FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 31 avg 2020, 21:23

Daj Hadzija desnog beka, ne mora napadač doć narednu godinu al dovedi beka ne mogu vise onog gledati. 2 gola je danas sje.bao

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 31 avg 2020, 21:23

Ako se Emir mogao kritikovati zbog nedovođenja napadača, treba ga i pohvaliti jer je Peejović top igrač...
Ako ga povrede zaobidju i nastavi ovako, stvarno će biti problem iskombinovati vezni red. :tokralju:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 avg 2020, 21:26

Sušić, Oremuš, Đokanović, Pejović, Rahmanović :ljepota:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2020, 21:26

"Gledajte, ovdje je ogromna razlika u kvalitetu. Onaj ko je upoznat sa našom situacijom zna da smo izgubili desetoricu igrača, njih petoricu-šestoricu standardnih. Nismo ekipa koja se prošle godine takmičila u Premijer ligi. Pogledajte kod Sarajeva ko ulazi sa klupe, kod njih imate reprezentativca BiH na klupi, jedan Hebibović ulazi sa klupe itd.", izjavio je Slavko Petrović za SportSport.ba, pa nastavio:

"Sarajevo je jedna grupa koja je jako kvalitetna. Mi smo sigurno malo i bojažljivo ušli u taj meč i tu je sarajevo uspostavilo svoju igru, dominiralo i fudbalski i u posjedu lopte. Mi smo u prvom dijelu imali jednu zdravu šansu, ali je nismo iskoristili... Ekipe poput Sarajeva ti ne daju puno šansi. U drugom poluvremenu Sarajevo nije toliko dominiralo, bilo je izjednačeno, a mi smo čak u zadnjih 20-25 minuta bili dominantniji, imali smo još dvije šanse, ali smo traljavo to odradili o olakšali Sarajevu. Ipak, sigurno zaslužena pobjeda Sarajeva, ali je mogla biti i 2:1... Ne mogu ja svojoj ekipi koja trkački da sve od sebe puno zamjeriti, jednostavno je razlika u kvaliteti u svjetlosnim godinama".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2020, 21:28

MortemHz je napisao/la:
31 avg 2020, 21:26
"
Jesil prepiso sta sam ti reko danas ,valja sutra po pare :zviz:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 31 avg 2020, 21:29

Hordanjezla1987 je napisao/la:
31 avg 2020, 21:22
adem993 je napisao/la:
31 avg 2020, 20:56
Andrej Djokanovic koliku mu je samo znaci onaj pogodak u Bjelorusiji,nasa zlatna koka,abd buduci A reprezentativac,duplo bolja verzija Cimirota,trci ko navijen,pelican pregled igre,duga lopta takodjer dobra,fali mu mase jedino i iskustva.
Jos bih pohvalio Dupovca,momka kojo je mnogo osporovan od nas samih,kao da prozivljava drugu mladost,momak igra na iskustvo vidi se,Fanimo takodjer defanzivno fantastican to me iznenadio volio bih ga vidjet u paru sa Oremusom po strani,Pejovicu,Milicevicu i Tatar kapa dole,takodjer ostali prolazna ocjena
Duplo bolja verzija Cimirota ? po cemu ?
Cimirot je najvrijedniji igrac koji je otisao iz Sarajeva u zadnjih 20 godina sada vrijedi meni se cini oko 4-5 miliona ,samo ne znam na osnovu cega si zakljucio to ,jos je Cimirot najveci transfer koji smo uradili ,pustimo jos godinu dvije pa cemo pricati ko je bolji ...
Cimirot za oko 60 ili 80 utakmica nije dao ni jedan gol za nas, a mali vec jeste :D isto sve rade na terenu slicni igraci... lice mi na Barelu i Verratia... to su igraci koji su bitni u svakoj ekipi malo je takvih fakat. Mali Andrej i pokazuje da je odlican u iznosenju i nije ga strah povuci je od svojih 16 ... steta sto mali nema pravog Susica pored sebe al izgleda da ce Aco leci kao kec na desetku

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 31 avg 2020, 21:29

Ni danas, kao ni u Bjelorusiji, Dušan Hodžić nije bio najlošiji naš igrač.
A vi pišite i dalje horski.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 31 avg 2020, 21:32

MortemHz je napisao/la:
"Gledajte, ovdje je ogromna razlika u kvalitetu. Onaj ko je upoznat sa našom situacijom zna da smo izgubili desetoricu igrača, njih petoricu-šestoricu standardnih. Nismo ekipa koja se prošle godine takmičila u Premijer ligi. Pogledajte kod Sarajeva ko ulazi sa klupe, kod njih imate reprezentativca BiH na klupi, jedan Hebibović ulazi sa klupe itd.", izjavio je Slavko Petrović za SportSport.ba, pa nastavio:

"Sarajevo je jedna grupa koja je jako kvalitetna. Mi smo sigurno malo i bojažljivo ušli u taj meč i tu je sarajevo uspostavilo svoju igru, dominiralo i fudbalski i u posjedu lopte. Mi smo u prvom dijelu imali jednu zdravu šansu, ali je nismo iskoristili... Ekipe poput Sarajeva ti ne daju puno šansi. U drugom poluvremenu Sarajevo nije toliko dominiralo, bilo je izjednačeno, a mi smo čak u zadnjih 20-25 minuta bili dominantniji, imali smo još dvije šanse, ali smo traljavo to odradili o olakšali Sarajevu. Ipak, sigurno zaslužena pobjeda Sarajeva, ali je mogla biti i 2:1... Ne mogu ja svojoj ekipi koja trkački da sve od sebe puno zamjeriti, jednostavno je razlika u kvaliteti u svjetlosnim godinama".
Slavko gospodin veliki, malo je ovako realnih i postenih ljudi

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 31 avg 2020, 21:32

adem993 je napisao/la:
Andrej Djokanovic koliku mu je samo znaci onaj pogodak u Bjelorusiji,nasa zlatna koka,abd buduci A reprezentativac,duplo bolja verzija Cimirota,trci ko navijen,pelican pregled igre,duga lopta takodjer dobra,fali mu mase jedino i iskustva.
Jos bih pohvalio Dupovca,momka kojo je mnogo osporovan od nas samih,kao da prozivljava drugu mladost,momak igra na iskustvo vidi se,Fanimo takodjer defanzivno fantastican to me iznenadio volio bih ga vidjet u paru sa Oremusom po strani,Pejovicu,Milicevicu i Tatar kapa dole,takodjer ostali prolazna ocjena
Cimirot je najvrijedniji igrac koji je otisao iz Sarajeva u zadnjih 20 godina sada vrijedi meni se cini oko 4-5 miliona ,samo ne znam na osnovu cega si zakljucio to ,jos je Cimirot najveci transfer koji smo uradili ,pustimo jos godinu dvije pa cemo pricati ko je bolji ...
Pogresno sam se izrazio,smatram da bi se mogao razviti u duplo bolju verziju Cimirota,po meni ima sve predispozicije da to ucini,samo nek nastavi raditi,al upravu si sacekajmo jos godinu dvije
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 avg 2020, 21:33

Za 12 dana dočekujemo lidera na tabeli

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 31 avg 2020, 21:33

Dajte više podgrupe
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 31 avg 2020, 21:33

Ahmoveliki je napisao/la:
31 avg 2020, 21:29
adem993 je napisao/la:
Cimirot za oko 60 ili 80 utakmica nije dao ni jedan gol za nas, a mali vec jeste :D isto sve rade na terenu slicni igraci... lice mi na Barelu i Verratia... to su igraci koji su bitni u svakoj ekipi malo je takvih fakat. Mali Andrej i pokazuje da je odlican u iznosenju i nije ga strah povuci je od svojih 16 ... steta sto mali nema pravog Susica pored sebe al izgleda da ce Aco leci kao kec na desetku
Ma ne moze se na osnovu pola godine donositi sud posebno da je duplo bolji ,od igraca koji ima toliko utakmica za Sarajeva i koji trenutno vrijedi kao pola naseg tima ,dovoljno je pogledati utakmicu iz Grcke i vidjeti sta je bio Gojko za Sarajevo i njegovo nije bilo da daje golove to nije nikakav argument ,jedina mu je prednost bila sto je imao Jajala uz sebe sto npr ovaj mali nema .

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 31 avg 2020, 21:34

siroliver69 je napisao/la:
Ubjedljivo najlosiji, da smo juniora tu stavili vjerovatno bi isto odradio, a mozda i asistirao ;) evo ko je bio po tebi losiji od njega?

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 31 avg 2020, 21:34

Ko se sve naziva navijačem Sarajeva, grob te jeb'o...

Bravo momci, bez izuzetka, bravo Vinko!
Idemo i dalje zagorčavati živote dušmanima sa suprotne strane, a i ovim "našim"...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2020, 21:35

mirzatele je napisao/la:
31 avg 2020, 21:33
Za 12 dana dočekujemo lidera na tabeli
Odgovara nam Borac po svemu,spori su dosta.Nemaju dobru tranziciju sto bi nama mozda probleme pravilo,idemo na prvo mjesto poslije te utakmice kako sam i prognozirao prije Radnika :thumbup:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 avg 2020, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 31 avg 2020, 21:35

MortemHz je napisao/la:

Dodao bih još:
"Igrali smo protiv budućih prvaka! Ne samo naredne, nego narednih 20 sezona!"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 avg 2020, 21:36

Nidje nikog na temi kad se sampionski igra :bow:

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 31 avg 2020, 21:36

siroliver69 je napisao/la:
Ma i da jeste. Sta znaci biti najlosiji u ovakoj ekipi? neko mora biti los u nekim utkakmicama. Ali pazi ovo . Salicin nije igrac koji igra promjenjivo, decko igra dobro svaku. To je nekakva preporuka za njega. Plus mi se cini da decko ima 2 do 3 uspjesna driblinka po utakmici. Ljudi takav igrac je za lige betice bez pretjerivanja. Ali niko to ne pominje nego hejtuju Dusana. Jbg

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 31 avg 2020, 21:36

adem993 je napisao/la:
31 avg 2020, 21:32
adem993 je napisao/la:
Pogresno sam se izrazio,smatram da bi se mogao razviti u duplo bolju verziju Cimirota,po meni ima sve predispozicije da to ucini,samo nek nastavi raditi,al upravu si sacekajmo jos godinu dvije
:thumbup:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 avg 2020, 21:38

Ima li neporazenih novinarcicu, samo pitam :urnebes:
Lakše nego sam/smo ocekivali, a sada nadajmo se kakvom "laganom" protivniku u zrijebu za trece pretkolo EL.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dave, gh0stHZ, napoleon72, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 47 gostiju.