FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva lopta Pejovica grob te ebo. Ja odo svrsit ne mogu vise
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
2hordasDoboj je napisao/la: ↑31 avg 2020, 19:10Na koliko je ovaj Pejovic potpisao. Godinu ili dvije?
FKS
Ovaj Salčin će biti igračina. Kakvu kontrolu lopte ima mali, strašno. I pregled igre. Samo da ga ne guši na beku i da poradi na fizičkoj spremi. Mora mu naći poziciju podhitno.
Neshvatljivo koliko je Dušan fudbalski neinteligentan. Dvije asistencije je trebao imati, bože sačuvaj kako ne zna povratni pas poslati. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skoro isposi picoba, mi te iskolovali kad je diploma dosla ti nama noz u leda.
Pozelio sam citat tvoje poslove,znam da staziras, al **** to bitni si nama ovde na forumu, bataki ti pripravnicki vrati se u raju s mi cemo pripravnicki rad kupit kosto smo diplomu..
Jaro ahbabu imo sam misljenje da je ovo bilo sve planski odradeno, al postojao jebojaz da nije JESIC se ponovo vratio..
Pozelio sam citat tvoje poslove,znam da staziras, al **** to bitni si nama ovde na forumu, bataki ti pripravnicki vrati se u raju s mi cemo pripravnicki rad kupit kosto smo diplomu..
Jaro ahbabu imo sam misljenje da je ovo bilo sve planski odradeno, al postojao jebojaz da nije JESIC se ponovo vratio..
Tek sada vidim da Novakovic igra za Radnik 

Nema nista gore nego kad dobijes loptu na tacnu, a ti ne znas samo da plasiras loptu do igraca da bi bio gol, vec to ujebes...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Aa kad bi se Oremuš pokazo dobro na desnom beku a u sredi Pejović - Sušić - Rahmanović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hajde Vinko osvježi ekipu
- egocentrik
- Kontakt:
Izbaciti hodzica i do kraja igrati 3 5 2 moze i kruz na stopera
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije dozvoljeno igrati s 3 lopte...BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2020, 19:14Aa kad bi se Oremuš pokazo dobro na desnom beku a u sredi Pejović - Sušić - Rahmanović.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako danas igraju Salcin i Djokanovic. 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa meni i jest logicno ako budu doveli Adukora da ce Oremus na d. beka. Mada i to su najavili kao 100% rijeseno a jos ga nema. Potpuno nepotreban ako nije ta zamisao.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 31 avg 2020, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Vinko mijenjaj , Radnik sve cesce pred golom nam.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Iskreno nevjerovatno mi je da igrači iz Srbije ovako lako dominiraju u bosanskoj ligi. Pejović stvarno dobro pojačanje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, nedimmmm1337 i 29 gostiju.