To su ti dokazali redom Bazdarevic, Robi pa i sad Bajevic koliko nas je Safet yebao...DrFilgud je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:19Yebo nas je sušić sve redom, uz pomoć štetočina i maloumnika tvog kalibra.emir79 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:09Civilni pasos moras izvaditi sam. Za drzavljanstvo moras uraditi sve sam. Dokumente koji su ti potrebni moras izvaditi sam.
To ne radi savez, to ne radi niko drugi. Savez moze da se ukljuci i pobrine u kontaktu sa ministarstvom za civilne poslove da se to ubrza, ali tek kad se procedura pokrene. Sve ostalo moras sam, od pocetka vađenja rodnog lista.
Hoces li to shvatiti konacno? Sta sprijecava bilokog u Svicarskoj ili Svedskoj da imaju dvojna drzavljanstva. Nekog koga iole i 5% interesuje Bosna imace pasos BiH makar reda radi.
Glupises se neprestano , yebo te Sušić u prkno. Jesi li toliko udaren u glavu da nemas komentara, a da ne provuces njegovo ime.
Kompleksasu jedan.![]()
Da hoćete sjahat konačno, pa da progledamo.
Idiotima poput tebe je Safet bio kriv i za svjetsku ekonomsku krizu, a nakon njegovog odlaska vam jeza u guzi sve do danasnjeg dana.
Nema vise potezanja price odakle koji igrac dolazi, ko je kome menadzer, koliko igraca iz PL dobija sansu, ko je treci golma, ko je ciji rođak, komsija, prijatelj... Gdje repka odsjeda i trenira vise nije bitno, da li je Bajevic guzicom mrdno ni to nije bitno.
Da je Susic pozvao ovolike amatere danas bi sve gorilo.
Zato tišu i ne preseravaj se vise.