Odlicna vijest jel 100%
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neznam koja je sad brojka aktivnih clanova,ali ako bi se saznalo to ranije( za publiku)i ako bi se izaslo sa tim vezano za clanove da ce imati prednost ko sto i hoce,sigurno da bi klub u kratkom periodu dobio jos dosta clanova.Svi po poletili zbog utakmica ako nista da se uclane.bordobijeli je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:56Nikakva borba samo aktivni clanovimiky_hz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:52Znaci moglo bi se i na jugMortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:36Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.Zamisli borbe za karte za derbi
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Normalno,samo Istok otvoriti protiv BorcaDupovac: Da je bio pritisak s Istoka sigurno bismo dobili Velež!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Biće karta minimum 10 km
- hordasDoboj
- Kontakt:
100% clanovi prvo rezervišu kartu, onda ostali koji nisu clanovi kluba!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
Glupostima nikad kraja em sto je samo 10% ukupnog kapaciteta em sto su stavili granicu na 2000 pa nije bitno bilo to Kosevo ili recimo Grbavica.MortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:36Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.
Postaviti na 30-40% ukupnog kapaciteta stadion i mi bi dosli taman na jedno 10-12k sto je kapak.
Ali hajd bolje ista nego nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mi da smo nosioci u playoffu izvukli bi Celtica nenosioca
Hoćemo li prije utakmice sa Astanom znati potencijalnog protivnika u playoffu ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potpuno si u pravu. Nek nas ucine ponosnim u smislu borbenosti,trke i cvrstine. Idemo u dobrom smjeru i ne moze se preko noci postat samoodrziv klub, a tome tezimo. Ne igramo sa Zetom,Kukusijem,Zarijom. Titula je bitnija od PO, ali manje bitna od grupa EL.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je jedino ispravno.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 17:11100% clanovi prvo rezervišu kartu, onda ostali koji nisu clanovi kluba!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ako se Uefa bude drzala pravila kao i proslih godina, i mi i Celtic cemo biti nenosioci u play offu i potencijalno se mozemo sastati

Pyro is not a crime !
18.09 izvlace parove play-offa a mi igramo 24.09
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auu nemoj nam to raditi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemoguce mi je procitati sve vase postove, pa ako sam plagijata halalite.
Cudno da su SVE UTAKMICE U KAZAHSTANU ODGODJENE.
Kad na rezultatima kliknes "raspored" - sve odgodjene. U nas to nije slucaj, da nije radi virusa. Ovi mladji hakeri bi mogli saznati.

Cudno da su SVE UTAKMICE U KAZAHSTANU ODGODJENE.
Kad na rezultatima kliknes "raspored" - sve odgodjene. U nas to nije slucaj, da nije radi virusa. Ovi mladji hakeri bi mogli saznati.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Leipzig otvara sezonu pred 8.500 navijača!
Grad dao zeleno svjetlo.
Evo i u Njemačkoj.
Grad dao zeleno svjetlo.
Evo i u Njemačkoj.
Eno na oficijelnoj klubskoj stranici vec raja rezervise karte za tekmu. Naravno samo clanovi. Pozurite ljudi brzo se popunjava, moj broj je 631.
Idemo na tekmu!
Idemo na tekmu!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hamagara, rimljanin90, skoJaa i 48 gostiju.