FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolje ova Fola kuci,al nece proci 
- hordasDoboj
- Kontakt:
BP ispunjava uslove za 3.pretkolo i PO. U nekom ludom scenariju kad bi izborili grupe, mislim da bi dopustili da se na BP igra.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Ako ćemo igrati u Zenici, ne vidim tu neku domaćinsku prednost. Sat vremena je autobusom do nicaze, sat vremena avionom do, mećimo, Armenije.
A ako prođemo treće pretkolo, gdje bi igrali? Split?
Mislum, fakat ne znam koje su propozicije glede/mede stadiona?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Prolazi Fola

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inter je najslabiji od ovih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma UEFA će pustiti da se igra na Koševu.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:46BP ispunjava uslove za 3.pretkolo i PO. U nekom ludom scenariju kad bi izborili grupe, mislim da bi dopustili da se na BP igra.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Ako ćemo igrati u Zenici, ne vidim tu neku domaćinsku prednost. Sat vremena je autobusom do nicaze, sat vremena avionom do, mećimo, Armenije.
Teren nije toliko loš, a publike i novinara nema. Ne vidim razlog da nam ne puste da igramo na Koševu, jedino ako hoce da nas prcaju.
Dajbože, šćeri, da te aga uzme... Kakve su nam sudije delegirali, teško da ćemo biti domaćini, pa makar i u Zenici.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:46BP ispunjava uslove za 3.pretkolo i PO. U nekom ludom scenariju kad bi izborili grupe, mislim da bi dopustili da se na BP igra.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Jok, eto, Bajern će prcat... Da neko s vrha Trebevića qurac na punu Ferhadiju baci, nama bi se u zicugu zabio.amypitar je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:58Ma UEFA će pustiti da se igra na Koševu.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:46BP ispunjava uslove za 3.pretkolo i PO. U nekom ludom scenariju kad bi izborili grupe, mislim da bi dopustili da se na BP igra.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Teren nije toliko loš, a publike i novinara nema. Ne vidim razlog da nam ne puste da igramo na Koševu, jedino ako hoce da nas prcaju.
Nisam jucer stigao ispratiti tekmu, kakav je bio Aco Pejovic?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Cuj sat avionom do Armenije, uozbilji se....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Kako god da pogledas bolje je ostat u BIH i bit domacin gdje god i bilo kome. Ne izlagat se nepotrebnom putovanju i umoru, da ne spominjem rizik od putovanja da neko pokupi COVID ili da nam u ovim “transparentnim i nepodkupljivim” zemljama po dolasku na aerodrom ili na stadion namjeste testiranje i igranku... Bolje da oni nama dodju kad bi ne daj boze na Pecari igrali...
-
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
do armenije avionom nesto jace od 2 i po sata, i to ako potrefis direktan let, i igras navecr temp 25 stepeni a zrak suh ko u sahari. da bas je to isto kao autobusom do zenice
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BukvalacAngelDiMaria je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:14do armenije avionom nesto jace od 2 i po sata, i to ako potrefis direktan let, i igras navecr temp 25 stepeni a zrak suh ko u sahari. da bas je to isto kao autobusom do zenice

Daj irce viseeeeee
Jedva cekam, hocel biti izvlacenje direktno?
Neko link da sibne, hvala.
Melji R'ajvo!!!

Jedva cekam, hocel biti izvlacenje direktno?
Neko link da sibne, hvala.
Melji R'ajvo!!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

tm01hzne je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:30https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/n ... 13-00-cet/
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/streaming/

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel u 12 ili 13 izvlačenje?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Razlika između izleta u Zenicu 70-ak km i putovanja u Armeniju (2200 km vazdušne linije) je dva dana zajebavanja i manje treninga, razlika je nebo i zemlja, doslovno!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne znam jel govoris za grupe ili za ovo 3. pretkolo. U oba slucaja mislim da nema sanse da igramo na Kosevu. Nije problem publika nego novinarska mjesta, mjesto za snimanje i teren..amypitar je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:58Ma UEFA će pustiti da se igra na Koševu.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:46BP ispunjava uslove za 3.pretkolo i PO. U nekom ludom scenariju kad bi izborili grupe, mislim da bi dopustili da se na BP igra.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2020, 09:41Možemo li mi, uopšte, igrati na domaćem terenu? Kakvi su uslovi što se tiče stadiona za treće pretkolo? Ako ne ispunjavamo uslove, džaba se nadate da ćemo biti domaćini.
Tek sljedece godine aBd kad se napravi plan rekonstrukcije, mozes ici UEFI kao imamo u planu uraditi to i to pa da ti dopuste, ovako tesko.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, Rule_hz, Sanchez87hz i 46 gostiju.