Morat će i drugi reagovati.Leipzig ima odobrenje gradskih zdravstvenih vlasti da ponovo otvori tribine.
Leipzig će na Red Bull Areni 20. septembra dočekati Mainz, a susretu će prisustvovati oko 8.400 navijača. To je oko 20 posto kapaciteta.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
-
- Kontakt:
Volland je dobar igrač, Alario također ali ne vidim razlog za paniku zbog odlaska njih dvojice ako ih zamjene Schick i Boga... Napadacki trojac Diaby-Schick-Boga je na papiru fenomenalan, ne brinem ja za Leverkusen rade oni dobar posao.
Vise me brine Hertha, novca se ima ali jednostavno jako je tesko dovesti neko jace ime u klub koji tek gradi neku ozbiljniju momcad, mislim da je njima Draxler prvi pick i da su sve snage na njega bačene, zasad nema plodova.
Vise me brine Hertha, novca se ima ali jednostavno jako je tesko dovesti neko jace ime u klub koji tek gradi neku ozbiljniju momcad, mislim da je njima Draxler prvi pick i da su sve snage na njega bačene, zasad nema plodova.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hertha ce se morati okrenuti talentima i na taj način graditi ekipu.
Mad na trzistu imaju dosta kvalitetnih Nijemaca koje bi mogli dovesti.
S obzirom da se spominje cifra od 150 mil eura, ja bih doveo 4 do 5 jakih imena.
Poceo bih od Gosensa i Draxlera...
S obzirom da se spominje cifra od 150 mil eura, ja bih doveo 4 do 5 jakih imena.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ajde draxler i nekako , ali gosenso iz onakve Atalante da dodje u Hertu, lik standardan igrac vec sad jedne jake ekipe koja ce ponovno igrati LP i da on napusti to da se bori za sredinu tablice za hertom...malo ozbiljnosti nebi skodilo
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne znam sta je tu problem, svi igrace Atalante zarade 38 mil eura. Pricamo iskljucivo sa aspekta ekonomija, Hertha mu moze ponuditi vecu platu, Svabo je, mozda bi ga sam projekat privukao. Njegova primanja u Atalanti su smijesna. Tousart je dosao iz 1/2 finaliste Lige prvaka u tu raspalu Herthu kako je zelis prikazati, malo realnosti ne bi skodilo.
Platu koju trenutno ima (mislim sedmicno 10,000 eura) moze mu ponuditi hama svaki drugoligas u Njemačkoj.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Moj post od 19.07.2020.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 18:02Hertha ce se morati okrenuti talentima i na taj način graditi ekipu.
Ne prepisuj Franče Riberijukraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:25Ova omladina ovdje konta da je fudbal u stvarnom životu kao i fudbal na igrici manager.
Pravi put Herte je da pokupi omladinu iz BL koji nisu za Bajern i BVB, te da se okrenu tržištima poput Francuske, gdje imaš masu mladih i talentiranih igrača, a ne koštaju puno. Možda i da pokupe par talenata iz Bel/Hol lige.
Uz dobrog trenera koji će to sve posložiti, za par godina Herta bi se mogla uključiti u borbu za LP.

Došao ti na moju priču

Nema veze halal vam bilo što vas dzaba učim i školujem o fudbalu, ne ljutim se ja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
E čuj školuje haha
Hertha bi kupovala talente da od njih napravi ekipu, vi kupujete talente da bi ih prodavali. **** apsurd...
Hertha bi kupovala talente da od njih napravi ekipu, vi kupujete talente da bi ih prodavali. **** apsurd...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da nastavim sa predavanjem, valjda ces nesto nauciti:FRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:52Hertha bi kupovala talente da od njih napravi ekipu, vi kupujete talente da bi ih prodavali. **** apsurd...![]()
Neki klubovi nemaju iza sebe bogatu regiju, niti velike kompanije, koje upumpavaju novac u njih, pa bukvalno moraju "proizvoditi" pare. Jedan takav klub je i Borusija Dortmund

Mislim da ti ovo kontas, ali da se samo pravis da ne kontas

Ako ovaj investitor nastavi sa velikim ulaganjima u Hertu, onda nece morati prodavati nikoga. Jednostavno ce imati vazda love, pa za prodajom nece biti potrebe.
Inace po posljednjim informacijama, ovi iz Herte ne znaju sta rade. Jer kako objasniti da imas budzet 150 miliona, a nemas plan kako ih potrositi

Primjer: Liverpool za Grujica trazi 20 miliona, a oni ne daju vise od 15. Nece valjda radi 5 miliona eura propustiti da kupe momka koji je prvotimac Herte zadnje 2 sezone

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Hertha zasad spava. Swallow, Tousart i onaj nizozemski bek su debelo premalo. A fali im poprilično kvalitete u svim linijama.
Swollow - Klunter (Zeefuik), Boyata, Stark (Torunarigha), Mittelstadt - Tousart, Meier (Ascasibar), Darida - Lukebakio, Piatek, Cunha je trenutno njihova najbolja momčad na papiru. Sad razmislite koliko ovih igrača bi bilo starteri u Dortmundu ili Leipzigu da bi shvatili koliko su oni trenutno daleko od prvih Bayernovih pratitelja.
Ako dovedu Draxlera i onog Soboslikara iz Salzburga, te eventualno Grujića, to bi izgledalo puno bolje. Meni je strašno da oni (ni Leipzig, Bayer, Wolfsburg ili Gladbach) nisu pokušali dovesti Kocha iz Freiburga.
Kad već spominjem Kocha, izgleda da će od njega kao renomiranog BL igrača i reprezentativca Njemačke biti skuplji transfer Joška Gvardiola koji nema 10 ozbiljnih seniorskih utakmica u karijeri. BL Tragedies.
Swollow - Klunter (Zeefuik), Boyata, Stark (Torunarigha), Mittelstadt - Tousart, Meier (Ascasibar), Darida - Lukebakio, Piatek, Cunha je trenutno njihova najbolja momčad na papiru. Sad razmislite koliko ovih igrača bi bilo starteri u Dortmundu ili Leipzigu da bi shvatili koliko su oni trenutno daleko od prvih Bayernovih pratitelja.
Ako dovedu Draxlera i onog Soboslikara iz Salzburga, te eventualno Grujića, to bi izgledalo puno bolje. Meni je strašno da oni (ni Leipzig, Bayer, Wolfsburg ili Gladbach) nisu pokušali dovesti Kocha iz Freiburga.
Kad već spominjem Kocha, izgleda da će od njega kao renomiranog BL igrača i reprezentativca Njemačke biti skuplji transfer Joška Gvardiola koji nema 10 ozbiljnih seniorskih utakmica u karijeri. BL Tragedies.
Gossens jedva ceka da sa konja predje na cuku i to lindru... iz cetvrtfinaliste lp (i drugu sezonu zaredom ucesnika lp) u ekipu koja tavori blizu dna... da hoce preci igdje iz atalante istog trena bi se juventus, napoli i inter angazovali da ga dovedu (ne sumnjam da bi i neki bogati englezi potegnuli novčanik za gossensom)... al covjek je sad zasad zadovoljan u atalanti jos uz to ce dobiti ogromno povecanje plate... siguran sam da jedva ceka da ga hertha pozove... a tako isto i draxler... koliko god bio nebitan faktor u psgu bolje samo trenirati sa neymarom i mbappeom nego biti glavni baja u herthi...
Ako je Draxleru vrhunac karijere trenirati sa Neymarom te igrati svaku treću utakmicu po 5 min onda je veća budala nego što sam mislio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto vi imate definitivno plan za trošiti pare.Kupi djete taman kad počne praviti razliku na terenu prodaj ga pa kukakj kako nemas para,i nemaš bogatu regiju.kraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2020, 08:01Da nastavim sa predavanjem, valjda ces nesto nauciti:FRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:52Hertha bi kupovala talente da od njih napravi ekipu, vi kupujete talente da bi ih prodavali. **** apsurd...![]()
Neki klubovi nemaju iza sebe bogatu regiju, niti velike kompanije, koje upumpavaju novac u njih, pa bukvalno moraju "proizvoditi" pare. Jedan takav klub je i Borusija Dortmund![]()
Mislim da ti ovo kontas, ali da se samo pravis da ne kontas![]()
Ako ovaj investitor nastavi sa velikim ulaganjima u Hertu, onda nece morati prodavati nikoga. Jednostavno ce imati vazda love, pa za prodajom nece biti potrebe.
Inace po posljednjim informacijama, ovi iz Herte ne znaju sta rade. Jer kako objasniti da imas budzet 150 miliona, a nemas plan kako ih potrositi![]()
Primjer: Liverpool za Grujica trazi 20 miliona, a oni ne daju vise od 15. Nece valjda radi 5 miliona eura propustiti da kupe momka koji je prvotimac Herte zadnje 2 sezone. Nije to neki macak u vreci, pa da ne znas sta kupujes i mislis da je puno dati 20 miliona, nego igrac koji ti je bio standardan u ekipi...
Molim te lijepo prvo,zar i vi nemate sponzore kao i bayern i bilo koji drugi klub.
Zar niste prije godinu čini mi se potpisali veliki sponzorski ugovor,nemoj me dezati za riječ ali neki dobavljač opreme ili sta već.
Nedaje regija pare već sponzori.A oni dolaze s rezultatima,ambicijama i igračima koji su zvijezde.
Vi itekako imate pare u poredjenju s nekim klubovima koji troše više a ni blizu su financijski stabilni kao vi.
Svakodnevni izgovor jednog prosječnog navijača BVB je nemamo bogatu regiju.
Nemamo para kao Bayern.
Pa bolan,imate ljude koji dovode sponzore,koji se bave tim,ako je stavrno tako i nemate a nije,onda vam je vodeći dio kluba kriv za to.
Ko je kriv što vi u narednu sezonu ulazite samo sa Halandom
Ko je kriv što kukate na golmana već godinama a ne dovoditw boljeg
Ko ke kriv što niste ni jedno pravo pojačanje doveli za narednu sezonu ni jedno
a znamo kakav će biti raspored i napor
Hertha nije klub bez plana,jer da jeste već bi potrošila te pare i nadala se nekom rezultatu.
Ljudi rade smisleno,i pametno.Ne žele baciti novac samo tako,u intervju koji su dali rekli su da će najveća pojačanja doći na kraju prelaznog roka jer nije lako ubjediti igrače da dodju u Herthu,koja neigra evropu.
Hertha je već u odnosu na predhodne godine napravila iskorak,jesuli mogli više jesu ali rade smisleno i napraviće kroz par godina tim za LP
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakvo elementarno nepoznavanje gradiva. Igrati i zivjeti u Berlinu za platu od nekoliko miliona eura i igrati u Atalanti za kikiriki nije nikakav pad. Sto se tice mogucnosti jednih i drugih to je neuporedivo. Svakom igracu je zivotna zelja igrati u Atalanti za milostinju. Masa igraca ide u lose premierligaske ekipe zbog novca, ne zbog Lige prvaka koju nikad igrati nece.Kompromis je napisao/la: ↑02 sep 2020, 09:43Gossens jedva ceka da sa konja predje na cuku i to lindru... iz cetvrtfinaliste lp (i drugu sezonu zaredom ucesnika lp) u ekipu koja tavori blizu dna... da hoce preci igdje iz atalante istog trena bi se juventus, napoli i inter angazovali da ga dovedu (ne sumnjam da bi i neki bogati englezi potegnuli novčanik za gossensom)... al covjek je sad zasad zadovoljan u atalanti jos uz to ce dobiti ogromno povecanje plate... siguran sam da jedva ceka da ga hertha pozove... a tako isto i draxler... koliko god bio nebitan faktor u psgu bolje samo trenirati sa neymarom i mbappeom nego biti glavni baja u herthi...
Kina te demantovala u svemu, zato razmisli kad nesto pises.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
E sad si se totalno pogubio. Pa klubovi iz najbogatijih regije Njemacke poput Hannovera, Frankfurta, Hamburga ili Stuttgarta godinama tavore po drugim ligama. Kako upumpavanje para, kakvi bakrači.kraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2020, 08:01Da nastavim sa predavanjem, valjda ces nesto nauciti:FRANK RIBERY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:52Hertha bi kupovala talente da od njih napravi ekipu, vi kupujete talente da bi ih prodavali. **** apsurd...![]()
Neki klubovi nemaju iza sebe bogatu regiju, niti velike kompanije, koje upumpavaju novac u njih, pa bukvalno moraju "proizvoditi" pare. Jedan takav klub je i Borusija Dortmund![]()
Mislim da ti ovo kontas, ali da se samo pravis da ne kontas![]()
Inace po posljednjim informacijama, ovi iz Herte ne znaju sta rade. Jer kako objasniti da imas budzet 150 miliona, a nemas plan kako ih potrositi![]()
Primjer: Liverpool za Grujica trazi 20 miliona, a oni ne daju vise od 15. Nece valjda radi 5 miliona eura propustiti da kupe momka koji je prvotimac Herte zadnje 2 sezone. Nije to neki macak u vreci, pa da ne znas sta kupujes i mislis da je puno dati 20 miliona, nego igrac koji ti je bio standardan u ekipi...
Prmjer Hannovera, zar mislis da jedan Continental ne bi preuzeo klub da je istina to sto pises.
-
- Kontakt:
Nemoj se uvrijediti aki ovo je hrpa gluposti. Hertha bi mogla postati jako privlačan klub ako bi se u nju upumpala lova. A Gossens nipošto nije kalibar igrača kojem bi bilo ispod časti ići u takvu Herthu.Kompromis je napisao/la: ↑02 sep 2020, 09:43Gossens jedva ceka da sa konja predje na cuku i to lindru... iz cetvrtfinaliste lp (i drugu sezonu zaredom ucesnika lp) u ekipu koja tavori blizu dna... da hoce preci igdje iz atalante istog trena bi se juventus, napoli i inter angazovali da ga dovedu (ne sumnjam da bi i neki bogati englezi potegnuli novčanik za gossensom)... al covjek je sad zasad zadovoljan u atalanti jos uz to ce dobiti ogromno povecanje plate... siguran sam da jedva ceka da ga hertha pozove... a tako isto i draxler... koliko god bio nebitan faktor u psgu bolje samo trenirati sa neymarom i mbappeom nego biti glavni baja u herthi...
Je je sve je to divno krasno... bergamo je u milanu... izmedju života u berlinu koji je dobar grad i milana koji je top svjetska destinacija za zivot mislim da nema polemike sta je bolje... u atalanti igra za kikiriki trenutno ali mu sljedeci ugovor nece biti ispod 2mil neto po sezoni sto nije malo... u herthi garantujem da trenutno 2mil neto po sezoni imaju mozda 3 igrača... i kljucno on ne razmišlja da ode iz atalante jer da hoće red klubova bi bio za njim, posebno iz italije mnogo jaci klubovi od herthe, a i iz engleske isto tako... tako da su sanse herthe da potpise takve trazene igrace nikakve, nepostojece...FRANK RIBERY je napisao/la: ↑02 sep 2020, 11:35Kakvo elementarno nepoznavanje gradiva. Igrati i zivjeti u Berlinu za platu od nekoliko miliona eura i igrati u Atalanti za kikiriki nije nikakav pad. Sto se tice mogucnosti jednih i drugih to je neuporedivo. Svakom igracu je zivotna zelja igrati u Atalanti za milostinju. Masa igraca ide u lose premierligaske ekipe zbog novca, ne zbog Lige prvaka koju nikad igrati nece.Kompromis je napisao/la: ↑02 sep 2020, 09:43Gossens jedva ceka da sa konja predje na cuku i to lindru... iz cetvrtfinaliste lp (i drugu sezonu zaredom ucesnika lp) u ekipu koja tavori blizu dna... da hoce preci igdje iz atalante istog trena bi se juventus, napoli i inter angazovali da ga dovedu (ne sumnjam da bi i neki bogati englezi potegnuli novčanik za gossensom)... al covjek je sad zasad zadovoljan u atalanti jos uz to ce dobiti ogromno povecanje plate... siguran sam da jedva ceka da ga hertha pozove... a tako isto i draxler... koliko god bio nebitan faktor u psgu bolje samo trenirati sa neymarom i mbappeom nego biti glavni baja u herthi...
Koliko znam Gosens prelazi u Leicester.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Poduke radi, udaljenost izmedju Bergama i Milana je 50tak kilometara.To bi isto bilo kad bi rekli da je Mladost iz Kaknja klub iz Sarajeva. Berlin je metropola i glavni grad najrazvijenij zemlje u Evropi. Ostatak nema smisla komentarisati. Gosens zna najbolje gdje ce igrati, ali izmedju miliona i zivota u Berlinu i igranja u Atalanti za kikiriki, ruku u vatru bi dao da bi izabrao zemlju svog rođenja.Kompromis je napisao/la: ↑02 sep 2020, 13:28Je je sve je to divno krasno... bergamo je u milanu... izmedju života u berlinu koji je dobar grad i milana koji je top svjetska destinacija za zivot mislim da nema polemike sta je bolje... u atalanti igra za kikiriki trenutno ali mu sljedeci ugovor nece biti ispod 2mil neto po sezoni sto nije malo... u herthi garantujem da trenutno 2mil neto po sezoni imaju mozda 3 igrača... i kljucno on ne razmišlja da ode iz atalante jer da hoće red klubova bi bio za njim, posebno iz italije mnogo jaci klubovi od herthe, a i iz engleske isto tako... tako da su sanse herthe da potpise takve trazene igrace nikakve, nepostojece...FRANK RIBERY je napisao/la: ↑02 sep 2020, 11:35Kakvo elementarno nepoznavanje gradiva. Igrati i zivjeti u Berlinu za platu od nekoliko miliona eura i igrati u Atalanti za kikiriki nije nikakav pad. Sto se tice mogucnosti jednih i drugih to je neuporedivo. Svakom igracu je zivotna zelja igrati u Atalanti za milostinju. Masa igraca ide u lose premierligaske ekipe zbog novca, ne zbog Lige prvaka koju nikad igrati nece.Kompromis je napisao/la: ↑02 sep 2020, 09:43Gossens jedva ceka da sa konja predje na cuku i to lindru... iz cetvrtfinaliste lp (i drugu sezonu zaredom ucesnika lp) u ekipu koja tavori blizu dna... da hoce preci igdje iz atalante istog trena bi se juventus, napoli i inter angazovali da ga dovedu (ne sumnjam da bi i neki bogati englezi potegnuli novčanik za gossensom)... al covjek je sad zasad zadovoljan u atalanti jos uz to ce dobiti ogromno povecanje plate... siguran sam da jedva ceka da ga hertha pozove... a tako isto i draxler... koliko god bio nebitan faktor u psgu bolje samo trenirati sa neymarom i mbappeom nego biti glavni baja u herthi...
Milan je vrh sto se zivota tice ali je za dlaku ispod berlina... Berlin je vjerovatno top destinacija za zivot u evropi jer grad ima bukvalno sve....kulturu historiju ekonomiju lokaciju centar je bukvalbo svih desavanja u evropi...sro se mene tice herthi bi bilo nolje da kupi maxa iz augsburga jer je veci potencijal od gosensa
-
- Kontakt:
Max je potpisao za PSV, 8 miliona eura +2 mil bonusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.