U yebote ja kontam ovo Gis napisao...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam sto bi otplacivali lika od kojeg je Dupovac bolji...Zundo je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:27A ko kaže da nećemo otkupit Šerbečića?
Što se tiče ovih dolje pozicija znam ja to al od njih šestorice mogu igrati samo trojica, ili dvojica kao što je slučaj bio danas![]()
Ne, dva za desno, hodzic ni u rotaciji ne treba biti
Riješi me Morto i uskrati mi yebavanje pljuvača i pametologa poslije one dobre partije u Bjelorusiji...Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:46Evo ovog "pljuvaca"...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:42Vratio se poslije bana, riješio me Morto![]()
Jao ljepote gledati onakvo Sarajevo i onakvu igru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar.
Imal šta od bekova povoljno?
Dobar.
I tebe @Sanchez pravo poželio, kaže mnogo mu falis...Ako nisi upratio, nema vise dva uzastopna zareza...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:58Riješi me Morto i uskrati mi yebavanje pljuvača i pametologa poslije one dobre partije u Bjelorusiji...Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:46Evo ovog "pljuvaca"...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:42Vratio se poslije bana, riješio me Morto![]()
Jao ljepote gledati onakvo Sarajevo i onakvu igru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam znao da je toliko teško bez foruma, smorio sam se, al sam bar sve sasuo Stroju![]()
Inače poželio sam vas sve![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, PapakIzSa i 27 gostiju.