tvoje NE ucinilo te legendom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hoces da ti kazem sto se nasladjujemo?123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Jedno je ta zezancija na komsije kad se sukne za neki poraz,za krizu u klubu neki lapsus uprave ili navijaca.Al brate smijati se i likovati sto je neko bolestan moze samo malouman covjek.
Ma pusti123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Jedno je ta zezancija na komsije kad se sukne za neki poraz,za krizu u klubu neki lapsus uprave ili navijaca.Al brate smijati se i likovati sto je neko bolestan moze samo malouman covjek.
O čemu ti pises sekretaru...?123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Zato je ona njega dovela u Romu
Vidi drug.Sve OK.Ko je kriv i jel ko igrao zarazen ne znamo ni ti ni ja sugurno.Ako jeste i ja sam za to da se kazne kako klub tako i odgovorni za taj propust.No ovdje je problem sto se vecina vasi navijaca na ovom forumu nasladjuje tim.Navija za to da sto vise bude zarazeni.Znaci radujete se bolesti sami igraca.To je problem.Pantelija je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:55Hoces da ti kazem sto se nasladjujemo?123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Nasi testiraju nase igrače svako malo. Da je neko bio pozitivan odmah bi ga u izolaciju stavili.
Znas sta je problem? Sto je fejzic sa temperaturom branio u tuzli iako je svima jasno bilo da je uz erica i on fasovao koronu. Sto vam je juricic isto tako bio pozitivan a igrao. I što ste sami krivi za situaciju u kojoj jeste a ne neko drugi. Nije to nasladjivanje jer ste slicajno dobili koronu jer se svakome moze desiti vec jer ste zarad bod/ova rizikovali ovo. I kada smo pisali da imate zarazenih sprdali ste se ovdje sa nama i pominjali neke nas igrace koji su prosli dva uefa testiranja bez i jednog pozitivnog
Jok trebalo je Jamaka staviti na spisak.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:05Ja kontam sto se pozva u A-selekciju Danilovic
Kad on treba da se proda
Ma s kim se raspravljas123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:11Vidi drug.Sve OK.Ko je kriv i jel ko igrao zarazen ne znamo ni ti ni ja sugurno.Ako jeste i ja sam za to da se kazne kako klub tako i odgovorni za taj propust.No ovdje je problem sto se vecina vasi navijaca na ovom forumu nasladjuje tim.Navija za to da sto vise bude zarazeni.Znaci radujete se bolesti sami igraca.To je problem.Pantelija je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:55Hoces da ti kazem sto se nasladjujemo?123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Nasi testiraju nase igrače svako malo. Da je neko bio pozitivan odmah bi ga u izolaciju stavili.
Znas sta je problem? Sto je fejzic sa temperaturom branio u tuzli iako je svima jasno bilo da je uz erica i on fasovao koronu. Sto vam je juricic isto tako bio pozitivan a igrao. I što ste sami krivi za situaciju u kojoj jeste a ne neko drugi. Nije to nasladjivanje jer ste slicajno dobili koronu jer se svakome moze desiti vec jer ste zarad bod/ova rizikovali ovo. I kada smo pisali da imate zarazenih sprdali ste se ovdje sa nama i pominjali neke nas igrace koji su prosli dva uefa testiranja bez i jednog pozitivnog
Razumijo bi ja i razumijem kada pisete kritike kako se to desilo i da li se znalo za to i sve to.Nadam se da se to vama nece desiti iskreno.A da primite 10 komada vec prvu utakmicu i u ligi i u Evropi bi me obradivalo.
Znaci sve bi trebalo imati granice.Nikad nisam podrzavao niti bi kada nas neki pojedinac nesto lose napise naprimjer o Hasetu.Al vi nasega Ivicu zovete retard i cak i pjesme pjevate o tome.To je bolest prijatelju.
Ovo me malo pogodilo jer sam od jutros procitao bar 5-6 komentara o tome na ovoj temi.Svi su navijaci Sarajeva.Znaci to mi je zasmetalo.Sto se raduju bolesti.Reko vec gore da bi razumijo i razumijem kad se sukne drugome kad naleti na volej.Znali smo to i mi i vi raditi.Al brate bolesno 5-6 igraca a oni likuji i pricaju viceve na isnovu toga.Pisite kako smo neodgivorni,muljatori ovo ono al ne raduj se necijoj bolesti.Vanja8 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:06O čemu ti pises sekretaru...?123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Ko se nasladjuje...?
Ne znam jesi li strumf,ali zaboli me ona stvar i ako jesi i ako nisi,ali ne lupetaj gluposti...
Ovdje sam prvi dosao u sukob sa ljudima koji su danima objavljivali kako kod kona ima zarazenih,prvi sam rekao da jednostavno ne vjerujem da moze bilo koji klub biti toliko neozbiljna da ugrozava i zdravlje svojih igraca,kao i protivnickih...A ono se ispostavi da su drugi forumasi bili u pravu i ovom prilikom im se izvinjavam...
Da tako nesto uradi i Sarajevo prvi bih trazio ostavke od rukovodstva kluba...
Zar je neki bod bitnijih od zdravlja bilo kog igraca...
Smijesno je moj sekretaru sto su tek pred Evropu objavili ,ono u fazonu nece ovi ni testirati kad mi objelodanimo da imamo 6 pozitivnih...
A malo se sam vrati na postove forumasa kluba kojeg sad eto moralno branis,pa procitaj ismijavanje Musije i fudbaleri Mladosti kad su morali u samoizolaciju...
Mozda jesi sekretar,a i da si sekretar Politbiroa ne lupaj gluposti i ne svrstavaj ih u "dobronamjerno" savjetovanje drugih...
Ovdje filozofa ima na bacanje samo su jos tebe cekali...
Trebalo je SalcinaSabinho je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:13Jok trebalo je Jamaka staviti na spisak.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:05Ja kontam sto se pozva u A-selekciju Danilovic
Kad on treba da se proda
Niko se ne raduje nikome...Sta mi imamo od toga,jucer Mladost, danas vi,a sutra ko zna ko...123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:16Ovo me malo pogodilo jer sam od jutros procitao bar 5-6 komentara o tome na ovoj temi.Svi su navijaci Sarajeva.Znaci to mi je zasmetalo.Sto se raduju bolesti.Reko vec gore da bi razumijo i razumijem kad se sukne drugome kad naleti na volej.Znali smo to i mi i vi raditi.Al brate bolesno 5-6 igraca a oni likuji i pricaju viceve na isnovu toga.Pisite kako smo neodgivorni,muljatori ovo ono al ne raduj se necijoj bolesti.Vanja8 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:06O čemu ti pises sekretaru...?123456 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:49Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Ko se nasladjuje...?
Ne znam jesi li strumf,ali zaboli me ona stvar i ako jesi i ako nisi,ali ne lupetaj gluposti...
Ovdje sam prvi dosao u sukob sa ljudima koji su danima objavljivali kako kod kona ima zarazenih,prvi sam rekao da jednostavno ne vjerujem da moze bilo koji klub biti toliko neozbiljna da ugrozava i zdravlje svojih igraca,kao i protivnickih...A ono se ispostavi da su drugi forumasi bili u pravu i ovom prilikom im se izvinjavam...
Da tako nesto uradi i Sarajevo prvi bih trazio ostavke od rukovodstva kluba...
Zar je neki bod bitnijih od zdravlja bilo kog igraca...
Smijesno je moj sekretaru sto su tek pred Evropu objavili ,ono u fazonu nece ovi ni testirati kad mi objelodanimo da imamo 6 pozitivnih...
A malo se sam vrati na postove forumasa kluba kojeg sad eto moralno branis,pa procitaj ismijavanje Musije i fudbaleri Mladosti kad su morali u samoizolaciju...
Mozda jesi sekretar,a i da si sekretar Politbiroa ne lupaj gluposti i ne svrstavaj ih u "dobronamjerno" savjetovanje drugih...
Ovdje filozofa ima na bacanje samo su jos tebe cekali...
Neka neka nek opet vode sa sobom ono straslo od mesara brajlovica, sljedeci put ce mnogi igraleci fasovat sifilis ili triperDenchi je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:54Na ponovnom testiranju pet fudbalera Plavih sa Grbavice pozitivno je na koronavirus saznajemo. Oni će morati u samoizolaciju dok će ostatak ekipe nastaviti sa trenažnim procesom.??????????
Pokušali smo kontaktirati PR službu Plavih sa Grbavice kako bi dobili informaciju da li su pozitivni fudbaleri koji su i ranije imali pozitivan test ili se radi o novim slučajevima, ali na naše pozive niko nije odgovarao.
Probi ce ona opet kondom, pa ce se oprostit od fudbala skroz Edin a i jes najbolje tako iskreno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.