Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

tik-tak
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la tik-tak » 26 nov 2010, 13:36

lyon klocine mrvog onog idiota maloumnog platili 10 mil eura :roll: :roll: :roll:
kosto nas je 10 bodova ove sezone
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 nov 2010, 16:24

tik-tak je napisao/la:lyon klocine mrvog onog idiota maloumnog platili 10 mil eura :roll: :roll: :roll:
kosto nas je 10 bodova ove sezone

Zar si ti tik-tak ljubitelj Lyona ? :D
Sto se tice Lovrena, ja mislim da je on veliki potencijal i da moze postati vrhunski odbranbeni igrac. A njegove greske protiv Shalke-a nisu toliko strasne u odnosu na greske Diakhate-a.

Potpis ti je glavni. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 nov 2010, 18:53

Od kakvog mi Shalke-a izgubismo. ccc
Valjda sutra malo pokazu volje za igrom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 nov 2010, 18:56

Od odlicnog Schalkea vi ste izgubeli veruj mi.I ja sam poprilicno zatecen ovim devastiranjem od Kaiserslauterna ali protiv vas su odigrali odlicnu tekmu gde cak i da ste bolje odigrali ne bi im mogli nista.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 23:00

Uh kako se provukose Puel i Lyon,mozda i nezasluzena pobeda ali za navijace Lyona veoma bitna.Drugo poluvreme jedva pralizili centar dok ga nije Spahic dao,kasnije kao krenuli ali jedva nesta sve do gola Lisandra duboko u sudijskoj,mada sumnjiv mi je gol,nije bila neka krstena repeticija na Areni ali kao da se malo pomogao rukom Lisandro.
Puel mi nije jasan nikako,kako je uspeo da dopusti da ga onako stisnu,vidi se da mu je vezni red ionako tanak sa vrsnim tehnicarima Makounom,Kallstromom i Gonalonsom. :roll: i on opet izvodi Bastosa uvodi Pieda,izvodi Gomisa uvodi Brianda i tek na kraju uvodi Pjanica,kakva tu inteligencija treba jbt sunce. :roll:
Ovom pobedom se Puel ponovo provukao i opet cemo ga gledati u narednim utakmicama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 dec 2010, 23:02

Bravo Lisandro, Lovren je večeras bio solidan
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 dec 2010, 23:11

Lisandro je pokazao da je najbolji igrac u Ligue 1, bez konkurencije!

Sad smo na drugoj poziciji iako lose igramo. To je odlika velikih klubova. 8-)
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 dec 2010, 23:16

Dva dosta slična gola za Lyon.. nisam gledao cijelu tekmu ali sam vidio oba gola. Lisandro je majstorski snašao u obe situacije nakon centaršuteva sa strane..
Lyon se mora pojačati na defanzivnom dijelu veznog reda, iole jači tim prelako dolazi do šesnaesterca Lyona.
...što je više lome to je volim jače...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 dec 2010, 23:23

jacky09 je napisao/la:Dva dosta slična gola za Lyon.. nisam gledao cijelu tekmu ali sam vidio oba gola. Lisandro je majstorski snašao u obe situacije nakon centaršuteva sa strane..
Lyon se mora pojačati na defanzivnom dijelu veznog reda, iole jači tim prelako dolazi do šesnaesterca Lyona.
To sam vec davno rekao, da trebamo defanzivu pojacati. Ipak je Montpeiller jedna od najneefikasnijih ekipa Ligue 1 a oni nas pate u napadu.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 20:05

Napokon jedna postena odigrana utakmica Lyona. Sasvim zasluzeno smo pobjedili i jurisamo prema vrhu. Sledece kolo protiv Marsonja na Velenjivi. Ocekujem da ih sravnamo.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 dec 2010, 12:52

Cris se ozlijedio. :( Pitaj Boga ko ce sad igrati u zadnjoj liniji. Makuon ce sigurno igrati stopera sa Lovrenom sto nije dobro. Mozda i Gonalons bude igrao. Raduje me povratak Gourcuffa i Delgada i snjima smo jos jaci sigurno.
Stvarno smo peh, nemamo srece nikako sa tim povredama i nikako da nastupimo kompletni, mada i takvi smo jaci od Marsonja. Jedva cekam utakmicu.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 dec 2010, 20:23

Sranje! Dobili smo opet Real. :(
Nisam nesto optimistican, mislim da ce ove godine Real probiti led protiv nas. :( :(
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 dec 2010, 20:39

Real je smješna momčad. Toliko para utučeno.. trebali bi sve redom gaziti... Mislim da Lyon ima šanse.. pogotovo ako ne bude izostanaka i ako Lopez bude u dobroj formi jer bez njega Lyon nije Lyon.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 dec 2010, 20:43

jacky09 je napisao/la:Real je smješna momčad. Toliko para utučeno.. trebali bi sve redom gaziti... Mislim da Lyon ima šanse.. pogotovo ako ne bude izostanaka i ako Lopez bude u dobroj formi jer bez njega Lyon nije Lyon.
Istina Real je smjesna ekipa i njih se namjanje bojim. Mene je strah Murinja, jbga on je expert za ovo takmicenje.
FK DELFIN NEUM

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 21:02

Samim tim te strah Reala. Jer nece Mourinho igrati na terenu nego ekipa Reala. Ove godine necete imati srece i lagano se mozete vec oprastati od ovog natjecanja. Evropa vam nije sudjena.

Lyon-Real Madrid 0:2
Real Madrid-Lyon 5:0

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 dec 2010, 09:02

Brnjoo je napisao/la:Samim tim te strah Reala. Jer nece Mourinho igrati na terenu nego ekipa Reala. Ove godine necete imati srece i lagano se mozete vec oprastati od ovog natjecanja. Evropa vam nije sudjena.

Real može samo primiti 5 komada... imaju iskustva pa im neće teško pasti. :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 dec 2010, 10:49

Brnjoo je napisao/la:Samim tim te strah Reala. Jer nece Mourinho igrati na terenu nego ekipa Reala. Ove godine necete imati srece i lagano se mozete vec oprastati od ovog natjecanja. Evropa vam nije sudjena.

Najbolja treba je koja prima ko Real a daje ko Barca. 8-)
FK DELFIN NEUM

Total777
Kontakt:

Post Postao/la Total777 » 18 dec 2010, 12:17

Znam da niko od navijača Lyona ne može biti zadovoljan žrijebom,jer smo dobili momčad kojoj je cilj da napokon ukloni to prokletstvo zvano osmina-finala.Nama i paše Real Madrid zbog toga što ih uvijek u LP prođemo,tj.pobijedimo ili odigramo neriješeno.Ove sezone će se to teško ostvariti,jer je Real močniji nego prošlih sezona,ali momci trebaju da izađu na teren te da odigraju onako kako najbolje znaju.Jedino što mrzim kod uprave Lyona je to što još drže na klupi onog maloumnog Puela....
L'OL eliminera le Real en huitième de finale de la Ligue des Champions

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 dec 2010, 13:06

Total777 je napisao/la:Znam da niko od navijača Lyona ne može biti zadovoljan žrijebom,jer smo dobili momčad kojoj je cilj da napokon ukloni to prokletstvo zvano osmina-finala.Nama i paše Real Madrid zbog toga što ih uvijek u LP prođemo,tj.pobijedimo ili odigramo neriješeno.Ove sezone će se to teško ostvariti,jer je Real močniji nego prošlih sezona,ali momci trebaju da izađu na teren te da odigraju onako kako najbolje znaju.Jedino što mrzim kod uprave Lyona je to što još drže na klupi onog maloumnog Puela....

Dobro nam dosao. :)
Ja i Jacky redovno ovdje diskutujemo o Lyonu ali on je vise simpatizer nego navijac. Uglavnom nadam se da ces ostat kolko tolko na forumu da malo ozivimo ovu temu Lyona, po meni najboljeg Francuskog kluba u ovom trenutku. Upravu si za Real, oni nama nekako gode. Svi uvjek napale i namotivisu protiv Kraljevskog kluba, ali oni ove godine imaju majstora za Ligu Prvaka u Jose Mourinho-u. Bice tesko ali vjerujem ovim momcima, do tad cemo biti aBd kompletni, svi ce izlijezit povrede. Svi pricaju kako je se Real pojacao kao da se mi nismo pojacali sa Gourcuffom i Briandom.
Slazem se i u vezi Puela, ako si iscitao ovu temu mogao si primjetiti mnogo mojih kritika na Aulasa u vezi otkaza Puelu ali ipak ima veliku klauzu u ugovoru ako mu se uruci otkaz da dobija velike pare. Sto po meni nije potrebno da se bacaju pare u ****, neka ga jos malo. Ako opet pocne sa losim rezultatima navijaci ce ga sami otjerati.
FK DELFIN NEUM

Total777
Kontakt:

Post Postao/la Total777 » 18 dec 2010, 13:22

Dobro nam dosao. :)
Ja i Jacky redovno ovdje diskutujemo o Lyonu ali on je vise simpatizer nego navijac. Uglavnom nadam se da ces ostat kolko tolko na forumu da malo ozivimo ovu temu Lyona, po meni najboljeg Francuskog kluba u ovom trenutku. Upravu si za Real, oni nama nekako gode. Svi uvjek napale i namotivisu protiv Kraljevskog kluba, ali oni ove godine imaju majstora za Ligu Prvaka u Jose Mourinho-u. Bice tesko ali vjerujem ovim momcima, do tad cemo biti aBd kompletni, svi ce izlijezit povrede. Svi pricaju kako je se Real pojacao kao da se mi nismo pojacali sa Gourcuffom i Briandom.
Slazem se i u vezi Puela, ako si iscitao ovu temu mogao si primjetiti mnogo mojih kritika na Aulasa u vezi otkaza Puelu ali ipak ima veliku klauzu u ugovoru ako mu se uruci otkaz da dobija velike pare. Sto po meni nije potrebno da se bacaju pare u ****, neka ga jos malo. Ako opet pocne sa losim rezultatima navijaci ce ga sami otjerati.
Hvala na dobrodošlici. ;)
- Drago mi je da ima još navijača Lyona, jer ovaj klub to i zaslužuje.Probati ću da ostanem što duže na forumu, imao sam i blOg, ali sam prestao sa radom zbog toga što nisam stigao da se javljam svaki dan.Na forumu je dosta lakše se i snaći i sve ostalo, malo sam baš tražio forume i mogu reći da je ovaj sigurno i jedan od najboljih.Uvijek se može naći online korisnika dok npr.na forumu nogometni-magazin teško da budu i 2 online usera.Slažem se sa tobom da se svi motivišu protiv Reala, jer su oni jedna od najboljih momčadi u svijetu.Baš kao što i ti kažeš oni imaju specijalca Mourinha za LP, ali nadam se da se može ponoviti onaj nevjerovatni gol Makouna na Gerlandu, te onaj remi na Santiago Bernabeu uz gol našeg asa Miralema Pjanića 8-).

- Dakako da si u pravu u vezi klauzule Puela, ali on samo odmaže Lyonu.Sjeti se prošlogodišnjeg izdanja u LP, te revanš susreta polu/finala kako je se kukavički suprostavio Bayernu.I ove godine ne bilježi neke rezultate na Gerlandu, jer sramota je da Lyon izgubi od Schalkea sa 3-0 i odigra remi sa Arles Avignonom.Na takav Lyon nisam navikao.
L'OL eliminera le Real en huitième de finale de la Ligue des Champions

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.