha
Ja cu od sad svakog preventivno popljuvati ovi sto ih pohvalim lose prođu halali unaprijed.
You are someone else I am still right here

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 sep 2020, 20:21

Opet bubanje nekim imenima kapitalaca, a nista od toga, slobodno mozete prekriziti Ožegovića. Ovde kao da je nekom stalo da licitira nekim imenima kapitalaca, pa kada upadnemo u prvu krizu bice eto imali smo ih nudili nam se tamo vamo, a istina je potpuno drugacija. Pa danima ne mogu Irfana Hadzica da premuntaju da potpise za nas jer eto ganja nesta vani, a kamo li te neke srpske "extra" igrace da mozemo dovoditi u ovu ligu iz koje i juniori gledaju da se ispale sto prije.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 02 sep 2020, 20:21

zagorski je napisao/la:
02 sep 2020, 17:21
mirzatele je napisao/la:
02 sep 2020, 17:19
Adukor nije igrao zadnjih 6 mjeseci kod nas, pa onda za godinu dana u Mađarskoj 7 nastupa :bow:
Taman profil igraca kakav mi (uglavnom) dovodimo :mrgreen:
Da je to desni bek ili napadac pa haj,ovako stvarno nejasno,cuj zadnji vezni a imas ih vec 4 plus akademac i to nespreman zadnji vezni :bow: al neka opet treba braniti Hadziju nije do njega ba,mi smo samo pljuvaci :pinokio:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 sep 2020, 20:24

Sanchez1987 je napisao/la:
02 sep 2020, 20:21
zagorski je napisao/la:
02 sep 2020, 17:21
mirzatele je napisao/la:
02 sep 2020, 17:19
Adukor nije igrao zadnjih 6 mjeseci kod nas, pa onda za godinu dana u Mađarskoj 7 nastupa :bow:
Taman profil igraca kakav mi (uglavnom) dovodimo :mrgreen:
Da je to desni bek ili napadac pa haj,ovako stvarno nejasno,cuj zadnji vezni a imas ih vec 4 plus akademac i to nespreman zadnji vezni :bow: al neka opet treba braniti Hadziju nije do njega ba,mi smo samo pljuvaci :pinokio:
Oremus na beka, Adukor u vezu....
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, Bordo10, kanarinac, Kyle88, napoleon72, pitara, Venom i 60 gostiju.