FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U koliko je sati sutra izvlačenje. 

-
- Kontakt:
Red je da jedna bude i kuci.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 avg 2020, 23:18Ararat, po mogucnosti kuci, ali ne bi bilo katastrofa ako budemo morali i u goste ici..
U gostima je svaka nezgodgna recimo u Armeniji je haos toplo a nisu ni ovi za bacit posebno kuci. U prvom kolu namucili omoniju tek u produzetku pali a omonija poslje i legiju prošla.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel treće kolo EL možemo igrati na Koševu u slučaju da budemo domaćini?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Prošle godine smo dobili najtežeg mogučeg protivnika u trecem pretkolu EL, nismo valjda toliko prokleti pa da i sutra dobijemo najtežeg.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nije me ba strah ni Astane ako budemo igrali kao 1. poluvrijeme danas 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Celje je izbacilo Dundalk u prvom pretkolu LP.Tako da nevjerujem da ce ih opet spojiti sto je dobro po nas,znaci oni ce na nas ili Sheriff.Inace Celje ih je 3-0 uzelo tako da nebi trebali imati problema ni mi pogotovo kuci ako budemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da kažem nešto...
ALEKSANDAR PEJOVIĆ !
ALEKSANDAR PEJOVIĆ !
Eh sad mogu mirno spavati

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Mogu se sastati, razdvojili bi da ne moze. Mislim da je bila jednom situacija da su iste ekipe igrale dva puta u kvalifikacijama??
- egocentrik
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mislim da je realno očekivati da se titula osvoji i ove sezone. Pratim danas sastav, pa kamerman prebaci na tribine, a tamo stvarno jako dobri igrači za našu ligu.
Sušić kad se oporavi i motiviše mislim da ćemo imati dimenziju više i da će se mnoge utakmice uzimati na individualni kvalitet Sušića, Pejovića, Ahmetovića.
Vidim da se piše kako Tatar mnogo trči, to stoji, ali gledajući Tatara čini mi se da je jako limitiran igrač, bez neke fudbalske inteligencije i sa dosta ograničenom tehnikom, ali jako koristan igrač... Višća je igrač na sličan fazon pa isto tako mnogo koristi ima od njega Başakşehır.
Mislim koga kod da dobijemo sutra realna očekivanja su da igramo play off za ulazak u UEL... Ko zna, možda iznenadimo sve i odemo u to takmičenje.
Sušić kad se oporavi i motiviše mislim da ćemo imati dimenziju više i da će se mnoge utakmice uzimati na individualni kvalitet Sušića, Pejovića, Ahmetovića.
Vidim da se piše kako Tatar mnogo trči, to stoji, ali gledajući Tatara čini mi se da je jako limitiran igrač, bez neke fudbalske inteligencije i sa dosta ograničenom tehnikom, ali jako koristan igrač... Višća je igrač na sličan fazon pa isto tako mnogo koristi ima od njega Başakşehır.
Mislim koga kod da dobijemo sutra realna očekivanja su da igramo play off za ulazak u UEL... Ko zna, možda iznenadimo sve i odemo u to takmičenje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma znam da mogu,ali eto nevjerujem da ce ih dva puta spojit onako na osjecajbordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2020, 23:30Mogu se sastati, razdvojili bi da ne moze. Mislim da je bila jednom situacija da su iste ekipe igrale dva puta u kvalifikacijama??

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Samo u CG nemojte ...
Ako astana bude odigrala u pola lose kao protv bresta mi smo i protiv njih favoriti.
Moglo bi do PO dobacito ove sezone e sad ne znam kalva su pravila bilo je price da ce se igrati dvije utakmice u playoffu
Moglo bi do PO dobacito ove sezone e sad ne znam kalva su pravila bilo je price da ce se igrati dvije utakmice u playoffu
You are someone else I am still right here
Za LP su dvije,za EL jedna.
samo astanu izbjec, mada nisu ni oni bauk, ovo ostalo super
You are someone else I am still right here
Ja kako sam citao, 2 tekme i play offu LP, ali jedna tekma u LE. Tj, neko je to ovdje spominjao.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.