Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ciganijo jedna, ne košta 120 miliona pa se natežete
Hoćete li u Junajted da ode?

Kriza brate, nema se

Ova bi nam dobro došla:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jedino ih united moze natjerat da se rastanu od 30m
Prokleti ameri
Prokleti ameri
A vala i Bayern radi 5 milioncica sad nesto zavlaci.

Edwards ko ja na igricama. Ponudim 20m, odbiju. Ponudim 30m, prihvate. I onda je povucem pa ponudim 23.

Edwards ko ja na igricama. Ponudim 20m, odbiju. Ponudim 30m, prihvate. I onda je povucem pa ponudim 23.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Let me call my buddy, he's an expert.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
A taj buddy je Ian Ayre, he is an expert of fucking up negotiations

Zatisje pred buru gospodo 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BeyKopites
- Kontakt:
Za koga danas nemamo para?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Tello.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BeyKopites
- Kontakt:
Neka odrade barem neki swap. Možda Henderson + cash za Dempseya, da se malo osvježi ekipa

Kako je taj transfer prizeljkivan u to vrijeme.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
September 2, 2020
Liverpool are set to off-load Nat Phillips with Bristol City among a host of clubs keen to secure his services, reports James Pearce.
Spamm
Spamm
Znaci fab ce igrati na cb 

Wijaldum u Barcu, pare od njega idu za Thiaga. Umjesto +1 u veznom redu, sve ostaje isto. 

U subotu prijateljska protiv Blackpoola.
Ova septembarska reprezentativna pauza je najveca glupost koju je UEFA dopustila, jer koliko sam upratio, samo se u Evropi i igra.
Not called up: Alisson, Adrian, Matip (retired), Fabinho, Milner (retired), Henderson (injured), Keita, Oxlade-Chamberlain (injured), Jones, Salah, Mane, Firmino, Minamino, Shaqiri (injured), Elliott
Ova septembarska reprezentativna pauza je najveca glupost koju je UEFA dopustila, jer koliko sam upratio, samo se u Evropi i igra.
Not called up: Alisson, Adrian, Matip (retired), Fabinho, Milner (retired), Henderson (injured), Keita, Oxlade-Chamberlain (injured), Jones, Salah, Mane, Firmino, Minamino, Shaqiri (injured), Elliott
Spamm
Spamm
Ako nista bar cemo promijeniti stil igre jer Thiago nikako nije like for like zamjena za Wijnalduma. Nek imaju protivnici o cemu razmisljat mada nisam siguran kad bi se to moglo uigravati kad je predsezona vec gotova.
Nije like for like, ali je Gini daleko pouzdaniji po pitanju povreda. Fazon je bio napraviti širinu, ovako ga izađe na isto. Tj., bit će tu ovaj Jones, ali mislim, to mi je...

Sumnjam. Izgleda Barcelona nije spremna da ponudi više od 15 miliona.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 4 gosta.