Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakvo jednoumlje na temi prosjeka, brišu se komentari da ima pozitivnih opet.. oni su za ** forum lobotomija²
6 pozitivnih kod Zelje
Meni nekako totalno nezainteresovano djeluju za evropske utakmice.Toliki amaterizam u klubu,tolika neka ravnodušnost prema svemu ovom, da je to za nepovjerovati.Totalna šutnja iz kluba, prema medijima, navijačima,ali i zaraženim igračima koji su prepušteni sami sebi.
Očito da je put dalek ,veliki troškovi a male šanse za prolaz.
Korona im dodje ko kec na desetku, veća sila ,navodno sabotiranja od Izraelaca, dobar razlog za mazanje očiju navijačima. Ako ništa čovjek im mora skinuti kapu za manipulacije za ovih 8 godina bez titule, krivi su svi ;Miske, Petrović, savez, sudija, Vico, Uefa, korona, Izraelci i tu im nema ravnog bgm. Sve su prilike da se utakmica neće ni igrati.
Vuk sit ovce na broju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 sep 2020, 09:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaju li ko je Rijad Konjhodzic???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa normalno da nisu kad je lik izgubio licencu za testiranje. Pa odes kod njega i ono si sto ti treba. Prc.
Sta je sad gdje su sad slike nalaza i tvrdnje kako su im izraelci podmetnuli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Nikako nema ovih testova
Sta je ovo ovako
Sta je ovo ovako
Ima ima samo ti nisu javili 

Mozda su dali uzorke na vise klinika pa ce objavit rezultate gdje ima najmanje zarazenih

Ima kod skretnicara novih zarazenih.
- DonerKebab
- Kontakt:
Pa mogli su se nekada i oprat!

..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
U zadnjih 8 godina, nikad pozitivnija situacija nije bila kod komsija nego u ovom periodu.
nismo mi djaba rekli da su oni glavni konkurenti, uz ovu pozitivu niko im nista ne moze.
nismo mi djaba rekli da su oni glavni konkurenti, uz ovu pozitivu niko im nista ne moze.
Al bas Pozitivna atmosfera vlada kod njih 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mora se redovno higijena odrzavat da bi se virus iskorjenio
Ruzno se naslađivati jer je neko obolio od covida...
Bili su neozbiljni jos putovali sa zarazenim izlozili i one koje su mogli sacuvati al su sami sebe zeznuli. Da im svi izađu u susret sa odgodama opet su u problemu jer kad tad moraju odigrat zaostale utakmice i imace zgusnut raspored.
Moze se ovo desiti svakom timu u ligi i tesko ce ostati samo na mladosti i želji.
Bili su neozbiljni jos putovali sa zarazenim izlozili i one koje su mogli sacuvati al su sami sebe zeznuli. Da im svi izađu u susret sa odgodama opet su u problemu jer kad tad moraju odigrat zaostale utakmice i imace zgusnut raspored.
Moze se ovo desiti svakom timu u ligi i tesko ce ostati samo na mladosti i želji.
You are someone else I am still right here
Znal ko imal kakve pozitive mimo komsija?
Hocemo li na stadione ?
Da i ja vidim taj stadion izbliza...
U 11:00 sastanak, šta će reći iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske?
Vraća li se publika na stadione?
Predstavnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine juče su održali sastanak sa predstavnicima Ministarstva zdravlja Federacije BiH na kojem se razgovaralo o povratku publike na stadione.
Hocemo li na stadione ?

Da i ja vidim taj stadion izbliza...

U 11:00 sastanak, šta će reći iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske?
Vraća li se publika na stadione?
Predstavnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine juče su održali sastanak sa predstavnicima Ministarstva zdravlja Federacije BiH na kojem se razgovaralo o povratku publike na stadione.
Ovi pitari što se nasladjuju pozitivnim na Covid u Zeljeznicaru ocigledno je taj isti Covid pojeo mozak.Jer kako drugacije objasniti da se neko moze radovati tudjoj bolesti.
Jedno je ta zezancija na komsije kad se sukne za neki poraz,za krizu u klubu neki lapsus uprave ili navijaca.Al brate smijati se i likovati sto je neko bolestan moze samo malouman covjek.
Jedno je ta zezancija na komsije kad se sukne za neki poraz,za krizu u klubu neki lapsus uprave ili navijaca.Al brate smijati se i likovati sto je neko bolestan moze samo malouman covjek.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.