NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kaže Jedan glas, jedan član kupi člansku ja kupim, idemo PL, dodje nekakav pumpadzija haj kupi stolica ja kupim, kaže novi Jedinstvo idemo u Pl.. Sad kupujem neke kupine, ne žalim, ali žalim za 4 subote provedeno gledajući neke nazovi igrače kako lopte ne znaju dodat. Fuuj.
Nemojte molim vas više pričati o Premijer ligi. Nemojte sramotiti takvim pričama ono što je ostalo od nekadašnjeg sjaja kluba.
Nemojte molim vas više pričati o Premijer ligi. Nemojte sramotiti takvim pričama ono što je ostalo od nekadašnjeg sjaja kluba.
Sad se ide u TOŠK gdje malo ko odnese bodove, pa dolazi Rudar koji je uvijek bio nezgodan po nas, ako ostane Berber još dva su to poraza...
-
- Kontakt:
I onda mi dodje neko po Facebook pisati kako nasa djeca (ljudi) trebaju igrati, kako je ovo prava prica, domaci trener, zdrav klub... A do jucer htjeli isti gasiti, a do prekjučer htjeli osnivati novi. Bihac je propao. Drzava samo na papiru stoji.
Od nase djece i nasih igraca nema nista dok se ne napravi teren i sredi omladinska skola. Na onim livadama sad kombinacija najboljih trenera ikad ne moze napraviti igraca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Motaj kablove

Upravo sam mislio spomenuti teren i pomocni teren. Nije on bitan samo za omladinsku skolu, nego vec i za prvu ekipu. Kad pogledam kakav je onaj pomocni teren zaista se pitam kako se nekim igracima ikako dolazi u Jedinstvo. Pa ni ne iznenadjuje me da se nece da zalagaju. Infrastruktura u premijerligaskim klubovima je dosta bolja, vi bi najprije na tome trebali proraditi ukoliko zelite u PL.
Cemu tisina iz kluba nakon poraza jucer? Prije pocetka lige mogli su organizovati press da se prica kako se ide u Premier ligu, a sada ne mogu organizovati press pa da kazu par stvari unutar kluba. Cije su greske? Ko je povrijeden i kad se vraca? Koliko se streamova prodalo? Gdje je transparentnost koju ste obecali?
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Ma ja sam rekao da je u pitanju mazanje ociju i kradja para kao zadnjih 20 godina. Gdje stambi koji je govorio bajke a mi bili ljudi koji mrzimo klub sto se sad ne javi. Na portalu jedinstva pisu sudijske greske. Yebes sudiju kad ti zabijes 4 gola. Kako sim bau tuce sve redom a tek usli u ligu. Mi PL vidjeti u Bihacu nikad necemo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nije problem izgubiti od Buducnosti, kad uzmemo u obzir da su nam ponistili cist gol , utakmica bi isla u drugom pravcu uzeli bi sigurno 3 boda i opet bili drugi...Evo i jučer je Radnik koji je glavni kandidat za ispadanje uzeo 3 boda Gosku, nista strasno sto je i nama Buducnost uzela 3 boda..Igra je stvarno losa, to je činjenica ali prošlih sezona kad smo imali lošiji igrački kadar bilo je dosta igrača koji su igrali zajedno dugo godina tako da je igra bila ista kao i ova trenutno.Skoro pa pola ekipe nije odigralo 5 utakmica zajedno i kasno su se priključili klubu i to je sigurno odraz sadašnje igre.Vezni red nije postojao ove 4 utakmice i za to krivim trenera, bez veznog reda nema ni igre, napad imamo odličan ali bez upotrebljivih lopti je samo prosjecan.Sve četiri utakmice drugo poluvrijeme katastrofa, ne zna se ko gdje igra, na momente smo izgledali kao amaterski klub u rangu Baksaisa.Nadam se da ćemo protiv Toska vratiti ova 3 boda i da će odigrati dobru utakmicu.

Kod gola Buducnosti, reakcija Kremenovića očajna , amaterska, 2 igraca na njemu i onako praviti faul
, a golmana nemam šta komentarisati...

Slažem se s tobom. Sve i porazi bi bili ok, da mi imamo igru.Mramic24 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 13:00Nije problem izgubiti od Buducnosti, kad uzmemo u obzir da su nam ponistili cist gol , utakmica bi isla u drugom pravcu uzeli bi sigurno 3 boda i opet bili drugi...Evo i jučer je Radnik koji je glavni kandidat za ispadanje uzeo 3 boda Gosku, nista strasno sto je i nama Buducnost uzela 3 boda..Igra je stvarno losa, to je činjenica ali prošlih sezona kad smo imali lošiji igrački kadar bilo je dosta igrača koji su igrali zajedno dugo godina tako da je igra bila ista kao i ova trenutno.Skoro pa pola ekipe nije odigralo 5 utakmica zajedno i kasno su se priključili klubu i to je sigurno odraz sadašnje igre.Vezni red nije postojao ove 4 utakmice i za to krivim trenera, bez veznog reda nema ni igre, napad imamo odličan ali bez upotrebljivih lopti je samo prosjecan.Sve četiri utakmice drugo poluvrijeme katastrofa, ne zna se ko gdje igra, na momente smo izgledali kao amaterski klub u rangu Baksaisa.Nadam se da ćemo protiv Toska vratiti ova 3 boda i da će odigrati dobru utakmicu.![]()
![]()
Inače TOŠK - Jedinstvo prenosi Arena sport
Ne treba se predavati, zasad u ligi niko ne odskače kvalitetom kao što se pretpostavljalo. Nema izrazitog favorita koji će se prošetati ove sezone. Kiksali smo, ali mnogo bodova je u igri.
Ali promjene moraju biti hitne. Nije kasno, ali za 3-4 kola sa ovakvim pristupom biće kasno. U 4 utakmice smo igrali kako treba samo 15minuta protiv GOŠK-a. Sretno smo pobijedili Zvijezdu i GOŠK, ali eto sreća nas nije pratila protiv Budućnosti (ofsajd, stativa, prečka(?) Ibrišimovića). Komentator je rekao da smo imali preko Ibrišimovića još 2 šanse tokom prekida streama. Razočaralo me posebno drugo poluvrijeme jer smo igrali sa najjačom ekipom što se tiče ofanzivnog dijela. A s tom ekipom nismo šansu stvorili osim poništenog gola gdje je šansa plod fantastične Ojedine lopte sa svoje polovice. Znači ništa, samo duge lopte i preskakanje igre, pa šta bude gore.
Nadam se i da Uprava ne spava sa pojačanjima jer hitno trebamo stopera i beka umjesto Borovčanina
Ali promjene moraju biti hitne. Nije kasno, ali za 3-4 kola sa ovakvim pristupom biće kasno. U 4 utakmice smo igrali kako treba samo 15minuta protiv GOŠK-a. Sretno smo pobijedili Zvijezdu i GOŠK, ali eto sreća nas nije pratila protiv Budućnosti (ofsajd, stativa, prečka(?) Ibrišimovića). Komentator je rekao da smo imali preko Ibrišimovića još 2 šanse tokom prekida streama. Razočaralo me posebno drugo poluvrijeme jer smo igrali sa najjačom ekipom što se tiče ofanzivnog dijela. A s tom ekipom nismo šansu stvorili osim poništenog gola gdje je šansa plod fantastične Ojedine lopte sa svoje polovice. Znači ništa, samo duge lopte i preskakanje igre, pa šta bude gore.
Nadam se i da Uprava ne spava sa pojačanjima jer hitno trebamo stopera i beka umjesto Borovčanina
-
- Kontakt:
Sto je problem izgubiti od Budućnosti moj Tigre? Pa pustio si im istim rezultatom kad je Velezu trebalo za PL
Nakon sto je prodao utakmicu Buducnosti kako bi osujetio Velez da udje u PL:THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 07:20Sto je problem izgubiti od Budućnosti moj Tigre? Pa pustio si im istim rezultatom kad je Velezu trebalo za PL

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Golemo je da se ovaj spletkaroš i kriminalac žali nekome na suđenje.
Možda ste i pisali, ali ne upratih.
Kakav je ovaj Borovčanin što je sad u Borcu, kakav je bio u Jedinstvu?
Kakav je ovaj Borovčanin što je sad u Borcu, kakav je bio u Jedinstvu?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Za svoje godine moze se reci da je dobar igrac. Ako bi se radilo s njim, moze biti nesto od njega. Mnogo borben igrac, ali sa loptom se posvadjao.
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Nije problem izgubiti od Budućnosti na posten način ali na ovakav sigurno da jeste.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2020, 07:20Sto je problem izgubiti od Budućnosti moj Tigre? Pa pustio si im istim rezultatom kad je Velezu trebalo za PL
Zašto je svima vama Tigar kriminalac da ga nije bilo ne bi ni pola Bosne ali mladi ste sigurno pa ne znate pa najlakše pisati gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.