Necu ciko izvini.
Adukor bi nam dobro dosao kad bi Oremusa na beka stavili eh sad da li ga je steta tu koristit ali sad za sad svako je bolji od one ublehe...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Necu ciko izvini.
Ko bi trebao prvi izbaciti?
Živa istina.. iz nekog razloga kasni na UEFA-i dosta. Ja pretražim strane portale a možda neko i naš javi
Fanimo je defanzivno preyeben igrac. I danas se to vidjelo, kako sa lakocom uzima lopte... A eksplozivan drama.
A ko kaže da nećemo otkupit Šerbečića?Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:20Jedan stoper ide nazad na zimskoj, a igraci se takodje mogu i prodat ako niti dnao
Mi imamo 2 zadnja vezna, oremusa i djokanovica, 2 centralna vezna/organizatora, susica i pejovica i 2 ofanzivna vezna rahmanovica i zinedina
E bravo , upravo ono sto nam je falilo sto ganjamo od odlaska Crepulje.S tim sto je Pejovic ofanzivno puno jaci igrac od Ljubana i mozes ga naprijed bez problema gurnut ako zatreba.PAULUS1234 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 19:46Pejovic pojacanje sto rekose od Crepulje niko bolje nije igro prostor loptu
Nikad ne znas kad ce covid nekog ufatit, neka adukora valjat ce kad tad
Nemoj bgt da mi pričamo o pojcanjima. Valjda smo iz iskuatva nešto naučili. O Pejovicu su vicevi ispričani, mada se moglo naci da je čovjek bio standardan u jačim ligama.Pitaristok je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:30Nikad ne znas kad ce covid nekog ufatit, neka adukora valjat ce kad tad
Kakav ba ozegovic, meni on nije pojacanje
Evo ovog "pljuvaca"...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:42Vratio se poslije bana, riješio me Morto![]()
Jao ljepote gledati onakvo Sarajevo i onakvu igru.![]()
Samo jedan bek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.