13h
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislio sam za ovo 3 pretkolo.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:47Ne znam jel govoris za grupe ili za ovo 3. pretkolo. U oba slucaja mislim da nema sanse da igramo na Kosevu. Nije problem publika nego novinarska mjesta, mjesto za snimanje i teren..amypitar je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:58Ma UEFA će pustiti da se igra na Koševu.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:46
BP ispunjava uslove za 3.pretkolo i PO. U nekom ludom scenariju kad bi izborili grupe, mislim da bi dopustili da se na BP igra.
Teren nije toliko loš, a publike i novinara nema. Ne vidim razlog da nam ne puste da igramo na Koševu, jedino ako hoce da nas prcaju.
Tek sljedece godine aBd kad se napravi plan rekonstrukcije, mozes ici UEFI kao imamo u planu uraditi to i to pa da ti dopuste, ovako tesko.
Pa upravo zato i kažem nema ni publike, a ni novinara kao prije korona ni blizu.
Taj "sat vremena" ne treba shvatati bukvalno. Suština posta jest pitanje; da li, uopšte, možemo dobiti domaćinstvo, kad formalno ne možemo biti domaćini. Ne treba vagati svaku riječ, a još manje vaditi iz konteksta. Sve u svemu, ne treba se nadati domaćinstvu u narednim evropskim utakmicama. To je moje, skromno, mišljenje.badboy je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:11Cuj sat avionom do Armenije, uozbilji se....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Ako ćemo igrati u Zenici, ne vidim tu neku domaćinsku prednost. Sat vremena je autobusom do nicaze, sat vremena avionom do, mećimo, Armenije.
A ako prođemo treće pretkolo, gdje bi igrali? Split?
Mislum, fakat ne znam koje su propozicije glede/mede stadiona?
Kako god da pogledas bolje je ostat u BIH i bit domacin gdje god i bilo kome. Ne izlagat se nepotrebnom putovanju i umoru, da ne spominjem rizik od putovanja da neko pokupi COVID ili da nam u ovim “transparentnim i nepodkupljivim” zemljama po dolasku na aerodrom ili na stadion namjeste testiranje i igranku... Bolje da oni nama dodju kad bi ne daj boze na Pecari igrali...
Btw, i mi smo svjetski poznati kao "transparentna i nepoTkupljiva" država.
Nacijepa li se šta, rođo?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:14do armenije avionom nesto jace od 2 i po sata, i to ako potrefis direktan let, i igras navecr temp 25 stepeni a zrak suh ko u sahari. da bas je to isto kao autobusom do zenice
Gdje bolan sat vremena do Armenije, to ima 3000km 

-
- Kontakt:
A sto se nebi nadali domacinstvu i to se izvlaci. Vi mislite da smo ove dvije bili gosti zato sto nema kosevo uslova??
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inter/Dundalk kući
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva je ekipa Dundalk mogu li se proći kao i Nomadi bez nekih većih problema ?
12. igrač kluba iz Titove 38b
I ja ocekujem gostovanje astani a nadam se ovoj mortemovoj opciji.
Koliko par utakmica moze promijeniti perspektivu pred izvlacenje prvog predkola bilo nas je strah i velšana a sad se ni astane ne bojimo u toj mjeri.
Pejovic me pozitivno iznenadio bas samo da nastavi dobre partije pruzati.
Koliko par utakmica moze promijeniti perspektivu pred izvlacenje prvog predkola bilo nas je strah i velšana a sad se ni astane ne bojimo u toj mjeri.
Pejovic me pozitivno iznenadio bas samo da nastavi dobre partije pruzati.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Moze li Pejovic igrati u europi ??
Da
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veze jedno sa drugim nema, ovi su igrali grupne faze EL prije 2-3 godine, čak su i skupili tamo par bodova, dobili Maccabi Tel Aviv itd. ali generalno nisu jaki da ih se plašimo
Pa znaci nisu ni oni ekipa koju u gostima možemo proći bez problema
12. igrač kluba iz Titove 38b
- AngelDiMaria
- Kontakt:
nacijepam do armenije za sat, za dva autobusomVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:57Nacijepa li se šta, rođo?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:14do armenije avionom nesto jace od 2 i po sata, i to ako potrefis direktan let, i igras navecr temp 25 stepeni a zrak suh ko u sahari. da bas je to isto kao autobusom do zenice
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.