FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi samo da ovima iz UEFAe opsujem preventivno, koga god izvucemo i gdje god budemo igrali 

Što ti je suha bukovina...AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 11:57nacijepam do armenije za sat, za dva autobusomVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:57Nacijepa li se šta, rođo?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:14do armenije avionom nesto jace od 2 i po sata, i to ako potrefis direktan let, i igras navecr temp 25 stepeni a zrak suh ko u sahari. da bas je to isto kao autobusom do zenice
Pa sad ako ima suspenzije to je drugo
Al ga mozemo prijaviti
Al ga mozemo prijaviti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Zinedin tek na godinu moze igrat evropu 

Ja mislim da Pejović ne može igrati u sljedećoj euro utakmici, jer je kod nas registrovan tek nakon Bresta, pa mu se nije računalo kao da je odradio suspenziju
- AngelDiMaria
- Kontakt:
upratim je na forumu svaki danVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 11:59Što ti je suha bukovina...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
Zna li itko koliko ima avionom do ovog Dundalka pri temperaturi od 20°C i ako Tino ima gips na ruci?
Zna li itko koliko ima avionom do ovog Dundalka pri temperaturi od 20°C i ako Tino ima gips na ruci?
Jašta, brate... Čuvaj se žuljeva.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:06upratim je na forumu svaki dan
Moist to avoid friction.
-
- Kontakt:
Aj da urade one reklame na istoku Turkish Airlines i Visit Vietnam da se nesto uradi bez Nam-a
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ko odavde do tesnja autobusom, znaci isto ko da igramo na toskovom stadionuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:07Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pejovic ce moci tek u playoffu igrati
Na flight simulatoru on koristi Mig

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
TOŠKetovom*AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:15ko odavde do tesnja autobusom, znaci isto ko da igramo na toskovom stadionuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:07Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nije tačno, ispravno je rekaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:18TOŠKetovom*AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:15ko odavde do tesnja autobusom, znaci isto ko da igramo na toskovom stadionuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:07Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Autom sahatak, preko Karaule, prodjes Kladanj, prije Stupara skretanje na lijevu stranu...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:07Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kuda ideš? Jel kad se hoće Bucima, ili polulijevo Čatrnjićima?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:15ko odavde do tesnja autobusom, znaci isto ko da igramo na toskovom stadionuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:07Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
Zar toškov stadion ima licencu?
Ko bi reko kobili se nado od njiha...
Zar se ne kopa tunel na otu stranu? Je l' po četiri ili tri u auto?belosevic28 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:22Autom sahatak, preko Karaule, prodjes Kladanj, prije Stupara skretanje na lijevu stranu...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:07Iskreno, najviše bih volio ovaj Dundalk. Jedino ako nas Uefa ne pogleda delegiranjem velškog sudije.
Šteta za Milanovica po meni bolje da nije otišao u Olimpik kod nas bi sigurno dobio prostora za igru i ove godine.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: bvsic, juka55, nedimmmm1337 i 48 gostiju.