Valja to plaćati moj Vanja. A država zavrće polako pipu. Jedino ako ne založe sav Stadion.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaci ima sanse da vidim stadion uzivoMortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:34Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.
Jel istina da ste slali mailove ministarstvu zdravlja i svim medijskim kucama kad su nam igraci bili "zarazeni" ,kako bismo mi ispali nagori u svemu ovome
SoulEclipsee je napisao/la: ↑01 sep 2020, 16:11Jel istina da ste slali mailove ministarstvu zdravlja i svim medijskim kucama kad su nam igraci bili "zarazeni" ,kako bismo mi ispali nagori u svemu ovome
?? Nista vam nije proslo![]()
Ministarstvo porodice, omladine i sporta je dijelilo novac po konkursu, a najviše je na kraju otišlo u redove FK Borac iz Banjaluke.
Naime, kako se može vidjeti iz revizije budžeta Vlade RS za 2019. godinu, ovom sportskom kolektivu ministarstvo je dalo 3,35 miliona KM, objavio je Capital.
Pomoć od Vlade dobili su i drugi sportski klubovi. pa su tako Zvijezda, Radnik i Modriča dobili zajedno oko 370.000 KM.
Borac k'o Manchester CityhordasDoboj je napisao/la: ↑02 sep 2020, 08:51Ministarstvo porodice, omladine i sporta je dijelilo novac po konkursu, a najviše je na kraju otišlo u redove FK Borac iz Banjaluke.
Naime, kako se može vidjeti iz revizije budžeta Vlade RS za 2019. godinu, ovom sportskom kolektivu ministarstvo je dalo 3,35 miliona KM, objavio je Capital.
Pomoć od Vlade dobili su i drugi sportski klubovi. pa su tako Zvijezda, Radnik i Modriča dobili zajedno oko 370.000 KM.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.