FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da hoće ovaj Inter proći
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ararat
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovako smo i prije, da bi Astanj izbjeci i bas smo ih izbjegli 
Nije ni Buducnost bez sansi u ovom mecu.

Nije ni Buducnost bez sansi u ovom mecu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobro smo prosli, samo izbjeci Astanu.. vratit ce oni do tad formu siguran sam..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma astanu bojkotujuvigrsci trenera . Nisu u ok odnosima.. tako ta su tanki realno... a mislim da ce fola esc izbacit ararata a nama ce dundlak doci cutra
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Pa ne znam bašElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 23:05Ma dobro smo prosli ona grupa 2 je najgora:
KuPS (FIN) or Slovan Bratislava (SVK)
Riga (LVA) or Tre Fiori (SMR)
Sileks (MKD) or Drita (KOS)
Ko god bi ti od ovih dosao ili da mi idemo u goste ne bi bio siguran prolazak pogotovo Slovan. Ove iz San Marina i ne brojim.
Ovdje samo izbjeci Astanu ostalo udure. Ne sumnjam, da ce se Astana do 24 uigrati kako treba i onda je to skroz druga ekipa nego sad sto djeluje.

Ja bi prije sileks i rigu nego Astanu ili Irce posebno ako bude u gostima kuknjava
To i ja kazem zasto covjece bezveze umaras i mrcvaris igrace kad imas klupetinu i jos 2 izmjene??? Tatar ili Dule da se ozljedi prakticno ga pusimo....iz pozicije nekog komfora stavlja nas u stanje krpljenja sa petorazrednim igracimaajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 23:05Jedina mrlja i zamjerka Vinku danas je to što je Benju do kraja utakmice trošio bezveze. Idealna prilika za Mustedanagića da ga ubaci i da se proba malo dozvat na ovim manjim i slabijim timovima, a u korist tome išlo je i što nema Rahmana.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:46Da je imao bilo koga drugog na 10-ku stavit Tatar bi ga dao sa krila danas, bezveze smo ga potrosili a trudi se Benjo drama trci ko one prve polusezone kad je bio otkrice lige....ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:31Jukić se još traži... Nije to to što nam treba od krila. Kad bi se on dozvo malo i proradio bilo bi extra...
Tatar puno trči, stvarno čovjeku svaka čast, kao navijen je 90 minuta. Ali dosta te trke je bespotrebno tu gubi snagu pa mu završnica izgleda traljavo... Rahman je također na 40% svoje forme a i dalje je jaki bitan igrač za nas.
Oremuš tek polako nadolazi, Sušić nadolazi, Fanimo takodjer nadolazi sa spremom, evo Heba se vraća hvala Bogu, imamo Miličevića i Dupovca i Andreja u odličnoj formi, imamo Pejović koji će biti extra pojačanje.
Znači sve kad se posloži bit ce bombona, samo još jedan napadač brži i explozivniji i top.
Samo strpljenja, gledat samo sebe i ići od utakmice do utakmice.
Dizemo formu lagano, i sad ako Vinko bude suradjivaoima izmjene da to fino drzi da niko ne pregori i svi budu u formi, dobijaju minutazu, itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znao sam da ce mrtva Astana uletiti,citavu noc mi se vrti po glavi ,k.urac cu zaspat sad. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Brest, kojeg smo mi nadigrali u svakom smislu je strpao 6 komada toj istoj Astani... Taman i da tempiraju formu ne mogu Bayern postat za par sedmica.
Budućnost je pružila fin otpor Ludogorecu, imaju i oni svoju šansu u tome.
Ova Fola je u ligi prvaka igrala protiv Sherifa, izgubili su 2:0, ali po statistici vidim da su skroz ravnopravni bili. Ekipa im je sačinjena od stranaca velikom većinom, tako da nisu ni oni baš totalni autsajderi.
Lično bih volio ovaj Ararat kući.
Budućnost je pružila fin otpor Ludogorecu, imaju i oni svoju šansu u tome.
Ova Fola je u ligi prvaka igrala protiv Sherifa, izgubili su 2:0, ali po statistici vidim da su skroz ravnopravni bili. Ekipa im je sačinjena od stranaca velikom većinom, tako da nisu ni oni baš totalni autsajderi.
Lično bih volio ovaj Ararat kući.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ararat, po mogucnosti kuci, ali ne bi bilo katastrofa ako budemo morali i u goste ici..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo da ovu yebenu Astanu izbjegnemo a svejedno koji par ćemo izvući od ova dva, samo da je kući.
Mogli smo daleko bolje proć.
Mogli smo daleko bolje proć.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Daj Ararata da se pravda zadovolji 
Ma spica i beka
I boli nas K. krasni
Gdje god nas bace
I boli nas K. krasni
Gdje god nas bace
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mora Astana, džaba je, **** joj.
Ova 2 smo favoriti definitivno, na Koševu pogotovo, hajde bože pogledaj nas i sutra. Fola kući recimo.
Ova 2 smo favoriti definitivno, na Koševu pogotovo, hajde bože pogledaj nas i sutra. Fola kući recimo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ararat- Fola cemo izvuci da ne pisete vise
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.