Pa jbt. ovakvu platu smo mu i mi mogli dati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Greska. Mislio sam na Almira . a vidi sada ovako. Bilo je utakmica poput one sa Triglavom na AFH gdje sam jeo svoje dzigerice od muke. U pravu si ti. ne treba meni ovo. Bordo pozdrav
Da dodam meni je on ala Crepulja malo opasni ima bolju ljevicu, puno vise Pejovic trci od stojceva. Stojcev je bio igrac poteza.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:22Mislim da ovo sto je igrao najvise nam je trebalo, spona izmedju odbrane i napada. Siguran na pasu, brzo i tecno igra. Ne bi ga ja gurao naprijed imamo gore Rahmanovica, Zinedina, Tatar i Sušic moze na desetku.Napapijri je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:14Volio bih Pejovica vidjeti i ispred dva zadnja vezna, bas me podsjeca na Stojceva stilom igre, narocito okretnosti. Zamislite kakav trkacki ritam bi postavili sa Djokanovicem, Oremusom i Pejovicem. Naravno, ovo se odnosi na meceve u kojima Rahmanovic ne igra, odnosno svaki treci mec. Susic bi vrlo lako mogao postati suvisa u potpunosti.
U zadnjih 5 godina mi smo njih dole pobijedili 5 puta a oni nas dvaput i bila su dva ili tri x-aZeko87 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:13Merso je bio tanak, al gol ga izvadio . Bez pravih bekova neće ovo ići ovako glat protiv ozbiljnih ekipa. Radnik najlošiji kako igraju BH ligu.
Miličević odličan, Aco veoma dobro izdanje, Tatar trka trka, al fali mu nešta za završnice i asistencije.
Jukić odličan, Dušan standardno taraba.
Čestitke na pobjedi. Čini mi se prva u Bijeljini.
Hajde ba zajebajem se sta se ljutis odma, kazes i ti meni da nemamo krila i ja se jedem i vozdra...
A la bolja verzija Crepulje bas tako, zna je i opucat i zabit, brzo igra sto je odlicno, jer je i crepulja carinio ko i Susic a Stojcev da ne spominjem, jesu Stojceva zvali sestar???bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:25Da dodam meni je on ala Crepulja malo opasni ima bolju ljevicu, puno vise Pejovic trci od stojceva. Stojcev je bio igrac poteza.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:22Mislim da ovo sto je igrao najvise nam je trebalo, spona izmedju odbrane i napada. Siguran na pasu, brzo i tecno igra. Ne bi ga ja gurao naprijed imamo gore Rahmanovica, Zinedina, Tatar i Sušic moze na desetku.Napapijri je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:14Volio bih Pejovica vidjeti i ispred dva zadnja vezna, bas me podsjeca na Stojceva stilom igre, narocito okretnosti. Zamislite kakav trkacki ritam bi postavili sa Djokanovicem, Oremusom i Pejovicem. Naravno, ovo se odnosi na meceve u kojima Rahmanovic ne igra, odnosno svaki treci mec. Susic bi vrlo lako mogao postati suvisa u potpunosti.
Ne ljutim se. Nisam rekao da nemamo krila. Nit ja tvrdim da je ovo za efuroje neke. Meni je ovo super. Nas tim je izgledao danas kao da igra protiv juniora. ljudi ja to od posle rata rata, od kad pratim fubal nisam gledao. A noramlno da cu da se uvrjedim kad mi neko kaze da sam fan cmelje. lakse bi pondio da mi kazu da sam gej itdDenchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:26Hajde ba zajebajem se sta se ljutis odma, kazes i ti meni da nemamo krila i ja se jedem i vozdra...
Da je imao bilo koga drugog na 10-ku stavit Tatar bi ga dao sa krila danas, bezveze smo ga potrosili a trudi se Benjo drama trci ko one prve polusezone kad je bio otkrice lige....ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:31Jukić se još traži... Nije to to što nam treba od krila. Kad bi se on dozvo malo i proradio bilo bi extra...
Tatar puno trči, stvarno čovjeku svaka čast, kao navijen je 90 minuta. Ali dosta te trke je bespotrebno tu gubi snagu pa mu završnica izgleda traljavo... Rahman je također na 40% svoje forme a i dalje je jaki bitan igrač za nas.
Oremuš tek polako nadolazi, Sušić nadolazi, Fanimo takodjer nadolazi sa spremom, evo Heba se vraća hvala Bogu, imamo Miličevića i Dupovca i Andreja u odličnoj formi, imamo Pejović koji će biti extra pojačanje.
Znači sve kad se posloži bit ce bombona, samo još jedan napadač brži i explozivniji i top.
Samo strpljenja, gledat samo sebe i ići od utakmice do utakmice.
Astana... znate da smo mi kurate srece sto se tice ovih zrijebova