Bordolav je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:20Oremus ima dosta iskustva u Def postavljanjuSanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:13Naravno da je bolje,ja kazem kolac da zabijemo tamo vise koristi bi bilo,kad moze salcin na beka moze i oremus.
I zato mislim da je on sad za sad najbolja zamjena za bekovsku poziciju
Samo Hodzica da ne gledam, jer se uvijek pitam pa brate dragi toliko treninga i utakmica, i ako neznas zasto se ne potrudis da naucis bilo sta
Pa barem iz prve da centriras
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi cemo na forumu pametovat o Hebibu, dok ga je Nil Lenon najavio kao najboljeg igrača FKS (ili najopasnijeg). Just saying.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Hahahahhaa brat!Testo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:17volim tePitar6785 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:10Meni ove liga nacija za repku i ovaj Intertoto kup su glupost velkih razmjera.
Sto da se mi boimo ASTANE ILI BUDUCNOSTI PA CAK I HAJDUKA PA I PARTIZANA.. itd. Pa pogledaj sta je novi pazar uradio partizanu gdje smo mi fakticki otpisane juniore poslali koji su ih tukli. Znaci nije to bilo 1:0 vec ljudi im zabili 3 komada.
Pogledaj dinama cz na guz prosli prvo pretkolo.. Pogledaj te dinamo rastjero svu ekipu glavni igrac dinama odpadak zeljine skole i igrac od ubica..
Dosta ovde ljudi pocjenjuje ili ne razumije da se igra jedna utakmica da je u svim drzavama ekipama korona upetljala prste, da smo mi glub stabilan, i da jedan partizan ni hajduk nemogu priustit da kupe igraca SARAJEVA, dinamo moze i zvjezda al svi znamo da to nekupuju oni vec hrvaska ili srbska drzava.. mi kupujemo financiramo se 95% nasim parama ne ovisimo o baketu dodi i njegovim piunima..
Sarajevo moze tuc partizan i hajduk u jednoj utakmici a ne **** Astanu koju je brest za 10 minuta nabio 3 gola.. mi smo brest izbacili krada sudiska je utjecala ne negativan izhod, takode igrali smo sa pola snage(mozda i nismo mogli vise tad) na sprem onog sto cemo igrat protiv astane.
Mnogi pocjenjuju FK SARAJEVO a vidjecemo se nakon 19 kola. UPAMTITE ZA 1.5 godinu SARAJEVO CE BIT DINAMO BOSANSKI A ZA 3 i ekipe ko cz dinamo celtic ce zeljet danas zaobidzu..
Vedad ibisevic za 250 k km sa binusima igra u jednoj od naj jaci ekipa njemacke.. dinamo moro da pusti 70% ekipe dok mi nismo htjeli ni platu igracima da smanjimo dok se nije igralo radi korone..
Kad se razidemo sa Ahmetovic krste hebibovica cruz handzic hodzic tatar susic rahmanovic i prodamo recimo DZOKANOVICA ZA 500 k €
Zamislite koje pare mi tu oslobadamo da dovedemo spica beka i ofanzivnog veznog..
A ostalo mozemo popunit juniorima znaci mjesto dzokanovica krst cruza hebibovica necemo ni osjetit da ih nema jer ce juniori Donijet vise kvaliteta nego ova 4-5 a u spici imas komazeca sa 26 godina i recimo suareza ko rezervu.
Fanimo igra krilo mackic sa 24 beka u sredini stilic sa 27 godina pa mi cemo dinamo zgazit a ne ovu kopilad budalcine sa zeljeznicke stanice ili ubice ili udruzeni zlicinacki poduhvat zvani lazni madzari..
Nemalo se nesikiran objeden sam da ce klub minimalno uzet jos 300k € i mi smo dobri sve preko toga ekstrica i onda mozemo poslat juniore da zavrse dk da nam se seniori ne backaju sa sirotinjom
Sve moze samo nemoj Ahmu, neka ga nek bude trener napadaca u akademiji
Raskovat cemo djetice i ako ko od njihovih navijaca dodje vratit im za ono na putuu prema Podgorici, za vrijeme utakmice i nazad kad se krenulo... ko je bio tad zna na sta mislim... hebem im majku nikad im ono necu zaboraviti, od tad nisam otisao u CG niti cu ikad vise
+1Testo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:17volim tePitar6785 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:10Meni ove liga nacija za repku i ovaj Intertoto kup su glupost velkih razmjera.
Sto da se mi boimo ASTANE ILI BUDUCNOSTI PA CAK I HAJDUKA PA I PARTIZANA.. itd. Pa pogledaj sta je novi pazar uradio partizanu gdje smo mi fakticki otpisane juniore poslali koji su ih tukli. Znaci nije to bilo 1:0 vec ljudi im zabili 3 komada.
Pogledaj dinama cz na guz prosli prvo pretkolo.. Pogledaj te dinamo rastjero svu ekipu glavni igrac dinama odpadak zeljine skole i igrac od ubica..
Dosta ovde ljudi pocjenjuje ili ne razumije da se igra jedna utakmica da je u svim drzavama ekipama korona upetljala prste, da smo mi glub stabilan, i da jedan partizan ni hajduk nemogu priustit da kupe igraca SARAJEVA, dinamo moze i zvjezda al svi znamo da to nekupuju oni vec hrvaska ili srbska drzava.. mi kupujemo financiramo se 95% nasim parama ne ovisimo o baketu dodi i njegovim piunima..
Sarajevo moze tuc partizan i hajduk u jednoj utakmici a ne **** Astanu koju je brest za 10 minuta nabio 3 gola.. mi smo brest izbacili krada sudiska je utjecala ne negativan izhod, takode igrali smo sa pola snage(mozda i nismo mogli vise tad) na sprem onog sto cemo igrat protiv astane.
Mnogi pocjenjuju FK SARAJEVO a vidjecemo se nakon 19 kola. UPAMTITE ZA 1.5 godinu SARAJEVO CE BIT DINAMO BOSANSKI A ZA 3 i ekipe ko cz dinamo celtic ce zeljet danas zaobidzu..
Vedad ibisevic za 250 k km sa binusima igra u jednoj od naj jaci ekipa njemacke.. dinamo moro da pusti 70% ekipe dok mi nismo htjeli ni platu igracima da smanjimo dok se nije igralo radi korone..
Kad se razidemo sa Ahmetovic krste hebibovica cruz handzic hodzic tatar susic rahmanovic i prodamo recimo DZOKANOVICA ZA 500 k €
Zamislite koje pare mi tu oslobadamo da dovedemo spica beka i ofanzivnog veznog..
A ostalo mozemo popunit juniorima znaci mjesto dzokanovica krst cruza hebibovica necemo ni osjetit da ih nema jer ce juniori Donijet vise kvaliteta nego ova 4-5 a u spici imas komazeca sa 26 godina i recimo suareza ko rezervu.
Fanimo igra krilo mackic sa 24 beka u sredini stilic sa 27 godina pa mi cemo dinamo zgazit a ne ovu kopilad budalcine sa zeljeznicke stanice ili ubice ili udruzeni zlicinacki poduhvat zvani lazni madzari..
Nemalo se nesikiran objeden sam da ce klub minimalno uzet jos 300k € i mi smo dobri sve preko toga ekstrica i onda mozemo poslat juniore da zavrse dk da nam se seniori ne backaju sa sirotinjom
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Kovačević, Oremuš, Miličević, Šerbečić, Pidro (Salčin), Pejović, Sušić, Rahmanović, Tatar, Fanimo i Ahmetović.Mislim da je ovo najbolji sastav za Astanu, ako ne bude vise pojačanja.
-
- Kontakt:
Mudrinski ?
Hajmo GiS-e pokaži se ?
Hajmo GiS-e pokaži se ?

Frsjer tek produzio ugovor sa goricom i zabija svako kolo.. gdje nalaz ite igrace koji nece doci..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Uz to po meni je prespor za ono sto nama treba...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upucen sam, ali s obzirom da je produzio posudbu nedavno, mozes zaboraviti na njega...
Ja sam se nadao njemu sve dok nije produzio posudbu, nakon toga je sve propalo...
Vjerovatno i dolazi spic kojeg sam najavio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma strasan je on buraz puno je sad bolji nego prije... ali nista od njega nema , beze se izmislja jbg
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Adukor i ozegovic izgleda novi igraci
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajde Hadžija molim te... 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Sad će 00,00 još malo 

Ozegovic mi je dobar igrač, ali Adukor mi je nepotreban, ali ako tako želi Vino i Hadzija ok
-
- Kontakt:
Hodžić na klupu, Oremuš na beka. Zadnji vezni ostaju Andrej koji mora igrati, te Aduka i Pejović.
Kup, liga, Evropa, umor, kartoni, povrede, forma itd...
Plus Aduka može uskočit na štopera, nije puno skup a za nasu ligu i potrebe klasa.
- belosevic23
- Kontakt:
Jel istina da je ozegovic trazio 20k eura, hadzija ponudio 15k i seata sa profila
belosevic23 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 23:14Jel istina da je ozegovic trazio 20k eura, hadzija ponudio 15k i seata sa profila
Samo da ne bude ko sa Becirajem malo falilo.