-Novi bek
-Hebibović rezervni
-Hodžić tribine
Može ovako ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-Novi bek
Ni meni nisu jasni al' eto.zlo87 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 18:22Ja jos ne mogu vjerovat da se ljudi boje Astane. Nikako se ne mogu oteti dojmu od Veleza i odgode, pa evo i sada, da prvi navijaci nisu ti koji su hrabri. Unaprijed se traze alibiji i skidaju gace. Brest razvalio Astanu, nisu nikako u formi dok se mi dizemo. Sve i da jesu u formi, ako zelis Evropu ne mozes igrati protiv Vrbanjuse do playoffa. Vjerujem da su momci svjesni tog i da imaju taj pobjednicki mentalitet. Vjerujem u prolaz.
Zato sto neki preko flore, faune i ostalih pizdi materina dolaze do grupnih faza, a nas zapadnu lehovi atalante seltici itd.Arnelv52 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:14Ni meni nisu jasni al' eto.zlo87 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 18:22Ja jos ne mogu vjerovat da se ljudi boje Astane. Nikako se ne mogu oteti dojmu od Veleza i odgode, pa evo i sada, da prvi navijaci nisu ti koji su hrabri. Unaprijed se traze alibiji i skidaju gace. Brest razvalio Astanu, nisu nikako u formi dok se mi dizemo. Sve i da jesu u formi, ako zelis Evropu ne mozes igrati protiv Vrbanjuse do playoffa. Vjerujem da su momci svjesni tog i da imaju taj pobjednicki mentalitet. Vjerujem u prolaz.
Još samo da dodam: kako misle da rastemo kao klub i ekipa ako nećemo igrati protiv jakih? Pitanje koje ne zahtjeva odgovor.![]()
Fora je da sa takvim pristupom već i prije nego se utakmica otpočne mi formiramo način razmišljanja koji će nas uvesti u probleme i zbog čega ćemo u očekivanom scenariju izgubiti utakmicu, u boljem scenariju remizirati ili se namučiti da pobjedimo.holyman je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:19Zato sto neki preko flore, faune i ostalih pizdi materina dolaze do grupnih faza, a nas zapadnu lehovi atalante seltici itd.Arnelv52 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:14Ni meni nisu jasni al' eto.zlo87 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 18:22Ja jos ne mogu vjerovat da se ljudi boje Astane. Nikako se ne mogu oteti dojmu od Veleza i odgode, pa evo i sada, da prvi navijaci nisu ti koji su hrabri. Unaprijed se traze alibiji i skidaju gace. Brest razvalio Astanu, nisu nikako u formi dok se mi dizemo. Sve i da jesu u formi, ako zelis Evropu ne mozes igrati protiv Vrbanjuse do playoffa. Vjerujem da su momci svjesni tog i da imaju taj pobjednicki mentalitet. Vjerujem u prolaz.
Još samo da dodam: kako misle da rastemo kao klub i ekipa ako nećemo igrati protiv jakih? Pitanje koje ne zahtjeva odgovor.![]()
Pa zar vam nije dosta igranja protiv velikana i trpanja od 7-8 komada? Naravno da svi ocekujemo najslabije moguce protivnike, ko normalan ne bi?
ne prizivaj pozitivne kad su negativni potrebni ko ozebom sunce.
Zato sto je bio los bek (defanzivno) i prije ligamenata a poslije ligamenata sa 29 godina bgm ne mozes biti bolji a velike sanse nakon godnu neigranja je da budes gori.
Malo filozofije Muhameda Konjića nije na odmet
U drugi Bgm... A cini se da ce i na fakultete krenuti a nece je omirisati
... ...Vanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:52Niti koga precjenjivati niti potcjenjivati...
Izaci svakom na megdan i ostaviti srce na terenu...
Mi možemo itekako igrati sa ovakvim ekipama...
Kad se sjetim Batea tamo,centra nam nisu mogli preci, a u Zenici smo prvu tekmu i zijanili zbog toga nekakvog prevelikog respecta...
"Cuj igramo sa Bateom oni su igrali grupnu fazu sa Realom..."
Yebote,igraci razmisljaju ,daj da nas ne ponize...
Takvo gubitnicko razmisljanje nas spriječava u mnogim nastojanjima...
Da smo se u ratu bojali i brojali dusmanske tenkove i gledali njihovu artiljeriju,kao sto pojedinci gledaju koeficijent Astane, igrace, daleko bi mi dogurali i pitanje je bi li danas i raspravljali o ovoj tekmi...
Dobra su ekipa,ali daleko od toga da ih ne mozemo izbaciti...
Prolazimo u PO jer vjerujem i igracima i SŠ, a oni su itekako svjesni svoje sanse...
zato i pita lopov
" ... "...Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 20:21... ...Vanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:52Niti koga precjenjivati niti potcjenjivati...
Izaci svakom na megdan i ostaviti srce na terenu...
Mi možemo itekako igrati sa ovakvim ekipama...
Kad se sjetim Batea tamo,centra nam nisu mogli preci, a u Zenici smo prvu tekmu i zijanili zbog toga nekakvog prevelikog respecta...
"Cuj igramo sa Bateom oni su igrali grupnu fazu sa Realom..."
Yebote,igraci razmisljaju ,daj da nas ne ponize...
Takvo gubitnicko razmisljanje nas spriječava u mnogim nastojanjima...
Da smo se u ratu bojali i brojali dusmanske tenkove i gledali njihovu artiljeriju,kao sto pojedinci gledaju koeficijent Astane, igrace, daleko bi mi dogurali i pitanje je bi li danas i raspravljali o ovoj tekmi...
Dobra su ekipa,ali daleko od toga da ih ne mozemo izbaciti...
Prolazimo u PO jer vjerujem i igracima i SŠ, a oni su itekako svjesni svoje sanse...![]()
slazem se sa tobom,uvijek neki strah i upravo zbog toga ispadnemo.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, NazorUso, riki46 i 47 gostiju.