Igračina !
A moram pohvaliti i Dupovca, stvarno igra iznenađujuće dobro konstantno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igračina !
Prije svega Salcin ima na ovoj utakmici 2 oduzete lopte sigurno.Ne znam koliko je to dobro ali sam gledao utakmice u kojim Trent nema oduzetu loptu. Blokirana i oduzeta nije isto. uz sve to nekakv je tredn bocnih igraca sa vecim ofanzivnim zadatcima a on ima potencijal. Kako god. Ne zelim da mjenjam tvoje misljenje ali.. Uz svo postovanje . Jedini koga sam ja trpio je onaj panj Bekric.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:50Salcin je tanak vec par tekmi ali se provlaci nekako...centarsut mu je kriminalan, dueliranje precesto zajebe pogresnom procjenom, brzine nema a ni kondicije(moc ponavljanja trkova) za beka, a ne moze se vise vadit da mu to nije pozicija....123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:36Ma i da jeste. Sta znaci biti najlosiji u ovakoj ekipi? neko mora biti los u nekim utkakmicama. Ali pazi ovo . Salicin nije igrac koji igra promjenjivo, decko igra dobro svaku. To je nekakva preporuka za njega. Plus mi se cini da decko ima 2 do 3 uspjesna driblinka po utakmici. Ljudi takav igrac je za lige betice bez pretjerivanja. Ali niko to ne pominje nego hejtuju Dusana. Jbgsiroliver69 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:29Ni danas, kao ni u Bjelorusiji, Dušan Hodžić nije bio najlošiji naš igrač.
A vi pišite i dalje horski.
Ali eto nas je akademac pa se trpi....
I dodje novi profil i kae "nekak smo tanki u sredini sestrem trebamo vise bit ko zeljo"ElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:01Zamisli ostane 5 izmjena cijelu sezonu, u igri ti Djokanovic - Susic - Rahmanovic, mjesto njih ulaze Oremus - Pejovic - Zinedin.
Adukor ceka drugu turu da udje![]()
Trenutno si na temi SARAJEVA123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:03Prije svega Salcin ima na ovoj utakmici 2 oduzete lopte sigurno.Ne znam koliko je to dobro ali sam gledao utakmice u kojim Trent nema oduzetu loptu. Blokirana i oduzeta nije isto. uz sve to nekakv je tredn bocnih igraca sa vecim ofanzivnim zadatcima a on ima potencijal. Kako god. Ne zelim da mjenjam tvoje misljenje ali.. Uz svo postovanje . Jedini koga sam ja trpio je onaj panj Bekric.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:50Salcin je tanak vec par tekmi ali se provlaci nekako...centarsut mu je kriminalan, dueliranje precesto zajebe pogresnom procjenom, brzine nema a ni kondicije(moc ponavljanja trkova) za beka, a ne moze se vise vadit da mu to nije pozicija....123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:36
Ma i da jeste. Sta znaci biti najlosiji u ovakoj ekipi? neko mora biti los u nekim utkakmicama. Ali pazi ovo . Salicin nije igrac koji igra promjenjivo, decko igra dobro svaku. To je nekakva preporuka za njega. Plus mi se cini da decko ima 2 do 3 uspjesna driblinka po utakmici. Ljudi takav igrac je za lige betice bez pretjerivanja. Ali niko to ne pominje nego hejtuju Dusana. Jbg
Bravo denchi !Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:07Trenutno si na temi SARAJEVA123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:03Prije svega Salcin ima na ovoj utakmici 2 oduzete lopte sigurno.Ne znam koliko je to dobro ali sam gledao utakmice u kojim Trent nema oduzetu loptu. Blokirana i oduzeta nije isto. uz sve to nekakv je tredn bocnih igraca sa vecim ofanzivnim zadatcima a on ima potencijal. Kako god. Ne zelim da mjenjam tvoje misljenje ali.. Uz svo postovanje . Jedini koga sam ja trpio je onaj panj Bekric.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:50
Salcin je tanak vec par tekmi ali se provlaci nekako...centarsut mu je kriminalan, dueliranje precesto zajebe pogresnom procjenom, brzine nema a ni kondicije(moc ponavljanja trkova) za beka, a ne moze se vise vadit da mu to nije pozicija....
Znaci logout pa na drugi profil pa o zelji
AKo meni ovo pises ne znam o kakom zelji?Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:07Trenutno si na temi SARAJEVA123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:03Prije svega Salcin ima na ovoj utakmici 2 oduzete lopte sigurno.Ne znam koliko je to dobro ali sam gledao utakmice u kojim Trent nema oduzetu loptu. Blokirana i oduzeta nije isto. uz sve to nekakv je tredn bocnih igraca sa vecim ofanzivnim zadatcima a on ima potencijal. Kako god. Ne zelim da mjenjam tvoje misljenje ali.. Uz svo postovanje . Jedini koga sam ja trpio je onaj panj Bekric.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:50
Salcin je tanak vec par tekmi ali se provlaci nekako...centarsut mu je kriminalan, dueliranje precesto zajebe pogresnom procjenom, brzine nema a ni kondicije(moc ponavljanja trkova) za beka, a ne moze se vise vadit da mu to nije pozicija....
Sredina nam je jaka stvarno ali nam fali igraca na krilu...Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:05I dodje novi profil i kae "nekak smo tanki u sredini sestrem trebamo vise bit ko zeljo"ElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:01Zamisli ostane 5 izmjena cijelu sezonu, u igri ti Djokanovic - Susic - Rahmanovic, mjesto njih ulaze Oremus - Pejovic - Zinedin.
E al fun fact: i Tino i Pejovic igrali po krilu prijeElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:11Sredina nam je jaka stvarno ali nam fali igraca na krilu...Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:05I dodje novi profil i kae "nekak smo tanki u sredini sestrem trebamo vise bit ko zeljo"ElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:01Zamisli ostane 5 izmjena cijelu sezonu, u igri ti Djokanovic - Susic - Rahmanovic, mjesto njih ulaze Oremus - Pejovic - Zinedin.
Pa bili smo prvih par kola i ove utakmice u europi. Sam Vinko je rekao stalno moraju igrati Djokanovic i Oremus, s Pejovicem je druga prica jedan igrac puno znaci imas rotaciju i opciju vise. U Brestu da je bio uhh.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:05I dodje novi profil i kae "nekak smo tanki u sredini sestrem trebamo vise bit ko zeljo"ElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:01Zamisli ostane 5 izmjena cijelu sezonu, u igri ti Djokanovic - Susic - Rahmanovic, mjesto njih ulaze Oremus - Pejovic - Zinedin.
Jel te puno iznenadilo kad je Samir Bekric presao iz Sarajeva u zelju? I kad ga je Osim stavio da igra ofanzivnog veznog?123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:10AKo meni ovo pises ne znam o kakom zelji?Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:07Trenutno si na temi SARAJEVA123ado je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:03
Prije svega Salcin ima na ovoj utakmici 2 oduzete lopte sigurno.Ne znam koliko je to dobro ali sam gledao utakmice u kojim Trent nema oduzetu loptu. Blokirana i oduzeta nije isto. uz sve to nekakv je tredn bocnih igraca sa vecim ofanzivnim zadatcima a on ima potencijal. Kako god. Ne zelim da mjenjam tvoje misljenje ali.. Uz svo postovanje . Jedini koga sam ja trpio je onaj panj Bekric.
Mislim da ovo sto je igrao najvise nam je trebalo, spona izmedju odbrane i napada. Siguran na pasu, brzo i tecno igra. Ne bi ga ja gurao naprijed imamo gore Rahmanovica, Zinedina, Tatar i Sušic moze na desetku.Napapijri je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:14Volio bih Pejovica vidjeti i ispred dva zadnja vezna, bas me podsjeca na Stojceva stilom igre, narocito okretnosti. Zamislite kakav trkacki ritam bi postavili sa Djokanovicem, Oremusom i Pejovicem. Naravno, ovo se odnosi na meceve u kojima Rahmanovic ne igra, odnosno svaki treci mec. Susic bi vrlo lako mogao postati suvisa u potpunosti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Vanja8 i 48 gostiju.