FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo Sarajevo, izvolite se branit
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Djokanoviceva druga pozicija je desni bek, tako da s te strane imamo neko pokrice... Moze i Oremus...
Bravo imas i kup 30.09 ali to zavisi hocemol igrati ako bi prosli Astanu trazit ce se novi termin,kako god negine nam tekma dal 30.9 kup ili 1.10 PO.SarajevoForza je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:13još se 30.9. trebao kup igrati, to kad se odgodi znači još jedna sedmica srijeda-subota
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Puuu sad udjem i vidim Astana ja pehova sta je ovo
-
- Kontakt:
Kakve utakmice u septembru a nema publike
i velik i finansijski gubitak u Astana, Zeljeznicar, Borac, velez bilo bi 50 000 ljudi prosjek karte cener 

-
- Kontakt:
E ybg sad,kako mi to onda funkcionisemo? Treba svako da odgovara za svoj posao,sto ce nam onda emir ako ce ovaj tako odbijati,jel se Hasanu u bayernu tako petlja recimo rumenige ili ko vec,pusti covjeka da radi ako bude fulao onda otkaz daj drugoh i cao,cuj ej haj emire ti pregovaraj i obecaji a ja cu odluciti sta ce biti cccc naopako sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:05Ako ti dogovoris igraca, a vlasnik odbije da se potpise ugovor..jel SD kriv ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 14:58Svi znamo sta radi sportski direktor,znaci pregovaras,dogovaras, dovodis,ako ne ide i ne znas onda odstupi,prelazni rok nikad duzi,odigras dva pretkola,i ide ti i trece a ti jos ne reagujes sta da se hodzic povrijedio prvo kolo protiv krupe?ili ahmo? neozbiljno vise do boga milog
-
- Kontakt:
Utakmice Premijer lige BiH uskoro bi se mogle igrati uz prisustvo publike
Ne vjerujem u tu priču ni 1%.
Razlog je taj sto ti je napasac bio tu 3 dana i kao 3 dana se cekao nam. E jbg.
Razlog je taj sto ti je napasac bio tu 3 dana i kao 3 dana se cekao nam. E jbg.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' ti to Zerina javila razbojničeDobrinja12345 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:30Utakmice Premijer lige BiH uskoro bi se mogle igrati uz prisustvo publike
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
HahahahahahaMortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:33Je l' ti to Zerina javila razbojničeDobrinja12345 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:30Utakmice Premijer lige BiH uskoro bi se mogle igrati uz prisustvo publike
Nije nju čekam da mi potvrdi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.
Primjera radi, utakmice FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", iako stadion Koševo ima kapacitet od 35.000 sjedećih mjeseca, moglo bi pratiti najviše 2.000 navijača, s obzirom na to da po jednoj tribini može biti 500 navijača.
O ovom prijedlogu razgovarale su nadležne zdravstvene službe, nadležna ministarstva i Nogometni savez BiH, a prijedlog je potrebno uskladiti sa nadležnim institucijama u RS-u.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nam moze raditi sta hoce, njegove pare, njegova odluka...Hadzic ima svoje greske, ali daleko od toga da je upropastio transfer Beqiraja..Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:27E ybg sad,kako mi to onda funkcionisemo? Treba svako da odgovara za svoj posao,sto ce nam onda emir ako ce ovaj tako odbijati,jel se Hasanu u bayernu tako petlja recimo rumenige ili ko vec,pusti covjeka da radi ako bude fulao onda otkaz daj drugoh i cao,cuj ej haj emire ti pregovaraj i obecaji a ja cu odluciti sta ce biti cccc naopako sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:05Ako ti dogovoris igraca, a vlasnik odbije da se potpise ugovor..jel SD kriv ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 14:58
Svi znamo sta radi sportski direktor,znaci pregovaras,dogovaras, dovodis,ako ne ide i ne znas onda odstupi,prelazni rok nikad duzi,odigras dva pretkola,i ide ti i trece a ti jos ne reagujes sta da se hodzic povrijedio prvo kolo protiv krupe?ili ahmo? neozbiljno vise do boga milog
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Onda ocigledno Nam nema pojma sta nam treba i sta imamo od igraca,al cisto.sumnjam da je bas sve odbio,mozda za beciraja jeste,al ima jos napadaca i bekova,prije da hadzija nije znao dovest,nego da je nam sve odbio.al haj vidjet cemo u buducnosti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:38Nam moze raditi sta hoce, njegove pare, njegova odluka...Hadzic ima svoje greske, ali daleko od toga da je upropastio transfer Beqiraja..Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:27E ybg sad,kako mi to onda funkcionisemo? Treba svako da odgovara za svoj posao,sto ce nam onda emir ako ce ovaj tako odbijati,jel se Hasanu u bayernu tako petlja recimo rumenige ili ko vec,pusti covjeka da radi ako bude fulao onda otkaz daj drugoh i cao,cuj ej haj emire ti pregovaraj i obecaji a ja cu odluciti sta ce biti cccc naopako sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:05
Ako ti dogovoris igraca, a vlasnik odbije da se potpise ugovor..jel SD kriv ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam ni rekao da je Nam sve odbio, nego vidim svi se uhvatili Beqiraja, a istina skroz druga...Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:41Onda ocigledno Nam nema pojma sta nam treba i sta imamo od igraca,al cisto.sumnjam da je bas sve odbio,mozda za beciraja jeste,al ima jos napadaca i bekova,prije da hadzija nije znao dovest,nego da je nam sve odbio.al haj vidjet cemo u buducnosti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:38Nam moze raditi sta hoce, njegove pare, njegova odluka...Hadzic ima svoje greske, ali daleko od toga da je upropastio transfer Beqiraja..Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:27
E ybg sad,kako mi to onda funkcionisemo? Treba svako da odgovara za svoj posao,sto ce nam onda emir ako ce ovaj tako odbijati,jel se Hasanu u bayernu tako petlja recimo rumenige ili ko vec,pusti covjeka da radi ako bude fulao onda otkaz daj drugoh i cao,cuj ej haj emire ti pregovaraj i obecaji a ja cu odluciti sta ce biti cccc naopako sve.
Hadzic ima svoje greske, ali daleko od toga da je syebao Fatosa...Nam itekako ima pojma, sigurno bolje zna od nas...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pejović ipak ima pravo nastupa u Evropi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci moglo bi se i na jugMortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:36Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nikakva borba samo aktivni clanovimiky_hz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:52Znaci moglo bi se i na jugMortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:36Prema prvim informacijama, u probnoj fazi bi bilo dozvoljeno 10 posto kapaciteta stadiona, ali ne više od 500 gledatelja po jednoj tribini.
Odluku će na kraju donijeti krizni štabovi u narednim danima, odnosno očekuje se da do petka bude poznato više informacija.Zamisli borbe za karte za derbi
![]()

Moze li UEFA izbaciti kojim slučajem sa kim bi željo igrao u Play off-u ako se u zraku istovremeno sudare avioni igrača Maccabija, Kairata i Rostova??
Pitam za Seju Brajlovića.
Pitam za Seju Brajlovića.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, haris004, Posejdon i 58 gostiju.